Copy
Nieuwsbrief oktober 2016
View this email in your browser

Hallo Weldammers,

 

Na de traditioneel drukke tennismaanden september en oktober is het inmiddels wat rustiger geworden. De najaarscompetitie nadert zijn climax en ook het weer begint nu echt herfstachtig te worden. Maar dat betekent zeker niet dat er niets meer te beleven is de komende maanden op ons mooie tennispark. 

In deze nieuwsbrief vertellen we jullie meer over al het leuks dat komen gaat bij de vereniging.

Vragen of suggesties? Neem gerust contact op via e-mail

Veel leesplezier!
Redactie TV Weldam

Inschrijven wintertennis-ternooi!

Je kunt je nog maar 4 (!) dagen inschrijven voor het Wintertennis-toernooi! Het toernooi begint op 11 november en eindigt op 12 maart. Je kunt je als koppel inschrijven of gewoon individueel. De organisatie koppelt je dan aan een hele leuke dame of heer!

Geef je snel op nu het nog kan! Inschrijven kan via deze link.

AFAS Tennis Classics!

Op 26 november willen we met zoveel mogelijk jeugdleden naar de AFAS Tennis Classics in Apeldoorn. Om 15.30 uur vertrekken we vanaf TV Weldam naar Apeldoorn, waar om 17.00 uur de eerste wedstrijd begint. Ook achter de schermen is veel te doen, dus vervelen zullen de kinderen zich niet. TV Weldam biedt de jeugd een patatje aan.

Het vervoer wordt zoveel mogelijk door de jeugdcommissie verzorgd, maar ouders die kunnen en willen rijden worden uitgenodigd zich te melden, zij kunnen dan kosteloos mee. 

Ben je enthousiast en ga je graag mee, meld je dan uiterlijk 20 november aan via jeugdtennis@tvweldam.nl.
Voorlichtingsbijeenkomst Vergeetachtigheid & Dementie
Op woensdag 30 november vindt er vanaf 19.30 uur een voorlichtingsavond plaats over vergeetachtigheid en dementie. Dit wordt gegeven door iemand van Alzheimer Nederland. 

Binnenkort volgt meer informatie hierover op de website. 
Weldam Challenge 2017
Na het succes van afgelopen jaar organiseren we ook dit jaar weer de Weldam Challenge Competitie!

De Weldam Challenge Competitie is een toernooi waarbij je zowel single als dubbel partijen speelt, op en tegen je eigen niveau, met wisselende partners in de dubbel.

Inschrijven kan tot en met 25 december 2016. Het toernooi kan alleen maar doorgang vinden bij voldoende inschrijvingen, dus schrijf allen in!

Laten we er met zijn allen een mooi, sportief, spannend en gezellig toernooi van maken!

Inschrijven doe je via deze link.
Kersttoernooi!
Op zondag 18 december 2016 organiseert de Recreatiecommissie het laatste toernooi van het jaar: het Kersttoernooi. Dit is een Mix-/dubbeltoernooi waar je je individueel voor kunt inschrijven.

We starten om 10.00 uur en tussen de middag wordt er een lunch verzorgd.

Inschrijven kan t/m donderdag 15 december en de kosten zijn € 5,- (inclusief de lunch).

Schrijf je nu in via deze link. Laten we het tennisjaar 2016 met zijn allen goed afsluiten!

20 november: Het Toebast Jong/Oud Toernooi!

Altijd al een keer met je vader, moeder, opa en/of oma tegen andere vaders, moeders, opa's en/of oma's willen tennissen? Of wil je meedoen met een ander senior lid? 

Meld je dan aan via jeugdtennis@tvweldam.nl voor het jong en oud toernooi dat plaatsvindt op zondag 20 november van 10:00-16:00 uur. Geef tijdens het aanmelden aan met wie je komt. Je vader, moeder, opa en/of oma hoeven niet lid te zijn en/of op tennis te zitten.

Tijdens de dag zullen we korte wedstrijdjes op tijd gaan spelen en de lunch wordt verzorgd. We vragen ter tegemoetkoming van de kosten een bijdrage van 3 euro per deelnemer. Wij kijken uit naar jouw inschrijving!
Geef de bal door!

Deze maand in 'Geef de bal door' het verhaal van Arne Herrebrugh. 

Benieuwd wat Arne te vertellen heeft? Lees op de site dan snel de nieuwe geef de bal door!
Volg ons ook op Facebook!
Volg ons ook op Facebook!
Klik hier om naar de website te gaan
Klik hier om naar de website te gaan
Copyright © 2016 - TV Weldam, All rights reserved.

Je ontvangt deze e-mail omdat je lid bent van Tennisvereniging Weldam te Hoevelaken, of omdat je hebt aangegeven graag op de hoogte gehouden te worden. Indien je je besluit uit te schrijven voor deze nieuwsbrief als lid kan het zijn dat je belangrijke informatie mist. TV Weldam kan niet verantwoordelijk worden gehouden indien je door het uitschrijven niet op de hoogte bent van eventuele wijzigingen met betrekking tot bestuurs- / verenigingsbesluiten.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TV Weldam · de Wel 1-3 · Hoevelaken, 3871 MT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp