Copy
Drie nieuwe unieke Wateetons workshops
View this email in your browser

Nieuwe Wateetons workshops: vegetarische worst, bloedworst en fermenteren voor pro's

Ook in de komende maanden geeft uw aller meneer Wateetons weer volop workshops, waaronder de bekende Kop tot Staart varken en workshops paté, worst, droge worst en fermenteren. Maar ook drie nieuwe, unieke workshops: vegetarische worst maken (!), bloedworst maken en fermenteren voor (semi-) professionals.

5 oktober: workshop vegetarische worst maken
Wie had dat kunnen vermoeden. Meneer Wateetons, vleeskenner, worst expert, kop tot staart-er, gaat vegetarisch. Met vegetarische worst notabene! ’t Is even schrikken en hij heeft eigenlijk geen goed excuus, anders dat hij het gewoon superinteressant vindt om te maken. In deze workshop leert meneer je dan ook alles over bindertjes en gommetjes, over eiwitten en gluten waarmee je je eigen, lekkere en sappige, vegaworsten kunt maken. Uiteraard geeft meneer de workshop weer op de boerderij van Boergondineren, waar hij al zijn workshops geeft.
Meer informatie
2 november: workshop bloedworst maken
Rond halloween geeft meneer Wateetons een unieke workshop bloedworst maken. Morcilla, butifarra negra, Hollandse bakbloedworst en boudin noir, ze komen allemaal langs tijdens deze Halloween special! Je zult ontdekken dat bloedworst helemaal niet eng, maar makkelijk te maken en verbazingwekkend veelzijdig en vooral lekker is. Uiteraard geeft meneer de workshop weer op de boerderij van Boergondineren, waar hij al zijn workshops geeft.
Meer informatie
24 januari en 7 februari 2017: fermenteren voor pro's
Samen met TeesT geeft meneer in 2017 een tweedaagse cursus fermenteren. Hoewel iedereen mee kan doen aan de cursus is de inhoud gericht op (semi-)professionals in food: professionele (chef)koks, F&B managers en journalisten. Maar iedereen die meer wil leren over voedsel fermenteren is welkom, zoals hobbykoks en foodies. 
Kok en vinoloog Robert Verweij en Meneer Wateetons geven de cursus op de boerderij van Boergondineren, waar meneer al zijn workshops geeft.
Meer informatie
Is dat alles? Welnee, ook de rest van 2016 staat bol van de workshops roken, worst maken, fermenteren, kop tot staart en paté maken. En dan gaan we in september en november ook nog eens naar Zweden! Zie hier de rest van de agenda. 

ps. Meneer geeft veel van deze workshops ook gewoon bij jou aan de keukentafel of in de bedrijfskantine. 
Copyright © 2016 Wateetons, All rights reserved.


Liever geen mail meer ontvangen van meneer?
Schrijf je uit van deze mailinglist

Email Marketing Powered by MailChimp