Maandelijks lees- en speelplezier voor Speeltuinbendeleden

Nummer 29, juli 2016

Samen spelen kan gewoon! Als lid van de Speeltuinbende zorg je ervoor dat speelplekken in heel Nederland toegankelijk zijn voor ALLE kinderen, dus ook kinderen met een handicap. We brengen je via deze nieuwsbrief graag op de hoogte van het laatste nieuws!


Samen spelen bij Hof van Eckberge

Bowlen, lasergamen (rolstoelvriendelijk!), snoezelen, mini zoo en nog veel meer speelplezier! Hof van Eckberge in Eibergen (winnaar van onze Speeltuinbende Award 2015) doet mee aan de Samenspeelzomer van de Speeltuinbende. Aanstaande zaterdag 30 juli kun je samen met Bendeleiders Nienke en Marlies en uiteraard Buzzy de Speeltuinbendebeer deze geweldige speelplek ontdekken. De ontdekkingstocht start om 13.30 uur bij de ingang. Natuurlijk kun je al veel eerder komen spelen: Hof van Eckberge is open van 10.00 uur tot 19.00 uur.
> Stuur een mailtje naar marlies@speeltuinbende.nl of nienke@speeltuinbende.nl en laat weten dat je komt!

Ontdek onze ambassadeurs Samen Spelen

Kriskras door het hele land. Onze nieuwbakken medewerker Marlies heeft de afgelopen maanden alle uithoeken van ons land gezien: Groningen, Winterswijk, Schimmert, Terneuzen, Badhoevedorp en nog veel meer. Waarom? Omdat daar allemaal leuke samenspeelspeelplekken zijn. Elke keer was er weer iets nieuws te beleven in de speeltuinen, omdat ze allemaal zo anders zijn. Maar er is één ding wat ze allemaal nog missen: jullie! De speeltuinen zouden het erg leuk vinden als er wat vaker Speeltuinbendeleden langskomen. Dus trek je Speeltuinbendeshirt aan en ga die mooie plekken maar eens testen. Laat je via Facebook even weten hoe het was?
> Kijk in op onze website voor een speelplek bij jullie in de buurt


Speeltuinbendeleden in de jungle

De Liliane City Jungle in Den Bosch: dat was vet! Op zondag 17 juli heeft de Speeltuinbende alles wat kon gedaan. Als echte apen klommen de bendeleden door en op auto's, hingen aan touwen, kraakten de code. Helaas kon niet alles. De bouwers van de jungle hebben om een lijstje met tips gevraagd zodat in de volgende Jungle wél alle apen (met en zonder handicap) van Nederland kunnen spelen. Was jij ook in de jungle en heb je tips voor de bouwers? Laat ze ons weten, dan geven we het door.
> Bekijk het filmpje waarin ook Speeltuinbendeleden te zien zijn

Achtbaantester gezocht

Uitmetkorting.nl is weer op zoek naar een Achtbaantester! Ben je een echte thrillseeker en achtbaanfreak? En zie je het wel zitten om met een vriend of vriendin zeven pretparken in Nederland af te gaan? Meld je dan voor 8 augustus aan.
> Kijk op Uitmetkorting.nl

 

Stoere speler: Tijs

Deze vrolijke, spontane Stoere Speler heet Tijs en is 9 jaar. Hij houdt enorm van grapjes uithalen en moppen vertellen. Moeder Lonneke: "Tijs heeft sinds kort een elektrische fiets met een mandje achterop. Daar stopt hij dan een nep-hondendrol in."
> Lees meer

Je rolstoel als speelmaatje

Een interview met Kees-Jan van der Klooster is meeslepend. Speuren naar wat hem drijft of beter gezegd; hoe hij grenzen opzoekt om vast stellen dat de uiteindelijke grens nog een stukje verder ligt…
> Lees het interview

Agenda

Zaterdag 30 juli
Samenspeeldag Hof van Eckberge, Eibergen

Maandag 1 augustus
Samenspeelmiddag speeltuin Miranaburg, Geleen

Zondag 21 augustus
Speeltuinbendetest De Ulebelt, Deventer

Zaterdag 28 augustus
Speeltuinbendetest speeltuin ’t Speulparadies, Beerta

Zaterdag 3 september
Samenspeelmiddag speeltuin Oranjekwartier, Terneuzen

Zondag 4 september
Samenspeelmiddag speeltuin Brakkefort, Nijmegen

Zondag 4 september
Speeltuinbendetest speeltuin Roeffen Mart, Grubbenvorst

Zaterdag 10 september
Samenspeelmiddag speeltuin De Roetsj, Sittard

Zaterdag 14 oktober
Samenspeelmiddag Professor Plons, Rotterdam

Kijk voor meer informatie op de website van de Speeltuinbende >>>

Facebook
Twitter
Website
YouTube
Copyright © 2016 Speeltuinbende


Afmelden voor deze nieuwsbrief of wijzig je voorkeuren
Email Marketing Powered by MailChimp