Copy
Nieuwsbrief augustus 2016
View this email in your browser

Hallo Weldammers,


De zomervakantie is voor de meesten mensen weer voorbij maar gelukkig kunnen we nog even genieten van prachtig zomerweer tijdens de Clubkampioenschappen. Die zijn momenteel in volle gang en zaterdag 3 september sluiten we af met een mooi feest, muziek en lekker eten. Zorg dat erbij bent!

Vragen of suggesties? Laat het ons gerust weten
via e-mail

Veel leesplezier
!
Redactie TV Weldam

 

Weldam Open 50+ toernooi

Begin augustus heeft het Weldam 50+ toernooi weer plaatsgevonden.  Het was een prachtige week met mooie, spannende en dramatische partijen maar vooral heel veel gezelligheid en sportiviteit.

Tijdens een spannende finaledag op zaterdag 13 augustus zijn de prijzen verdeeld. Hier kun je lezen wie zich tot kampioen heeft gekroond.  

Uiteraard werd het toernooi afgesloten met een heerlijk buffet en een feest o.l.v. Roy van Waardenburg. Dank aan de 50+ commissie voor hun inzet en prima organisatie. 

Clubkampioenschappen
Jeugd en Senioren

Op het moment van schrijven zijn de clubkampioenschappen in volle gang. Ons tennispark is prachtig in oosterse sferen gebracht en de weergoden zijn ons tot nu toe zeer goed gezind. 

LET OP: houd allemaal zaterdag 3 september vrij in je agenda, ook als je dit jaar niet mee doet aan de clubkampioenschappen. Anders mis je namelijk de finalewedstrijden en het spetterende eindfeest! 

Jeugd

Inloop en proeflessen 

Zaterdag 27 augustus a.s. tussen 12:00-14:00 uur is er weer een inloop. Kinderen kunnen dan kennis maken met tennis. Ook is er dan meer informatie te verkrijgen over TV Weldam jeugdtennis en lessen. 

Ook zijn er op vrijdag 2 en 9 september proefles momenten gepland. Meer informatie vind je op de website
 


TV Weldam op de Dorpsdag!

Met drie mini veldjes centraal op het manifestatieveld en een aantal enthousiaste leden hebben we ook afgelopen dorpsdag de show gestolen. 

De basisschool jeugd kon tijdens het sportparcours kennis maken met diverse sporten. De aanloop naar tennis was goed. Veel, vooral jongere jeugd heeft tussen 12:30 uur en 14:00 uur kennis kunnen maken met tennis. 

Volgend jaar doen we weer mee! Klik hier voor een foto impressie. 

Inschrijven winter/najaar training jeugd!

Van maandag 29 augustus tot vrijdag 23 september is de inschrijving geopend voor de winter/najaarstraining voor de jeugd. Inschrijven kan via de website van Heinerman Tennis

Geef je snel op, waarbij geldt... 2e les voor de helft van het geld!
Geef de bal door!

In de vorige nieuwsbrief hebben jullie het verhaal van Elise Hoogenraad-Meijer kunnen lezen. Deze maand is het de beurt aan Mark Murris. 

Met name zijn heroïsche strijd met Werner Matzat om het clubkampioenschap staat hem nog helder voor de geest. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees op de site dan snel de nieuwe geef de bal door!
Volg ons ook op Facebook!
Volg ons ook op Facebook!
Klik hier om naar de website te gaan
Klik hier om naar de website te gaan
Copyright © 2016 - TV Weldam, All rights reserved.

Je ontvangt deze e-mail omdat je lid bent van Tennisvereniging Weldam te Hoevelaken, of omdat je hebt aangegeven graag op de hoogte gehouden te worden. Indien je je besluit uit te schrijven voor deze nieuwsbrief als lid kan het zijn dat je belangrijke informatie mist. TV Weldam kan niet verantwoordelijk worden gehouden indien je door het uitschrijven niet op de hoogte bent van eventuele wijzigingen met betrekking tot bestuurs- / verenigingsbesluiten.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TV Weldam · de Wel 1-3 · Hoevelaken, 3871 MT · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp