Copy

Overdracht Steunstichting Sint Jan naar Stichting Samen één Texel

Na 30 jaar heeft de Texelse Steunstichting St. Jan besloten om de stichting te liquideren en de taken  over te dragen aan de Stichting Samen één Texel. De overdracht werd op vrijdag 28 augustus 2015 om 09.30 uur in de Buurteton in het bijzijn van de bestuurders van beide stichtingen door notaris Hoogerheide officieel vastgelegd. Lees verder

Bijdrage aan een rolstoelschommel voor de tuin van de Texelse Reede in Den Burg. 

In dit begeleid wonen complex aan de Haffelderweg wonen 12 cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en een rolstoelschommel is een lang gekoesterde wens van bewoners en begeleiders. De Stichting Samen één Texel heeft een maximum bedrag van € 2.500 toegekend; dit bedrag zal volledig worden ‘gelabeld’ als bijdrage vanuit het Steunfonds St. Jan. 

Nieuwe bestuurssamenstelling

De afgelopen tijd is de bestuurssamenstelling gewijzigd: Ingrid Witte is het bestuur komen versterken als algemeen bestuurslid. In het dagelijks leven is zij werkzaam als kandidaat-notaris bij Notariskantoor Hoogerheide. 

"Met mijn juridische kennis en brede belangstelling hoop ik toegevoegde waarde te hebben voor het bestuur van Samen Een Texel.”

Na het overlijden van Wim Eelman is de functie van voorzitter overgenomen door Arjen Boerhorst.
Copyright © 2015 Stichting Samen één Texel, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Stichting Samen één Texel.

Stichting Samen één Texel
Orchismient 23
1796 AV De Koog NH

info@sameneentexel.nl

U kunt hier uw profiel wijzigen of u uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Twitter
Facebook
Website