Copy
Nieuwsbrief november 2016
View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,

Het wordt kouder, de dagen worden korter en het einde van 2016 nadert. In deze nieuwsbrief een update vanuit de beheercommissie en de LED werkgroep. Daarnaast is er nieuws over de najaars- en voorjaarscompetitie en een 'Geef de bal door' met Ans Diender.
 

Graag nodigen we u alvast uit voor onze algemene ledenvergadering op dinsdagavond 21 februari 2017 om 20:00 uur in het clubhuis.

Vragen of suggesties? Neem gerust contact op via e-mail

Veel leesplezier!
Redactie TV Weldam

Groot onderhoud

Als jullie ondanks het weer toch op het park geweest zijn hebben jullie de afgelopen weken gezien dat er aanpassingen aan de bestrating hebben plaats gevonden, naast enkele verzakte plakken een aanvulling (zoals bij de fietsen stalling ) zijn er diverse paden breder gemaakt om daar ook met het kleine tractor te kunnen rijden die de baan commissie gebruikt voor baan-en parkonderhoud. Omdat het een bestaande situatie is heeft de straten maker zijn best gedaan op de best mogelijke passing, het resultaat vinden wij goed (maar is geen nieuwe aanleg). Over enkele weken zal hij nog de kleine dan opgemerkte punten komen herstellen en bij de speelplek houtsnippers komen leggen. Ook is er bij baan 7 (body….) een extra deur geplaatst in het hek aan de zijde van de berging, zodat de ballen karren enz gelijk daarin geplaatst kunnen worden en niet meer in de kantine hoeven te staan ( Vanwege het verbreden van de paden bij de bergingen is de Rododendron behoorlijk gesnoeid, na de uitloop in de lente zullen we kijken of die er nog mooi genoeg uitziet om te laten staan.

De schuifpui in de kantine is nu voorzien van nieuwe rails en loopwielen, die als de rails genoeg zandvrij en schoongehouden zal worden, weer voor jaren door ons makkelijk kan worden gebruikt.

De najaarscompetitie 2016 is weer voorbij. Wat een prachtige nazomer hebben wij gehad in deze competitie. Temperaturen van 20+ waren niet zeldzaam waardoor er gewoon in een t-shirtje getennist kon worden. Met 20 teams hebben we gestreden voor het felbegeerde kampioenschap. Maar zoals Henny Huisman al zei: er kan maar 1 de winnaar zijn. Dit najaar zijn er 2 teams kampioen geworden

Zaterdag

Herendubbel 17+ 2e klasse team 1

Herendubbel 17+ 2e klasse team 2

Herendubbel 17+ 3e klasse team 3

Van harte gefeliciteerd!

Wij hopen dat alle Weldammers genoten hebben van de najaarscompetitie en zien jullie graag volgend jaar weer terug.

De wedstrijdcommissie

Van de beheercommissie

Met onze vaste schoonmaakster Ewa Wassink – Malczyk, die meer dan 9 jaar bij ons heeft schoongemaakt, is het bestuur tot overeenstemming gekomen om het contract met haar te beeindigen.  Vanaf 1 november wordt er niet meer door haar schoongemaakt. Schoonmaakbedrijf Kamphuis uit Nijkerk zal haar werkzaamheden overnemen, zij beginnen in de maand december. Donderdag 1 december zal gestart worden met een grote schoonmaak waarbij ook de ramen worden gewassen en de vloeren  machinaal worden geboend. Het clubhuis zal dan overdag gesloten zijn, .  ’s Avonds kan iedereen weer gewoon gebruik maken van een geheel schoon clubhuis

In principe zal er drie keer per week door Kamphuis schoongemaakt worden, op de maandag, woensdag en vrijdag.

We hopen de schoonmaakwerkzaamheden hierdoor flexibeler te kunnen inzetten (bijvoorbeeld extra schoonmaakwerkzaamheden tijdens toernooien) en  betere controles te kunnen doen welke noodzakelijk zijn om te kunnen voldoen aan de eisen die opgelegd worden voor een goede en hygienische bedrijfsvoering van een sportkantine.


Vorige maand hebben we een viertal camera’s in het clubhuis opgehangen. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om als er via ons beveiligingsbedrijf een melding binnenkomt op afstand te kunnen zien wat deze camera’s waarnemen of waargenomen hebben. Het beveiligingsbedrijf heeft  ook inzage hierin.  Wij hopen hierdoor bij calamiteiten alerter te kunnen reageren en ook niet voor niets uit bed gebeld hoeven te worden, hetgeen het afgelopen jaar een aantal keren gebeurd is. Er zullen nog stickers worden geplaatst met de mededeling dat het clubhuis electronisch bewaakt wordt door camera’s.

Het is niet toegestaan dat er honden in het clubhuis komen. Dit staat op de deuren aangegeven dmv een sticker.

Er heeft zich nog niemand aangemeld voor de funktie voorzitter beheercom. 

Als je meer info wilt over taken neem dan even contact met Peter van Alphen op.

Afgelopen zaterdag was de schoonmaakdag en tuindag op ons tennispark als alternatief voor de bardienst.  Voor volgend jaar gaan we een takenlijst opstellen.

De beheercommissie is nog steeds op zoek naar handjes...dus als je wel wat wil doen maar niet in een commissie wilt zitten... kijk even op de website.

Eindejaarsactie voor alle leden van TV Weldam! 

Voorjaarscompetitie 2017

Er kan weer ingeschreven worden voor de voorjaarscompetitie 2017. Voor meer informatie kijk op onze website. Op de website tref je alle belangrijke informatie en regels aan voor de voorjaarscompetitie 2017. Individueel opgeven kan ook!

Wij gaan dan kijken of we een geschikt team voor je kunnen vinden of dat er een nieuw team opgezet wordt.

Update LED-verlichting T.V. Weldam

In februari 2016 op de ALV hebben wij een presentatie gegeven over LED-verlichting op T.V. Weldam. Het is dus de hoogste tijd dat we weer van ons laten horen. In februari 2016 op de ALV was de voorlopige conclusie van ons onderzoek dat de terugverdientijd van ledverlichting (baanverlichting) aantrekkelijk is. We vonden het echter nog te vroeg om de knoop al meteen door te hakken.

Vanzelfsprekend zijn wij verder gegaan met het LED-project en zijn er weer verlichtende nieuwe feiten en cijfers op tafel gekomen waar wij erg enthousiast van zijn geworden. Onze bezoeken aan sportverenigingen in Amsterdam, Zeist, Den Deurne, Nijkerk en Voorthuizen hebben dat beeld alleen maar bevestigd. Momenteel zitten wij in de afrondende fase en zullen binnenkort een definitief advies geven aan het bestuur van de vereniging en de stichting om in 2017 over te gaan op ledverlichting op de banen.

Wij hebben niet alleen gekeken naar de baanverlichting maar ook naar andere manieren die bijdragen aan de duurzaamheid van T.V. Weldam. Bij de update van de kantine hebben wij op een paar lampen na alles al vervangen voor LED-verlichting en onnodige seizoensgebonden apparatuur uitgeschakeld.

Na het advies voor de baanverlichting gaan wij opnieuw kijken naar mogelijkheden voor zonnepanelen op het dak. De dalende prijzen en een subsidie voor sportverenigingen op de materiaalkosten maken de investering weer het onderzoeken waard. 

Zoals jullie lezen hebben wij niet stilgezeten maar blijven wij ons inzetten voor een duurzamer Weldam. Zodra er meer te melden is zullen wij jullie vanzelfsprekend hierover informeren.

De LED werkgroep (Maarten Smidt, Pieter Meijer en Kick Bakker)

Geef de bal door!

Deze maand in 'Geef de bal door' het verhaal van Ans Diender. 

Benieuwd wat Ans te vertellen heeft? Lees op de site dan snel de nieuwe geef de bal door!
Volg ons ook op Facebook!
Volg ons ook op Facebook!
Klik hier om naar de website te gaan
Klik hier om naar de website te gaan
Copyright © 2016 - TV Weldam, All rights reserved.

Je ontvangt deze e-mail omdat je lid bent van Tennisvereniging Weldam te Hoevelaken, of omdat je hebt aangegeven graag op de hoogte gehouden te worden. Indien je je besluit uit te schrijven voor deze nieuwsbrief als lid kan het zijn dat je belangrijke informatie mist. TV Weldam kan niet verantwoordelijk worden gehouden indien je door het uitschrijven niet op de hoogte bent van eventuele wijzigingen met betrekking tot bestuurs- / verenigingsbesluiten.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TV Weldam · de Wel 1-3 · Hoevelaken, 3871 MT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp