Copy
Nieuwsbrief september 2016
View this email in your browser
Hallo <<Voornaam>>,

De afgelopen periode was het heerlijk om te tennissen en hebben we kunnen genieten van prachtig nazomerweer. In deze nieuwsbrief blikken we kort terug op de Clubkampioenschappen 2016 en kijken we ook alweer vooruit naar de komende evenementen die op de planning staan zoals:
Verder in deze nieuwsbrief een belangrijke mededeling van de barcommissie, een uitnodiging voor de jeugd om mee te gaan naar de AFAS Tennis Classics en niet te vergeten het diepte-interview met Maarten van Veelen onder andere over hamsters en oesters...

Vragen of suggesties? Laat het ons gerust weten via e-mail

Veel leesplezier!
Redactie TV Weldam

 

Clubkampioenschappen 2016


Van 22 augustus tm 3 september zijn weer de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden en ook dit jaar waren het weer 2 gezellige weken met veel spannende partijen.
Het weer zat dit jaar erg mee en we konden met recht zeggen dat het een zomerstoernooi is geworden.

De clubkampioenen van dit jaar zijn het beide voor de eerste keer. Bij de dames Rivka van der Horst (die voor het eerst met de senioren meedeed!) en bij de heren onze nieuwe tennistrainer voor de jeugd Christian Heinerman. Komend jaar mogen zij zich de clubkampioen van Weldam noemen!
Zoals altijd sloten we het af met een feest en omdat wij dit jaar Oosters als thema hadden gekozen was ook het eten in die stijl. Daarnaast hadden we ook weer een grote loterij met mooie prijzen waar weer met veel enthousiasme aan mee is gedaan. Met recht durven we te zeggen dat het weer geslaagde kampioenschappen waren die ook weer door het grote aantal sponsoren een mooi feestje opleverde.

Het is wel zo dat er duidelijk minder deelnemers aan de CK waren tov vorig jaar en ook beduidend minder wedstrijden zijn gespeeld, een tendens die al enige jaren aan de gang is. Wij als recreatiecommissie willen de komende tijd gaan inventariseren welke redenen hiervoor zijn en we zullen advies bij de leden inwinnen hoe zaken eventueel anders aangepakt kunnen worden om nog meer deelnemers mee te laten doen. Wij houden jullie op de hoogte.

Van de beheercommissie

De zaterdag waarop de alternatieve bardienst uitgevoerd kan worden in de vorm van tuin of schoonmaak dienst is weer geweest. 10 leden hebben hier gebruik van gemaakt.

Op de eerste najaarscompetitie dag is een tennisvereniging uit Amersfoort gecontroleerd op de IVA (Instructie Verantwoord Alcoholgebruik) certificaten in combinatie met de bardienst die aanwezig was. Wij hebben nog even gecontroleerd of dat bij Weldam op orde is en dat blijkt niet zo te zijn. Er is geen map waarin de leden die de IVA gevolgd hebben hun certificaat hebben zitten.

De dringende vraag is aan alle leden die
bardienstverplichting hebben om de IVA in te vullen.
 

De IVA instructies zijn te vinden op onze website. Onderdeel van deze instructies is een test waarbij je je gegevens moet invullen. Als je dit doet vul dan bij 'E-mailadres barverantwoordelijke' in beheercommissie@tvweldam.nl en bij 'Naam barverantwoordelijke' kun je invullen 'Beheercommissie'.

Ook leden die de IVA al behaald hebben vragen we om de test opnieuw te doen zodat we als beheercommissie een CC hiervan krijgen. Dan maken wij een nieuwe map waar alle certificaten in zitten. Graag de IVA test uitvoeren voor uw eerstvolgende bardienst. 

Jeugd

Zondag 20 november: jong en oud toernooi

Altijd al een keer met je vader, moeder, opa en/of oma tegen andere vaders, moeders, opa's en/of oma's willen tennissen? Of wil je meedoen met een ander senior lid?

Meld je dan aan via jeugdtennis@tvweldam.nl voor het jong en oud toernooi dat plaatsvindt op zondag 20 november van 10:00-16:00 uur. Geef tijdens het aanmelden aan met wie je komt. Je vader, moeder, opa en/of oma hoeven niet lid te zijn en/of op tennis te zitten. Tijdens de dag zullen we korte wedstrijdjes op tijd gaan spelen en de lunch wordt verzorgd. We vragen ter tegemoetkoming van de kosten een bijdrage van 3 euro per deelnemer. Wij kijken uit naar jouw inschrijving!

*** SAVE THE DATE ***
26 NOVEMBER 2016


De jeugdcommissie wil alle jeugdleden uitnodigen voor de AFAS Tennis Classics op zaterdag 26 november in Apeldoorn. Verdere informatie omtrent o.a. vervoer volgt in een latere mail. 

Ben je enthousiast en ga je graag mee, dan kun je je alvast aanmelden via jeugdtennis@tvweldam.nl


Evaluatie jeugdtennis


Donderdagavond 22 september hebben jeugdcommissieleden, trainers van Heinerman Tennis en een aantal ouders gezamenlijk geëvalueerd. Meest opvallende uitkomsten:
  • jeugd is enthousiast aan het trainingen en komt enthousiast thuis
  • nieuwe activiteiten als de jeugdtennisdag en de Wimbledon White Friday zijn goed ontvangen
  • het enthousiasme brengt nieuwe gezichten en leden naar de vereniging
  • sommige competitie teams te klein en kwetsbaar en hierdoor gedoe rondom team bezetting o.a. in herfst- / mei vakanties
  • clubkampioenschappen (nieuwe) format (timing, dubbels, coaching, doorstroom naar senioren, organisatie rood/oranje) goed evalueren en verbeteringen doorvoeren
  • communicatie op verschillende manieren (mail, nieuwsbrief, website, app., facebook) sterk verbeterd echter kijken hoe we het nog gemakkelijker kunnen maken voor elkaar          
Mocht jijzelf nog complimenten, dan wel verbeterpunten willen delen, stuur die dan naar: jeugdtennis@tvweldam.nl en/of deel ze met de trainers en/of leden van de jeugdcommissie.

Heb jij je al ingeschreven voor het wintertennis toernooi?


Dit kan nog tot 31 oktober. Klik hier voor meer informatie om je in te schrijven.
Geef de bal door!

In de vorige nieuwsbrief hebben jullie het verhaal van Mark Murris kunnen lezen. Deze maand is het de beurt aan Maarten van Veelen. 

Benieuwd naar zijn verhaal? Lees op de site dan snel de nieuwe 'geef de bal door'!
Volg ons ook op Facebook!
Volg ons ook op Facebook!
Klik hier om naar de website te gaan
Klik hier om naar de website te gaan
Copyright © 2016 - TV Weldam, All rights reserved.

Je ontvangt deze e-mail omdat je lid bent van Tennisvereniging Weldam te Hoevelaken, of omdat je hebt aangegeven graag op de hoogte gehouden te worden. Indien je je besluit uit te schrijven voor deze nieuwsbrief als lid kan het zijn dat je belangrijke informatie mist. TV Weldam kan niet verantwoordelijk worden gehouden indien je door het uitschrijven niet op de hoogte bent van eventuele wijzigingen met betrekking tot bestuurs- / verenigingsbesluiten.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TV Weldam · de Wel 1-3 · Hoevelaken, 3871 MT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp