Copy

DECEMBER 2021

Kommende turneringer

27.12. - Copenhagen Christmas Tournament 2021
29.12.  - 18. Svendborg Juleturnering

2022
1.1. Nytårsgammon i Ringe - Ny i kalenderen
16.1. Jyllands Cup 2022 - Ny i kalenderen
22.1. Vesterbro Post Corona Masters - Ny i kalenderen
11./13.2. - Munkebjerg 2022 
21.5 Bussen Open 4.0 
10./12.6. - Hampen Open 2022 

Månedens mantra

Af Lene Espersen

Med 5 brikker taget af, kan man stadig tage en doblingsterning. Med 8 brikker taget af, er spillet 50/50. Med 11 brikker taget af, kan man doble, og modstanderen kan lige akkurat tage.
 - Fra bogen:  ''Backgammon - fra basics til badass''

Hvem skal indstilles til hædersprisen 2021?

Af Pernille Rosendal

Fotograf: Marianne Maja Andersen
Hvem har gjort sig fortjent til en ekstra anerkendelse? Hvem har arrangeret en særlig god turnering, gjort noget ekstra for at skaffe nye medlemmer, har smittet os alle med store smil og godt humør eller måske har formidlet sporten på en positiv måde? Kort sagt, hvem har gjort noget ekstraordinært for dansk backgammon det seneste år?

Hvem indstiller du? Skriv navn og begrundelse til info@dbgf.dk senest 30.1.2022


Vinderen af hædersprisen 2020: Daniel Sørensen

Michael Larsen fra Mama Boyz vinder DM i backgammon

Af Taus Bøytler

DM-finalisterne: Jess Danielsen (tv) vs Michael Larsen
Fotograf: Julemanden
Danmarksmesteren fra 2018, Michael Larsen, gjorde det igen. Søndag den 14. november 2021 vandt han endnu en DM-finale, denne gang over Mama Boyz-holdkammeraten Jess Danielsen.

Nyhedsbrevet har talt med den nykårede Danmarksmester om sejren.

Hvad er det bedste ved at blive individuel Danmarksmester - igen?

Michael: "Jeg mødte egentlig op med ret beskedne forventninger, da jeg var lidt backgammon mæt efter en dårlig turnering på Cypern.

At spille om det individuelle Danmarksmesterskab er dog noget specielt, så da jeg først kom i gang, var jeg fokuseret og motiveret. At jeg ender med at gentage bedriften fra 2018 er selvfølgelig en fantastisk følelse.
"

Hvordan oplevede du finalen mod din holdkammerat Jess Danielsen?

Michael: "Som opvarmning, nappede vi lige en durum på den lokale, og jeg følte egentlig vi begge var ret afslappede, da vi skulle i gang.

Jeg fornemmede, at der ikke var så mange tilskuere tilbage, så det var rolige forhold vi spillede under. Jess førte langt størstedelen af kampen, men det var måske meget godt for mig, da jeg ofte spiller bedre når jeg er bagud.

Ved 16-17 fik jeg sendt en god aggressiv dobling over, og var heldig at vinde gammon og match.
"

Var der nogle tidspunkter i løbet af turneringen, hvor du tænkte, at du var tæt på at ryge ud?

Michael: "Om lørdagen var jeg generelt bare super heldig, så dér var jeg ikke umiddelbart i fare.

I kvartfinalen, mod Jens Ostermann-Petersen ramte jeg en lang stime uden point, så der sneg der sig lidt negative tanker ind. Jeg fik dog vendt kampen og vandt 15-10.

Semifinalen mod Peter Friberg kunne også sagtens være gået galt. Jeg sad med en 8-kube ved 0-2 i et parti der bølgede frem og tilbage, og der var nok flere gange hvor det kunne have udviklet sig til, at jeg tabte gammon.

Jeg fik dog redoblet ud til 16, og udbyggede min føring de efterfølgende partier. Friberg kom dog tilbage i kampen, men gik heldigvis i stå da jeg førte 13-11. Og så var der selvfølgelig også finalen, som kunne være gået begge veje.
"

Hvordan vil du vurdere Ishøj som spillested?

Michael: "Jeg kan forstå, at der har været afviklet backgammon der før, men det var første gang jeg var der. Jeg var meget positivt overrasket - der var rigtig god plads, god belysning og fin temperatur samt mulighed for at tage lidt frisk luft.

Derudover var der rigtig god service, et godt varieret udvalg samt meget fornuftige priser. Eneste minus var nok, at der ingen internetforbindelse var, og der derfor ikke kunne streames derfra.
"

Er der en spændende position fra en af dine kampe, du vil sætte nogle ord på?

Michael: "Jeg kunne nok have vist adskillige forskellige positioner, men jeg har valgt en fra min kamp imod Mogens Dreier, som på trods af scoren 2-2/13 skulle vise sig at blive sidste parti i kampen."Michael: "Det er få slag siden Mogens har blitzet mig, men efter nogle heldige slag, fik jeg vendt positionen til min fordel. Det var tid til at overveje, om jeg skulle redouble til 4, så jeg gik de forskellige slag igennem, og det viste sig, der er rigtig meget der spiller godt.

Der er slag der virker til forskellige spilleplaner - blitz, prime og race. Jeg har yderligere den fordel, at Mogens position er knækket lidt over efter den mislykkede blitz, og Mogens har endnu ikke etableret noget anker.

Jeg fik doblet og Mogens tog korrekt, men derefter flaskede alt sig, og jeg endte med at vinde 4-doblet backgammon og dermed også match. Analysen kan ses nedenfor.
"


Analyse

Michael: "Jeg synes positionen illustrerer meget godt, at det altid er vigtigt at have kuben i tankerne, også i positioner, der ved første øjekast ikke ligner en dobling.

Man har ofte en tendens til at kaste terningerne for hurtigt, når man har været heldig med at vende en position.
"


Michael Larsen vandt over ovenstående seks spillere, før han kunne lade sig hylde som danmarksmesterClement Breum (tv) vandt cons-finalen over Karsten Nielsen

Michael Weile vinder DM i Speed

Af Taus Bøytler

Michael Weile (tv) vandt speed-finalen over Poul Rasmussen
Fotograf: Andreas Becher
Efter at have vundet last chance til Merit Backgammon Tournament, der blev afholdt på Cypern, stod det langt fra skrevet i stjerne, at Michael Weile havde flere gode stød tilbage i koppen.

Men det havde han. For den stærke Soirée Dansante-spiller, der også er tidligere landstræner, skrev sig ind i historiebøgerne, da søndag den 14. november 2021 forsvarede Danmarksmesterskabet i speedbackgammon.

Nyhedsbrevet har mødt Michael Weile til en snak om de flotte resultater.

Hvordan føles det at være den første spiller i verdenshistorien, der forsvarer sin titel som Danmarksmester i speedbackgammon?

Michael: "Det vidste jeg slet ikke jeg var, men så føles det ekstra lækkert. De der speedkampe ligger også helt naturligt til mig, det er nærmest mit almindelige tempo i holdturneringskampe torsdag aften.

Jeg er herrestolt over det, og regner med bestyrelsen/TU snart melder dato for næste DM i speed ud, så jeg kan få den i kalenderen.
"

Hvilke ord vil du sætte på finaleopgøret mod Poul Rasmussen, hvor du tabte den første 5-pointer for derefter at vinde de to efterfølgende?

Michael: "Poul er en bund sympatisk fyr og spiller en solid omgang speedgammon. Jeg var max presset efter han vandt første kamp.

Og fik med nød og næppe vendt et truende nederlag i anden kamp, for så bagefter at trille helt naturligt til en 5-0 i tredje kamp.

Det var heldigvis helt udramatisk til sidst, hvor jeg rullede præcis det jeg sad og tænkte på, jeg kunne bruge, det er virkelig en vild ting at kunne.
"

Nogle uger før DM deltog du i 8. Merit open på Cypern, hvor du vandt last chance (der blev spillet til 5 point) foran flere end 200 spillere fra hele verden. Hvordan husker du tilbage på den oplevelse?

Michael: "Last Chance er jo en af de der turneringer, hvor alle taberne sidder og bare venter på at blive slået hurtigt ud - igen igen.

Og denne var ingen undtagelse for de fleste, lige med den tvist, at jeg sad og ventede på min modstander i første runde, og lige inden jeg havde vundet på tid, uden kamp, dumpede min modstander ned på stolen foran mig, og sagde (uden at undskylde) ”lets play”.

Det gjorde vi så – og gudskelov faldt terningerne ud til min fordel, alt andet havde været helt urimeligt.

Først i 4. runde, var jeg igen lidt presset, da min modstander nærmest havde vundet, medmindre han rullede 3 x etter i de 3 sidste rul (han havde 6 brikker tilbage, 2 på 1, 3 på 2 og 1 brik på 3 punktet).

Og ja tak, det gjorde han, og pludselig var jeg halvvejs i de 8 runder der skulle vindes.

Semi-finale mod selveste Tony Bernaba, var en sand gyser, foran 2-0, bagud 2-4 og så det vildeste DMP spil jeg nogensinde har vundet, tjek det ud her hvis I er nysgerrige.


Det vildeste DMP, Weile har vundet

Finalen mod finske Miki Laukkanen, blev naturligvis også en sand gyser. Foran 6-2/7 løb jeg tør for gode terninger, der skulle spares op til den vigtige DMP, som jeg valgte at gøre til et knastørt løbespil, da jeg kom pænt foran i starten af partiet.

Og da jeg blev presset med at få de sidste brikker tættere mod mål, rullede jeg helt naturligt den vildeste pas 4 efterfulgt at en skøn opfølgende pas 5, og så betød det mindre at han stod med 3 brikker på mit 5-punkt.

Dem sprang jeg bare forbi til stor jubel for de tilrejsende fans, en virkelig skøn sejr, som jeg vil mindes resten af livet – tak for støtten Tina Weile.
"

Med kombinationen af de to resultater er det vel ikke for meget sagt, at du er verdens pt. bedste spiller, når distancen er til 5 point. Er du enig i den analyse?

Michael: "Nej det er nok at tage munden for fuld, verdens bedste må jeg helt sikkert overlade til de skrappest i gamet, men pt. måske verdens heldigste 5 point spiller med 12 sejre i træk, kan jeg godt tilslutte mig.

Det er en fed følelse, og lad den bare vare lidt endnu. Vi kender det jo alle sammen, vi skal nok komme ned på jorden igen.
"

I holdturneringen ligger dit hold, Soirée Dansante i skrivende på en foreløbig tredjeplads i elitedivisionen. Hvordan vil du vurdere jeres muligheder for at få et sæt medaljer i denne sæson?

Michael: "Hvis jeg kan begynde at vinde andet end 5 point kampe, vil vi have en ret stor chance for at havne i final-4.

Resten af holdet ser ret stabile og solide ud, og et par af dem er i rivende fremgang, her vil jeg gerne fremhæve den unge Løber, som er ubesejret i denne sæson.

Det bliver stort når han også kommer til at spille godt, men vigtigst er det lige nu, at være heldig. Jeg tror ikke på jinx, så stort tillykke til Absalon med mesterskabet 2022.
"


Michael Weile skulle spille ti kampe, før han havde vundet DM i speed-backgammon

Tia Maria Villumsen vinder DM for Damer for tredje gang

Af Taus Bøytler

Øverst: Tia Maria Villumsen (th) vandt DM for Damer foran Lene Espersen
Nederst til venstre: Iiliu Codrut Turcanu, der blev Årets Tøsedreng, og Tia Maria Villumsen
Fotos: Lene Lund Sørensen, Finn Due Larsen og Peter Sung Hoon Jensen
Tia Maria Villumsen beviste igen, at hun er en af kongerigets absolut skrappeste kvindelige backgammonspillere, da hun søndag den 28. november vandt DM for Damer for tredje gang.

En fantastisk flot præstation.

Nyhedsbrevet har talt med den nykårede danmarksmester om sejren.

Hvad er det bedste ved at vinde DM for Damer?

Tia: "Jamen det er jo bare fedt at vinde, og så er det jo ekstra fedt at vinde den for tredje gang. Så må det jo også være fordi jeg er lidt god (eller bare heldig på de rigtige tidspunkter).

Det var ellers lige ved at gå galt, havde vundet de første 4 som den eneste, så skulle bare lige vinde den sidste, så var jeg helt sikkert vinder af turneringen. Men så snakkede jeg med Sus Al-Towaiji inden min 5. og sidste kamp mod Gitte Jensen, og hun fortalte at Gitte egentlig bare var taget med hende over fordi hun gerne ville afsted, og at det var Gittes første rigtige turnering. Derefter gik jeg op og tabte en dmp og blev mindet om jeg jo egentlig før har været flink ved de nye.

Men hendes sejr gjorde at hun fik en delt 3 plads, og det var jeg bare rigtig glad for på hendes vegne, vi havde den mest spændende kamp på hele dagen som blev afgjort i sidste rul, og så måtte jeg tage spændingen under udregningen af korrektionen med.
"

Du kom jo til turneringen med ammehjerne (din egen formulering). Det har du god erfaring med. Prøv at fortælle nyhedsbrevets trofaste læsere, hvad der skete i 2018?

Tia: "I 2018 fik jeg min første datter, og Matilde Schmidt arrangerede sin første turnering på Nemoland nemlig karmagammon, jeg havde efterhånden ikke spillet i en 7-8 måneder så jeg overlod den lille til sin far og tog ud og vandt turneringen på Nemo.

Denne gang havde far allieret sig med mormor, og efter en nu endnu længere pause denne gang pga. først corona og derefter endnu en datter, drog jeg igen ud af barselsboblen afsted mod en turnering arrangeret af Matilde og vandt. Håber det er pga arrangøren og ikke ammehjernen, at det gik godt…
"

Du vandt også DM for Damer i både 2014 og 2011. Hvorfor er du så ualmindelig skrap til netop denne turnering?

Tia: "Ja, det lå ikke ligefrem i kortene, at jeg skulle blive god til at vinde kampe mod kvinder. Efter mix doubles i 2009 hvor jeg kun vandt 1 enkelt kamp frygtede jeg længe efter kvindelige modstandere, min makker Claus Elken vandt iøvrigt alle 11 kampe, det kørte jo ret godt for ham generelt det år, men det vinder man jo ikke mix af med mig på sidelinjen.

Har i mellemtiden fået styr på nerver og damer, og elsker bare at være med til en af årets hyggeligste turneringer.
"

Hvordan vil du beskrive dig selv som backgammonspiller?

Tia: "Jeg synes bare, at det er hyggeligt at spille, og så er det super vigtigt, at jeg har det sjovt, hvis det stopper gider jeg ikke spille mere.

Det er vigtigt for mig at tingene går rigtigt til og foregår fair, men jeg duer ikke til paragrafrytteri og flueknepperi til hyggeturneringer. Jeg synes der skal være forskel på om man sidder og kæmper om at blive årets søstjerne eller verdensmester ellers ryger noget af charmen. Ikke dermed sagt at folk bare kan rende og gøre hvad der passer dem, men måske man nogle gange skulle blive lidt bedre til at kigge på ens egne handlinger før man begynder at pege fingre ad andre.

Og for at svare på dit spørgsmål så er jeg typen der snakker for meget og glemmer at doble.
"

Hvilke ambitioner har du for backgammonåret 2022?

Tia: "Til at starte med vil jeg bare gerne igang med at spille igen efter min lille barsels pause. Har stadig min første kamp i holdturneringen til gode, og håber at kunne rykke op i 2 div med mit hold Nemo II. Og så satser jeg på at spille mix doubles med min nye holdkammerat Ole Michael Tagányi (som det har taget 7-8 år at lokke over til os, ja jeg er ihærdig) og så selvfølgelig forsvare min titel til næste års DM for damer.

Og så til sidst vil jeg bare lige sige tak til alle jer der var med til turneringen og alle de søde ord i sagde til mig, TAK.
"


Masser af hygge og spændende kampe til DM for Damer og Årets Tøsedreng

 

Jacob Markussen fik en flot tredjeplads på Cypern

Af Taus Bøytler

En hyggelig stund på Cypern. Fra venstre: Thomas Myhr, Michael Weile, Jacob Markussen, Kaj Nielsen og sidst, men absolut ikke mindst, Lise Nielsen
Fotograf: Rune Færevåg
Jacob Markussen, der i holdturneringen tørner ud for Roskilde i elitedivisionen, var tæt på at gå hele vejen, da flere end 200 backgammonspillere fra hele verden deltog i den prestigefyldte Merit Backgammon Tournament på Cypern.

Men i stedet for en samlet sejr måtte Markussen tage til takke med en tredjeplads. En præstation han uden tvivl vil se tilbage på med stolthed, når pulsen ikke længere dundrer derudaf med 100 kilometer i timen, og ærgrelsen over den glippede finaleplads er afløst af et forhåbentlig veltilfreds smil og måske også en knyttet næve eller to.

Nyhedsbrevet har mødt Jakob Markussen til en snak om, hvordan det gik for sig på Cypern.

Du var lige ved at gå hele vejen i Merit Backgammon Tournament, men endte i stedet på en flot tredjeplads. Hvordan ser du tilbage på din præstation?

Jacob: "Set i bakspejlet er jeg selvfølgelig meget tilfreds med en 3. plads i det, der vel regnes for verdens største backgammonturnering."

Var du nervøs i løbet af de afgørende kampe?

Jacob: "Jeg skulle lige ånde dybt og søge fred med mig selv, da jeg tabte kampen om at komme i finalen. Husker særligt et afgørende tidspunkt, hvor jeg fører 8-7 til 11 og min modstander vrider sig ud af en stilling, hvor kuben er på 2.

Her mærkede jeg sgu finalens forførende duft. Og det var her, at den gamle mand mest mærkede at han levede.

Men selvfølgelig er jeg glad for 3. pladsen. Jeg lavede jo en stime på 7-8 gevinster i træk (fighters) efter mit første tab i 2. runde.
"

Der er altid mange danskere, der deltager i turneringen på Cypern. Hvordan er det danske sammenhold i forbindelse med turneringen?

Jacob: "Ja, der var rigtig mange danskere med i turneringen på Cypern. Og selvom jeg ikke er med i "inderkredsen" af danskergruppen, er der altid en god og meget inkluderende stemning og opbakning, ligegyldig om det er i spillelokalet, i chouetten eller nede ved den skønne strandrestaurant, hvor man om formiddagen kunne nyde forfriskninger i solen eller kaste sig i det varme skønne middelhav.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for godt og sjovt sammenhold til hele danskergruppen. En specielt tak skal min bedste lege- og rejsekammerat Peer Seipelt selvfølgelig have.

Turen til Cypern var på alle måder fantastisk. Vi nød den overdådige buffet, hvor det forlyder, at selv kødspisere fik god mad, hvem der så kan sætte sig ind i det?

På stranden mødte Peer og jeg en tidligere minister for Nordcypern og han viste os rundt og fortalte om området. Ligesom han viste os interessante boliger, som kunne være interessante for eventuelle købere.

Vi besøgte både Kyrenia og Nikosia. Vi tog offentlig transport til hovedstaden og fik i den lille varevogn bl.a. selskab af to letlevende damer med afrikanske aner, mens der i den tunge ende var en mormor og hendes barnebarn, der fik dirigeret  varevognen til et stort og ødelæggende fængsel, hvor de angiveligt skulle besøge den manglende generation.
"

Folk, der har deltaget i Merit Backgammon Tournament fortæller ofte med julelys i øjnene om det udsøgte kagebord. Hvordan vil du beskrive udvalget og niveauet af kager?

Jacob: "Jo, kageudvalget i buffeten er overdådigt og det samme gælder i øvrigt de friske frugter og grønsager. Det var ganske enkelt en fest for både vegetarer, dessertarer og veganere.

Turneringen var som vanlig meget velorganiseret og i toppen af det hele stod Arda, som gør en kæmpeindsats for, at alle skal føle sig godt tilpasse og velkomne. Stor respekt til hele holdet omkring ham og en kæmpe tak til Arda og hans måde at være på.
"

Brugte du mest tid på poolen eller chouetten, når du ikke spillede turnering?

Jacob: "Tiden udenfor spillelokalet blev mest brugt ude i de 25-27 grader, hvor Middelhavet jævnligt blev besøgt. En helt igennem herlig tur."

Online backgammon

Af Thomas Fuglheim

Thomas Fuglheim topper den danske online-rangliste i backgammon
Fotograf: Thomas Fuglheim
1. januar 2021 satte forbundet gang i et samarbejde med Backgammon Studio Heroes online-serveren, drevet af Norske Terje Petersen.

Jeg havde personligt længe tænkt, at det var oplagt at lave online aktiviteter og med Covid-19 pandemien endnu mere.

Der lå endog et gevaldigt arbejde bagved, med at få lavet hjemmesiden om til at understøtte dette. Efter testperioden, hvor verifikationsprocessen blev pudset af og det automatiske feed af kampdata til DBgFs nye online rating liste blev testet, blev de første turneringer sat i gang.

Action i Hampen
Det blev ”Hampen Online”, der lagde ud som prøveballon og forskellige formater blev testet. I Maj 2021 lancerede DBgF så de nuværende ”Månedens Hero” turneringer.

Og så må jeg nævne selve turneringsledelsen, som måned efter måned på forbilledlig vis bliver kørt af Bjørn Kroghsbo. Det er altså et fantastisk stort stykke arbejde, der bliver lagt i at drive dette!

Nyt format gav blod på tanden
Jeg spiller ikke selv meget online ellers, da jeg som oftest bare trykker på knapper og slet ikke koncentrerer mig om spillet. Når jeg træner er det oftest med XG, hvor jeg kan lukke ned midt i en kamp hvis den er ukult heldig, hvor jeg ikke skal vente på at den trækker og hvor jeg selv kan holde pause i længere tid og genoptage når det passer mig.

Men med dette nye turneringsformat og en online rangliste (som jeg i skrivende stund topper!!) så er det et incitament for mig til at gøre bare en lille smule ud af det.

Tilmed i det hyggelige format hvor vi aftaler kampe privat, som jeg kender det fra CL/UEFA og XGM-turneringerne.

Pyt
Jeg hoppede med i maj og tabte hurtigt første kamp. PYT tænkte jeg og blev overrasket over at jeg havde et liv mere. Så nappede jeg 4 på stribe for til sidst at tabe 6. runde på en 6-8. plads.

Norske Rune Færevåg endte med den første sejr i denne turnering, måske var den slet ikke for os danskere? Anyways, vi var i gang! Og det skulle vise sig senere at der var masser af plads til danskerne at boltre sig på!!

WBIF
World Backgammon Internet Federation har længe arrangeret turneringer online. De er vist integreret med WBGF på en eller anden måde jeg ikke endnu har gennemskuet, men WBIF er grundlagt af østrigske Bernhard Mayr, som i dag også er formand for WBGF.

Her har man længe kunne spille turneringer online med indskud og der bliver også afholdt online VM for lande og klubhold.

VM online Team Championship
Danmark stiller med nogle af de skrappe landsholdsspillere i dette event. Der er 5 spillere på hvert hold, og det er triple knockout format (taber holdet 3 kampe er man ude).

9 hold resterer og DK har tabt 2 holdkampe indtil nu. Det er altså om at vinde resten herfra! I skrivende stund fører DK 2-0 mod Grækenland og skal dermed blot vinde 1 af de 3 sidste kampe for at nå næste runde.

Der kan følges med direkte her.

Og i Facebook gruppen Backgammon Denmark lægger kaptajn Munk (Christian Munk-Christensen) lidt opdateringer op fra runderne.

VM online Club Championship
I 2019/20 deltog Soirée Dansante, sammen med flere andre danske hold, i denne turnering. Samme format som Team Championship, bare med 3 spillere på hvert hold.

For Soirée stillede vi med Freddie Noer, Michael Weile og Thomas Fuglheim. Vi opnåede en 7. plads i alt og fik en mindre pengepræmie.

Det hyggelige ved at deltage i sådanne turneringer er, at man som hold får talt en masse sammen, løbet lidt kampe igennem bagefter og når vi spiller kampene, logger de andre på og kigger med. Det giver en god klubånd og kammeratskab.

To danske hold i 2021
Vi er med igen i 2021, nu kun med 13. Brigade som de 2 eneste danske hold, men vi har skiftet Freddie ud med Kasper Nagel Nielsen. Og vi er kommer flyvende fra start med 5 sejre ud af 5 mulige.

13. Brigade er netop røget ud, så vi er eneste danske hold og det ligner, at vi er 34 tilbage.

Følg turneringen her.

Galaxy
Hvad med Backgammon Galaxy, som er drevet af danske Marc Olsen, tænker man så? Det virker på mig som om der er to primære servere for backgammonfolket lige nu, Heroes og Galaxy.

Laver man en poll på hvilken af de to, der er den bedste, deler vandende sig ligeligt 25% på den ene, 25% på den anden og 50% på begge, efter min bedste overbevisning.

Jeg spiller selv på begge to og har ikke nogen præferencer, jeg bruger dem forskelligt.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at bestyrelsen (som jeg er med i) snakker sammen med Marc om, hvordan vi også får et samarbejde med Galaxy også.

Og hvilken fantastisk rejse Galaxy er på. Ikke bare med en backgammonserver vi kan boltre os på, men med fantastisk stream setup af diverse events.

UBC
Kig med på deres YouTube kanal her, hvor der for tiden hver aften kl. 21 kommer en ny kamp i deres UBC serie. Klik på ”videoer” for at se de tidligere kampe, både UBC og andre gode streams fra Galaxy teamet.

Så alt i alt en masse muligheder for at træne, spille og hygge sig online, især her i den mørke vintertid.

Støt op om DBgF´s turneringer
Jeg vil opfordre alle til at få oprettet profiler hvis ikke I allerede har det, støtte op om DBgFs turneringer online (mon ikke der kommer yderligere aktiviteter i 2022?!), støtte op om servere og streams og ikke mindst vippe MIGMIGMIG af pinden som nr. 1 på den danske online rangliste!


Med en personlig kampstatistik på 26-11 er Thomas Fuglheim en online superstjerne

Dansk Backgammonforbunds platforme

Følg os på W E B S I T E T
Følg os på W E B S I T E T
Skriv til os på E M A I L
Skriv til os på E M A I L
Følg os på F A C E B O O K
Følg os på F A C E B O O K
Bliv medlem af Dansk Backgammon Forbund
Meld dig til nyhedsbrevet her
Nyhedsbrevets redaktion
Taus Bøytler (ansvarshavende redaktør)
Lene Espersen (layout og grafik)
Sally Larsen (oversættelse)
Maria Bonke (korrektur)
Copyright © 2020 DBgFs  Nyhedsbrev - All rights reserved.

Frameld dig dette nyhedsbrev    Opdatér dine oplysninger


This email was sent to <<Emailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Backgammon Forbund · Backgammonvej 66 · København V 1600 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp