Copy
Bedankt! | Eerlijk Winkelen in 2020 | Lotika | Samenwerking Funshopgids | Tante Rosa |  Update de App
Bekijk deze mail in je browser
Beste <<Naam>>,

Fijne feestdagen! Bedankt voor je steun in het afgelopen jaar.
We wensen je een gelukkig, eerlijk en duurzaam 2020.


Liefs,
Team EerlijkWinkelen

EerlijkWinkelen in 2020

Het jaar loopt ten einde en als we terugkijken kunnen we wel stellen dat 2019 een jaar met vele kanten is (geweest). We kunnen tevreden terugkijken op enkele successen, mijlpalen en simpelweg ontwikkelingen waar we een blij gevoel van kregen. Maar gedurende het hele jaar was er ook een andere, zorgwekkende en verontrustende kant. Lees verder
 

Een mooi en duurzaam kerstcadeau voor iedereen

Geef dit jaar het mooiste duurzame cadeau en shop online bij Lotika.
Van fair fashion kleding tot schoenen en van ondergoed tot sokken in cadeauverpakking. Alles duurzaam, fair en vegan. Voor hem, voor haar en voor de kids.

Wees er snel bij en shop voor 20 december, dan ligt je pakje op tijd onder de boom. Van ons krijg je alvast een cadeautje: shop met 10% korting in december met de code XMAS19.
 

EerlijkWinkelen en de Funshopgidsen

Als je in Alkmaar, Arnhem of Nijmegen woont heb je het ongetwijfeld al gezien: EerlijkWinkelen heeft daar in de nieuwe Funshopgids een speciale plek gekregen. Lees hier meer over deze samenwerking tussen EerlijkWinkelen en de Funshopgids.

Speciaal voor de dames: Tante Rosa

Bij Tante Rosa vindt een vrouw alles wat ze nodig heeft! Hier vindt je duurzame en herbruikbare menstruatieproducten: inlegkruisjes, maandverbanden, menstruatiecups en menstruatieondergoed. Ja, zelfs menstruatiesponsjes en wasbare tampons. Of verzorgingsproducten en wasbare wattenschijfjes.

Beter voor het milieu, je gezondheid en je budget. Heb je nog twijfels over je cup of maandverband, Ga naar Tante Rosa en kijk bij de veelgestelde vragen.
Fair Wear: Wear Fair

Op Black Friday (en de zaterdag erna) organiseerde Fair Wear, samen met Mondiaal FNV en CNV Internationaal, op het Plein in Den Haag de People Friendly Fashion Pop Up. EerlijkWinkelen was daar natuurlijk bij! Lees er alles over in onze blog.
Update je app!

Er waren wat problemen met de EerlijkWinkelen App de afgelopen weken. De App werkte niet of niet goed. Met de nieuwste update 1.21 die sinds eind november is te downloaden zijn deze problemen gelukkig verholpen. Update dus allemaal je app (ook als je geen problemen hebt gehad) en vind probleemloos de Eerlijke winkels in Nederland.
Duurzame kleding zoekmachine
Duurzame cadeaus
Duurzame kerstversiering
Facebook
Twitter
Instagram
Website
Email
Copyright © 2019 Stichting EerlijkWinkelen, All rights reserved.


Ik wil mij uitschrijven  

Email Marketing Powered by Mailchimp