Copy
Nieuwsbrief december 2016
Welkom!

In deze derde nieuwsbrief leest u weer over de ontwikkelingen van Easycare, zoals: geïntegreerde ouderenzorg in netwerkverband, met inzet van Easycare, kan miljoenen euro's per maand besparen. En u krijgt zeven tips voor vroegopsporig bij (kwetsbare) ouderen.

Op easycare.nl kunt u alle Easycare-instrumenten kosteloos downloaden.
Easycare, bewezen effectief
Uit onderzoek blijkt dat met integrale ouderenzorg gemiddelde besparingen van tweeduizend euro per patiënt per maand gerealiseerd kunnen worden. Ook wordt duidelijk dat de brede en gevalideerde kijk op vraagstukken van kwetsbare ouderen met de Easycare-methode bijdraagt aan de resultaten.
Lees verder >
E-learning Easycare: maak laagdrempelig kennis met Easycare
Wist je dat er een gratis E-learning Easycare beschikbaar is? Deze is praktisch ingericht en direct toepasbaar in je werk. In de vorige nieuwsbrief kondigden we de lancering aan. Gezien de grote animo lichten we de E-learning, voor wie het gemist heeft, nogmaals uit.
Lees verder >
Zeven tips voor vroegopsporing bij (kwetsbare) ouderen
Er zijn de afgelopen jaren verschillende initiatieven in gang gezet om ouderen die risico lopen om kwetsbaar te worden proactief op te sporen. De gedachte is dat vroegtijdige inzet problemen kan oplossen, uitstellen of zelfs voorkomen. Maar, hoe sluit je met vroegopsporing aan bij de wensen van ouderen? Het RIVM schreef een factsheet en kwam met zeven aanbevelingen. Easycare wordt door het RIVM als goed voorbeeld genoemd. 
Rubriek: Wat betekent Easycare voor jou?
In deze nieuwsbrief deelt Leny Geertsen, praktijkverpleegkundige Medisch Centrum St. Anna haar ervaringen: 'Voor mij is Easycare een leidraad om problemen waar een oudere meezit, boven tafel te krijgen. In het hele traject van gesprek tot plan wordt de oudere en diens mantelzorger betrokken'.
Lees verder >
 
Agenda
24 januari 2017
Congres 'In voor Mantelzorg'
Lees verder >
Start voorjaar 2017
Serie Easycare scholingen bij HAN VDO
Lees verder >


*Met dank aan www.beteroud.nl.
 

OPROEP

Wij zijn op zoek naar mensen die mee willen werken aan de rubriek "De pen: wat betekent Eassycare voor ...? Lijkt het u leuk om hier aan mee te werken neem dan contact met ons op via info@easycare.nl.
  
www.easycare.nl

Samen bepalen,
samen beslissen. 
Website
Email
Wenst u de nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Klik hier om u af te melden.


De nieuwsbrief is een uitgave van Easycare. Voor vragen over de nieuwsbrief of het aanleveren van nieuws, mail naar info@easycare.nl, o.v.v. Easycare nieuwsbrief. De tekst mag worden overgenomen, mits met bronvermelding: Nieuwsbrief Easycare.

Email Marketing Powered by Mailchimp