Copy
Privacy Certificeringen
Dat Privacy momenteel een belangrijk issue is zal bijna niemand zijn ontgaan. Met de introductie van de Europese GDPR in mei jl. (Algemene Verordening Gegevensbescherming - AVG in Nederland) is er een belangrijke stap gezet op het gebied van de privacy gegevensbescherming. De International Association of Privacy Professionals (IAPP) heeft een drietal Privacy Certificering opleidingen beschikbaar die nu bij StarTel gegeven worden. Hierover in deze nieuwsbrief meer. 

Privacy Expert
In samenwerking met Marie-José Bonthuis als geaccrediteerde trainer/trainingsorganisatie start StarTel drie gecertificeerde privacy opleidingen. Wanneer je in twee dagen de AVG wilt doorlopen dan is de Certified Information Privacy Professional voor Europa (CIPP/E) de meest geschikte vorm eventueel in aanvulling op onze eigen leergang FG. De opleiding Certified Information Privacy Manager (CITM) wordt vaak in combinatie met de CIPP/E gedaan. Het IAPP ziet deze combinatie als de beste voorbereiding om binnen Europa als Functionaris Gegevensbescherming of als Privacy Officer aan de slag te gaan. Je leert de basisprincipes uit de wet begrijpen maar ook dit in het juiste perspectief te plaatsen. Tenslotte is er de Certified Information Privacy Technologist (CIPT). Deze is vergelijkbaar met CITM maar is meer gericht op de technische kant van de informatie beveiliging. In de video geeft privacy expert Marie-José keuzetips welke opleiding het beste bij je past. De CIPT training start al op 12 juli.
Meer informatie en om je aan te melden vind je hier.
 


Certified Chief Information Security Officer (CCISO)
Nieuw in het opleidingsprogramma van StarTel is de Certified Chief Information Security Officer training. Het C|CISO trainingsprogramma is de eerste internationaal erkende certificering waarmee je als Security Officer aantoont over de juiste vaardigheden te beschikken. CISO's zijn in staat om technische kennis en ervaring te combineren met het vermogen dit te vertalen naar de bedrijfsdoelstellingen.

De C|CISO training is voor vele cursisten met uiteenlopende achtergronden interessant. Ben jij manager die de rol van CISO uitvoert maar ben je niet gecertificeerd? Volg deze training en certificeer jezelf!
Kijk hier meer informatie en om je aan te melden.
 

Lever je SATV-vouchers in
Deze ietwat cryptische beschrijving brengen we je periodiek onder de aandacht. Zoals wellicht bij je bekend worden de Software Assurance Training Vouchers (SATV-vouchers) door Microsoft verstrekt aan organisaties op basis van het volume Microsoft Office en/of Windows Software licenties die afgenomen zijn. Deze vouchers kunnen bij StarTel worden ingeleverd voor Microsoft Official Courseware (MOC). Neem contact met ons op voor welke trainingen je deze kunt inleveren.
Ik wil meer weten over de SATV-vouchers.
 

Trainingen met StartGarantie
Onderstaande trainingen gaan definitief door. Bel of e-mail ons om je aan te melden. Telefonisch op 050-5028888 of via e-mail.
- Functionaris Gegevensbescherming, module 1 & 2: 11 t/m 13 juli => Meer info
- MCSA Server 2016 weken (3 klassikale & 2 zelfstudie dagen) => Data
- Summer School => Zie overzicht
- Certified Cloud Security Professional (CCSP), 27 t/m 31 aug. => Meer info

Heb je vragen? Bel me, ik help je graag met het maken van je studiekeuze.

Met vriendelijke groet,

Marco Wagenveld
StarTel BV
Roden (Drenthe)
Telefoon: 050 - 50 28 888

 
Klik hier om je voorkeuren te wijzigen =>
 
Copyright © 2018 StarTel b.v., All rights reserved.


Wil je de manier waarop je e-mails ontvangt veranderen?
Je kunt je voorkeuren hier bijwerken of je uitschrijven van deze lijst