Copy
Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je een klant of (e-mail)contact bent van Ikpasopjouwkat. 
Uitschrijven mag altijd, zie onderaan         

online English version!
    Februari 2016
IN DIT NUMMER:


Voorjaarsvakantie| Het Rode Katje| 1100 katten?!| Huizenoppas succes!| Kattencafe| Nieuw in t Team| Nieuwe Baasjes|
Dieren in de Kunst| Website Ikpasopjouwhuisdier|
Handige eetbak| Yello's Kattengeluk 


Veel leesplezier!, Marieke en team
Boek nu voor de voorjaarsvakantie! via de rode pijl 

Mocht je oppas nodig hebben voor de voorjaarsvakantie van 27 februari t/m 3 maart, boek dan jouw oppas graag via de rode pijl op de website of via de button hieronder.

Als je drukt op de rode pijl, krijg je een kort boekingsformulier dat ik speciaal gemaakt heb om zo efficient mogelijk de oppas te regelen.
Ik heb dan direct alle details van de oppas- en reisdagen. Zo hoeven we niet over en weer mailtjes te sturen om alles precies duidelijk te krijgen. Je mag me natuurlijk altijd eerst even mailen. Maar daarna verwijs ik toch weer naar de rode pijl;).

Omdat ik nog vaak naar de rode pijl moet verwijzen, geef ik graag een voorbeeld:
Vaak zijn de juiste oppasdagen in eerste instantie nl niet duidelijk voor mij.
Klanten noemen hun vakantiedagen en niet de oppasdagen: "Ik ga van 12 tot 20 maart op vakantie, kun je dan komen oppassen?". Nu weet ik niet of de 12e en 20e reisdagen zijn of ook oppasdagen. Ik weet ook niet of wij tot of tot en met de 20e moeten oppassen. Ook weet ik de reistijden niet. Als je de 12e vertrekt, en die dag ook oppas wilt, moeten wij precies de reistijd weten. Zodat we 's ochtends niet binnen komen wandelen als je nog aan de ontbijttafel zit bv;). Zo maken we de planning precies op maat. 


Omdat het formulier automatisch via een bepaald format in mijn email komt, heb ik ook alle aanvragen in een overzicht, zodat ik geen oppas over het hoofd kan zien. Bij elke aanvraag/boeking die je doet krijg je nu ook automatisch een bevestiging per e-mail.  Op de 1e oppasdag krijg je sinds kort ook een whatsappje of smsje, zodat je weet dat we met de oppas zijn gestart. Zo proberen we onze service steeds weer meer te verbeteren;)
Klik hier om je oppas te boeken!

Het rode katjeVorige week, op 8 februari, stuurde ik al mijn klanten een mailing over het rode katje.
Het rode katje was gevonden bij de kinderopvang in het Westerpark, en ik had het tijdelijk in huis genomen. Daarna begon de zoektocht naar het baasje. Want van wie was dit schatje? Op verschillende plaatsen heb ik een oproep geplaatst zoals bij Amivedi, Nextdoor, de dierenarts, dierenambulance, en ook op onze facebookpagina.
Een aantal tips kreeg ik binnen, helaas zat de juiste match er niet bij.
Via de tips sprak ik 2 eigenaars die hun eigen rode kat na dagen zoek zijn weer terugvonden. Die waren zo enorm blij!

Helaas… ik heb de eigenaar van dit rode katje tot op heden nog niet gevonden…
De oproep over het rode katje heeft veel reacties gebracht. Vele mensen vonden hem schatje en een aantal mensen toonden hun belangstelling om hem een nieuw huis te geven, mocht de eigenaar niet gevonden worden.Hij oogt inderdaad superschattig;).
De 1e dag dacht ik, wauw, dit is een leukerd!
Enorm knuffelig, en zo op zijn gemak, zelfs bij ons zoontje Rowan op schoot!
Maar helaas…
1e try-out Huizenoppas een succes!


Als je langer van huis gaat of als je dier ziek is tijdens jouw vakantie, kan het prettiger zijn dat er iemand in huis logeert om alle aandacht aan je huisdier te kunnen geven. De 1e try-out  heeft plaatsgevonden in de kerstvakantie. Onze oppas Corina (zie foto) logeerde een aantal dagen bij poes Cleo, en dat was een succes!

De klant vertelt:  
"I'd like to recommend Marieke's cat sitting business and Corina as a petsitter. I went away for 10 days over Xmas and did not have anyone to care for Cleo, especially given her health has not been tip top in the last few months. Corina popped in for some food, play attention time and then did a few overnights with her. She also made a report. I came back to find Cleo really quite happy and reassured and in good health without signs of stress.It was also a huge relief for me to know she was well taken care of and loved.
So please I would encourage you in future to consider their services as they are trully fabulous people and real animal lovers".

Heb jij interesse in deze service in huis, of ken je iemand die als huis & dieroppasser zou willen werken laat het vooral weten!    
Nu voor 25 euro per dag
10% korting ! | Als je een nieuwe klant naar ons verwijst!| En die boekt;)
Kattencafé

Het kattencafe in de Marco Polostraat (Baarsjes) is echt een aanrader! Ik was er laatst voor het eerst en vond het erg gezellig en knus. De katten komen naar je toe, maar liggen ook relaxed ergens boven je op een tak of trappetje. En de koffie en taart is ook erg goed, met een vriendelijke service.

Ze hebben nu ook filmavonden
met films waar katten in spelen, op donderdag 18/2 en vrijdag 19/2. 

Meer info kan je lezen via de link op

onze facebookpagina (zie 28 januari)
Nieuw in het team!


Nicole
Mijn naam is Nicole, ik ben 21 jaar en woon in Amsterdam Oost. Ik doe een master Neurobiology aan de UvA. Ik ben gek op dieren en daarom pas ik graag op uw huisdier!Renée
Mijn naam is Renée en ik ben 20 jaar. Ik studeer Culturele antropologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ik woon op kamers hier in Amsterdam en helaas heb ik dus geen ruimte voor een kat, wat ik heel jammer vind want ik ben dol op katten! Met dit werk kan ik gelukkig helemaal m'n ei kwijt :)Eline
Ik ben Eline, 27 jaar, J
apans vertaler en yoga lerares.
Vanwege mijn andere werkzaamheden kan ik zelf helaas geen huisdieren nemen, maar kan ik wel gezellig komen knuffelen met die van anderen! 
 


Rosa
Ik ben Rosa, 23 jaar, studente Geologie en Filosofie
Katten, honden, cavia's, schildpadden: ik vind ieder dier leuk om op te passen. Ik heb zelfs een tijdje in een koala-ziekenhuis in Australië gewerkt! 

 

 Corina
Ik ben Corina, 40 jaar oud en afgestudeerd in musicologie & Anglistiek/ Amerikanistiek. In 2007 ben ik vanuit Duitsland naar Amsterdam verhuisd. Ik heb veel ervaring met huizenoppas in Nederland. Ik ben opgegroeid met honden, katten, konijnen en een parkiet. Nu zorg ik graag ook voor uw huisdier!

 


Anouk
Ik ben Anouk, 20 jaar en studeer sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben van jongs af aan al opgegroeid met dieren en voor mij is dit dan ook een ideaal bijbaantje! Ik hoop snel op uw huisdier te kunnen passen :)


Ally
Hi my name is Ally and I'm 23, currently finishing my Msc. in Oceanography & Limnology at UVA. I love animals but due to my studies I don't have enough time for my own so this is the perfect job for me :) I love cats, dogs , rabbits and almost every animal. Definitely open for dog walking as well!
Heidi
I am Heidi, 23 years old, from Ireland. Studying MSc Oceanography. I really miss my pets at home because I”m studying abroad, but it really fulfils me and makes me happy to take care of other peoples loved pets while they are abroad.

Kattenvrouw woont samen met 1100 katten...                        
Sinds kort zit Ikpasopjouwkat ook op Facebook!
Ik plaats daar af en toe een leuk filmpje op, krantenartikelen, leuke evenementen en tips.
Zo ook dit grappige filpmje van een 67-jarige Amerikaanse die samenwoont met haar 1100 katten!


Wil je op de hoogte blijven, dan zou het heel leuk zijn als je onze pagina zou kunnen liken!
 
Een match voor poes Puk en (tijdelijke) baasjes gezocht
Nieuwe match!
Na de vorige oproep in december heeft Poes Puk binnen een paar dagen een hele lieve nieuwe baas gevonden. 

Nog steeds gezocht:
Tijdelijke huisvesting 2 lieve poezen gezocht vanaf juli 2016
Miep en Loek zoeken nog steeds een tijdelijk onderkomen vanaf juli 2016.
De baasjes zijn op zoek naar: iemand die voor minimaal 6 maanden op onze dames kan passen. Wie maakt ze blij?

Stuur een mailtje naar Marieke.
 Meer informatie op de website:
http://www.ikpasopjouwkat.nl/nieuw-baasje/

 
Dieren in de Kunst

Ik was gelijk verliefd op dit schilderij, of eigenlijk op dit hondje met zijn aandoenlijke blik in zijn ogen. De kunstenares Rindeltje Doornbos exposeerde in Zaal 100, waar nog meer schilderijen hingen van o.a honden, andere dieren en portretten.

Nu hangt dit schilderij bij mij aan de muur, want mijn vriend gaf het mij cadeau;)

Zou je ook een schilderij van Rindeltje willen, stuur me dan een mailtje!
Ik Pas Op Jouw Huisdier.nl binnenkort online!
Ikpasopjouwkat trekt veel kattenklanten aan, de naam zegt het al natuurlijk;)
Naast katten zijn wij echter ook dol op op andere dieren.

Onder onze klanten zijn konijnen, cavia's, honden, ratjes, vogels, schildpadden, en zelfs een egel;).
Om ook deze oppasdieren meer aan te trekken zal ik naar planning rond de zomer de nieuwe website Ikpasopjouwhuisdier.nl online brengen. Zegt t voort;)!
   
Vind ons leuk op Facebook!
Ik Pas Op Jouw Kat is graag goed voor mens, dier en milieu
10% korting als je een nieuwe klant aanbrengt!
(en die ook boekt;))
Handig!
 
eetbak voor schrok-ops!
Sommige katten zijn echte lekkerbekken en schrokken het liefst alles in 1x op. Mn als je langere tijd van huis bent en de oppas een half uurtje langskomt kan dit een probleem zijn. Je kat eet immers alles in 1x op en heeft vervolgens langere tijd geen eten. We geven daarom bij dit soort katten altijd de ene helft van het eten als we binnenkomen en de 2e helft als we weggaan. Ook zijn er allerlei speelborden in de handel waardoor het moeilijker voor ze is om het eten in 1x achter over te slaan. Je kunt ook nog denken aan timer voerbakken.
Low budget kan ook, deze bak heb ik bij de Action gekocht voor ongeveer 2 euro;)
Yello's kattengeluk
heerlijk in het 1e zonnetje van het jaar
Boek hier je oppas!
Facebook
Linked-in
Email
Website
Copyright © 2016, Ikpasopjouwkat, All rights reserved.

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je een klant of (e-mail)contact bent van Ikpasopjouwkat.
As je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen:uitschrijven uit deze nieuwsbrief

Heb je een leuke vraag, opmerking of suggestie voor de nieuwsbrief?
Stuur dan een email naar: mailto:info@ikpasopjouwkat.nl

Doorsturen naar een vriend/kennis? Klik hier!


Online English version!