Copy
Nieuwsbrief april 2016
Welkom!

Bij de eerste Easycare nieuwsbrief. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u met Easycare werkt of interesse heeft getoond in Easycare. Mocht u het niet op prijs stellen om onze nieuwsbrief elk kwartaal te ontvangen, dan kunt u zich onderaan de nieuwsbrief afmelden.

Wist u trouwens dat we een nieuwe website hebben? Neem gerust een kijkje op
www.easycare.nl. U kunt daar de Easycare-instrumenten kosteloos downloaden.
5 redenen om Easycare te gebruiken

Easycare brengt de kwetsbaarheid van ouderen in kaart. We vroegen René Melis, onderzoeker bij het Radboudumc en gepromoveerd op Easycare wat de methode zo uniek maakt en waarom u als professional werkzaam in de ouderenzorg of -welzijn voor Easycare zou moeten kiezen.
Lees verder >
Easycare koppelt welzijn en zorg en zet de oudere écht centraal

Waar andere vroegsingalerings methodieken alleen naar het zorgaspect kijken, kijkt Easycare breed. Gezondheid, wonen en welzijn gaan hand in hand en de wensen van de ouderen worden geëxpliciteerd. Easycare maakt daadwerkelijk contact met de oudere.
Lees verder >
Easycare zet digitale overlegtafel in

De digitale overlegtafel ondersteunt een patiëntgerichte en integrale behandeling. Op elk moment, waarop de oudere of familie dat wenst, is contact mogelijk. Binnen de digitale omgeving wisselen hulpverleners en oudere veilig en snel informatie uit. De oudere of diens familie bepalen zelf welke zorgverlener toegang krijgt tot zijn of haar digitale overlegtafel.
Lees verder >
Easycare-gebruiker nauw betrokken bij doorontwikkelen
 
Het principe ‘samen bepalen, samen beslissen’ wordt in alles gevolgd, dus ook in het doorontwikkelen van de methode zelf. We vroegen professionals die al met Easycare werken naar hun ervaringen.
Lees verder >
Agenda15 april 2016
Mini-symposium 'Goed horen en zien'*
Lees verder >20 april 2016
Verpleegkundig Vizier: 'Samen op weg van kwetsbaarheid naar veerkracht'
Lees verder >31 mei 2016
TOPICS symposium 'Less is more: Improving care for older persons'*
Lees verder > *Met dank aan www.beteroud.nl

 www.easycare.nl


Samen bepalen,
samen beslissen.

 
Website
Email
Wenst u de nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Klik hier om u af te melden.


De nieuwsbrief is een uitgave van Easycare. Voor vragen over de nieuwsbrief of het aanleveren van nieuws, mail naar info@easycare.nl, o.v.v. Easycare nieuwsbrief. De tekst mag worden overgenomen, mits met bronvermelding: Nieuwsbrief Easycare.

Email Marketing Powered by MailChimp