Copy
Bergerie.nl  |  

11 september 2015

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief September - Een nieuw avontuur

De bergerie overgedragen in nieuwe handen

 

Beste klanten, relaties en vrienden,

Enkele maanden geleden, om exact te zijn vanaf 1 mei 2015 zijn de bedrijfsactiviteiten van de Bergerie in andere handen overgegaan. Bernadette en Anno de Vreeze hebben na 15 jaar met ziel en zaligheid de bedrijfsopvolging overgedaan aan ondergetekende Onno Blok en Joop Stok. Wellicht dat u een van beide personen kent vanuit Oisterwijk.
 
In de kern is de Bergerie niet veranderd. De Bergerie is en blijft de specialist voor olijfbomen. We hebben de laatste maanden wel enkele aanpassingen gedaan. Zo is de website (www.bergerie.nl) en de webwinkel volledig vernieuwd, is de huisstijl veranderd én hebben we nu meer dan 50 olijfbomen op voorraad staan van diverse groottes.

De bergerie!

We willen onze energie gebruiken voor dingen waar we goed in zijn, mede hierdoor hebben grotendeels afscheid genomen van de winkel met lifestyle artikelen.  

Verkoop en advies voor olijfbomen, vijgen en citrus-struiken.

We zijn nu als mediterraans centrum landelijk bekend om verkoop en advies voor olijfbomen, vijgen en citrus-struiken. Op onze locatie hebben we dan ook de nodige bomen en struiken staan.
 
Voorts gaan we ons nog meer specialiseren op de zogenaamde Dentro, een kunstolijfboom. Deze is bedacht door Anno en Bernadette en dat willen we graag verder uitbreiden. De Dentro heeft een prachtige authentieke en natuurlijke olijfstam waarbij de bladeren zijn geïmplanteerd. Een sieraad voor jaren, zonder onderhoud en zowel binnen als buiten te plaatsen. Hij is erg geschikt voor kantoren, hotels, restaurants en andere binnenruimtes.  
 
Naast de buitenolijf en de binnenolijf hebben we ook biologische mestpakketten die speciaal zijn ontwikkeld voor olijven en vijgen. Juist op dit moment net na de zomer is het van belang dat de boom of struik extra voeding nodig heeft. Ook andere beschermingsartikelen voor uw boom hebben we zoals: noppenfolie en beschermingshoezen. (Wanneer u op deze woorden klikt komt u direct bij het product.)  

U bent van harte welkom!

Als afsluiting willen we benadrukken dat de openingstijden wat zijn aangepast.
 
U bent altijd van harte van welkom op de Belversestraat 4 in Haaren. Wilt u apart komen of op afspraak dan kan dat natuurlijk ook altijd.
 
 
Tot ziens,
 
Onno Blok en Joop Stok
De Bergerie 

Neem ook eens een kijkje op onze website

Copyright © 2015 Bergerie, All rights reserved.


Meld je hier af voor de nieuwsbrief    update hier je gegevens 


 

SOCIAL MEDIA


Leuk dat je geabonneerd bent op onze nieuwbrief! Wist je dat je ons ook kunt volgen op social media?