Copy

NOVEMBER 2020

Kommende turneringer

6.-8.11 Hampen Open - Aflyst
14.-15.11 Individuelt DM - Aflyst
28.-29.11. DM i Doubles - Aflyst
27.12.
Copenhagen Christmas Tournament 2020 

Månedens mantra

Af Lene Espersen

Overvej altid tre alternativer når du skal flytte dine brikker.
- Det kan være du overser det rigtige ved at flytte det første du tænker.
- Hans Kristian Mathiesen

Jens Christian Pedersen:
"Der er opbakning til strategien"

Af Taus Bøytler

Sådan ser det ud, når Jens Christian arbejder på hjemmekontoret
Foto: Anette Kronborg
På det ekstraordinære landsråd, der blev afholdt den 26. september 2020 fik bestyrelsen opbakning til sin strategi, hvilket blandt andet betyder, at Jens Christian Pedersen kan fortsætte i sin rolle som konsulent i forbundet.

Nyhedsbrevet har fanget ham til en snak om, hvordan Covid-19 påvirker det forestående arbejde, best practice i klubberne med videre.

Hvilke opgaver er de første, du er gået i gang med?

Jens Christian: "Afvikling af landsmøde og ekstraordinært landmøde har fyldt meget hos bestyrelsen. Det er dejligt, at der nu falder ro på og vi kan begynde at se fremad.

Der ligger en del opgaver omkring aktivitetsplanen, som skal konkretiseres og sættes i gang. Det er jeg gået i gang med at forberede. Men her i starten kører det lidt på lavt blus. Den nye bestyrelse skal lige finde sine ben og vi skal finde frem til en klar arbejdsdeling mellem bestyrelse og sekretariat.

Mange af mine opgaver bliver knyttet til hverindsatsen, så personligt ser jeg frem til det idé seminar om hvervning, som klubberne bliver inviteret til. Det bliver startskuddet til at sætte de nye initiativer i gang.
"

Hvad betyder det for din indsats i den nærmeste tid, at det organiserede backgammon kører på et meget lavt blus på grund af Covid-19?

Jens Christian: "Det vigtigste er nok, at så længe Covid-19 raser, bliver det vanskeligt at gennemføre hverveaktiviteter. Hvis det ikke er klinget af, når vi nærmer os foråret, får det naturligvis stor betydning for min indsats, og så bliver bestyrelsen nødt til at genoverveje hele konstruktionen.

På kort sigt har turneringsaktiviteten (eller manglen på samme) ikke den store betydning for sekretariatets indsats. Det organiserede backgammon er i gode hænder hos dygtige turneringsarrangører, så aktivitetsniveauet betyder ikke så meget for sekretariates opgaver.

Eneste undtagelse er holdturneringen. Jo længere tid nedlukningen varer, des mere bøvlet bliver det at få holdturneringen lagt om. Jeg er overrasket over, hvor meget tastearbejde der var forbundet med at få holdturneringen skudt i gang. Det bliver ikke mindre, når vi skal i gang igen.
"

Kan du komme med et eksempel på best practice i en klub, som andre klubber med fordel vil kunne lade sig inspirere af?

Jens Christian: "Det er noget af det, vi kommer til at tale med klubberne om på det idé seminar, jeg nævnte før. Faktisk har vi ikke særlig godt kendskab til, hvad klubberne gør for at tiltrække nye medlemmer, og det skal vi gerne have rettet op på.

Men i de senere år har både Ringe og Ballerup (BMS) fået nye klubber, som på rekordtid har fået medlemmer nok til at stille med op til flere hold i holdturneringen. De 2 klubber har vist, at det kan lade sig gøre, hvis man smøger ærmerne op.
"

I forhold til arbejdet med frivillige er der så indhentet erfaringer fra forbund, vi kan sammenligne os med? Det kunne for eksempel være skak, bridge eller dart.

Jens Christian: "Vi har kontakt til de andre forbund i Dansk Tankesportsforbund, men vi har først og fremmest prøvet at få en dialog i gang om erfaringer med at tiltrække nye medlemmer. Arbejdet med frivillige har vi ikke drøftet.

Lige nu er status, at vi har en stående aftale med bridgeforbundet om at lave fælles hverveaktiviteter og at lade os inspirere af hinanden. De andre forbund har ikke rigtig overskud til at være med.
"

Er du fortsat optimist på forbundets vegne i forhold til at skaffe flere medlemmer?

Jens Christian: "Jeg er ret optimistisk. Bestyelsen har fået de midler, der skal til, og der er opbakning til strategien. Så det er sådan set bare at komme i gang. Lige nu er det mindre end en tiendedel promille af befolkningen, som spiller organiseret backgammon.

Kan vi hæve det til to tiendedele promille på 5 år, er målet nået. Det kan umuligt være umuligt.

Mine største bekymringer går på, om der er plads nok i klubberne til at tage imod medlemsvæksten og om vi bliver i stand til at rette op på den geografiske skævhed i forbundet.

Vi kommer ikke uden om, at der skal etableres nye klubber, måske især i Jylland, hvis vi skal nå i mål. Det ser jeg som den største organisatoriske udfordring.
"

Mette Nørgaard Poulsen sugede til sig,
da den tidligere verdensmester Peter Hallberg
holdt oplæg i Absalon

Af Taus Bøytler

Øverst i den blå polo: Peter Hallberg omgivet af spændte deltagere
Nederst til højre: Mette Nørgaard Poulsen tager noter
Fotos: Juliánna Juhl-Johansen Zölde Fejér og Peter Krag
Lørdag den 10. oktober havde Absalon Backgammonskole inviteret nysgerrige og lærelystne backgammonsjæle til en hyggelig eftermiddag, hvor Familien Nemesis-stjernen Peter Hallberg, der blev verdensmester i 2004, holdt et oplæg og svarede på spørgsmål.

En af deltagerne var Mette Nørgaard Poulsen, der selv spiller i Absalon. Nyhedsbrevet har talt med hende om, hvad hun tog med sig fra eftermiddagen.

Hvordan oplevede du Peter Hallbergs oplæg?

Mette: "Peter er meget velforberedt, specielt er hans undervisning titreret ind til de fremmødtes niveau dvs. mit, som jo ligger meget langt under hans."

Gav oplægget dig nogle konkrete idéer til, hvordan du kan forbedre dit spil?

Mette: "Peters oplæg havde fokus på at analysere egne fejl og måder man kan arbejde med dem på. Det kan måske virke elementært for mere erfarne spillere; for mig har det være godt at få sat ord på, hvordan man kan indentificere, kategorisere, analysere og træne sine fejl.

Man skal dog finde dem først. Jeg fik to konkrete metoder - en af Peter, en af Jesper - til at træne sine fejl: tage screenshots af alle fejl og kategorisere dem  (konceptuelle fejl, matchscore fejl, mv), og øve dem enkeltvis indtil man føler man har rettet sin tankegang, og propkort, som en mere lavpraktisk løsning, hvor man skriver en problematisk stilling på et lille stykke karton og har det (eller dem, da der hurtigt kommer mange) med sig rundt og hører andre spillere, hvad de synes og eventuelt spiller dem igen og igen.
"

Hvor stor er din motivation for at dygtiggøre dig som backgammonspiller?

Mette: "Jeg bruger allerede noget tid hver dag ved at spille på nettet, og jeg tror den tid kan bruges mere effektivt på at blive bedre.

Hvor skrap har du planer om at blive?

Mette: "Det er ikke vigtigt for mig, om jeg bliver bedre end andre; jeg vil gerne blive bedre end mig selv. Så et succeskriterie er, at jeg kan se fremgang."

Du har været medlem af forbundet siden september 2018. Hvad fik dig til at melde dig ind dengang?

Mette: "Jeg var i Absalon til fællesspisning og vi endte med at dele bord med Oskar og Henrik. De fortalte, de skulle spille Backgammon bagefter og alle var velkomne. Det kunne vi ikke, og det skete et par gange.

En dag gik jeg ned for at se, hvad det var med det Backgammon. For at være med, skulle jeg lige melde mig ind og vupti! så var jeg med i en rated turnering.

Jeg havde prøvet at spille før, men jeg kunne ikke sætte brikkerne op, skulle have forklare reglerne, dobbeltterningen osv. fra starten af. Noget op ad bakke og jeg tabte også alle kampe hele tiden. Nu går det en lille smule bedre uden på nogen måde at være prangende.
"

Christian Munk-Christensen vinder XG Masters 2020

Af Karsten Bredahl

Der var højt til loftet og lave PR, da Mads Andersen (th) slog Thomas Kristensen (tv) i semifinalen i XG Masters 2020
Foto: Karsten Bredahl
Så kom pokalen endelig til vest, hvor der har været bud efter den i de 3 sæsoner, hvor turneringen har været landsdækkende.

Det skete, da CMC (TCM) besejrede verdensmesteren fra 2002, Mads Andersen (Nemo) ved at nappe begge analysepoints efter at have tabt selve matchen, som blev streamet af undertegnede på forbundets youtubekanal.

130.000 beslutninger
I alt nåede vi (xgm-gruppen) i fællesskab at producere 26 streams blandt de 264 matches fra 17-25 points. Herudover har private spillere også leveret en del.

I alt nåede XGM20 op på i alt 4.500 TMP svarende til 130.000 beslutninger. Det er rigtig rigtig mange og er også med til at sætte XGM på verdenskortet som den største og mest komplekse turnering at køre, og nok også den mest komplekse at deltage i.

I bund og grund er det et format, som starter i 1-2 gruppespil og går over i cup m/seedning. Men det er også den simple forklaring. Deltag nu bare og så falder 10-øren hen ad vejen ;-)

Det er en god turnering, hvis man har ambitioner om at forbedre sit spil og samtidig blive introduceret til programmet XG og optagelse af egne kampe.

I denne sæson fik hver spiller i snit 113 TMP, og den hårdest arbejdende var Mads Andersen med hele 224 TMP.

Få kvindelige deltagere
Backgammon er desværre en sport med meget få kvinder (10% af årets felt var piger), og jeg vil derfor gerne opfordre flere af pigerne til at deltage i XGM 2021. We need you ;-)

Den gennemsnitlige PR i 2020 endte på 6,22. Frit oversat betyder det, at alle kan være med, og hvem vil ikke gerne batte en landsholdsspiller (også selv om man nok taber analysen).

En hård logistikhånd
Computerteknisk har turneringen budt undertegnede på knap 250 timers rollout, og alle kampe er mailet rundt hver gang til deltagerne, som forhåbentlig har oplevet nærvær og hurtig respons i alle faser uanset region.

Der har været styr på detaljerne (som altid i XGM), og min opfattelse er, at folk faktisk godt kan lide, at en turnering så kompleks som denne køres med en hård logistikhånd. Jeg har nydt de mange timer i administrationen og jeg håber, at alle også har nydt outputtet.

Det er som med Amin Jensens "Hit med Sangen", hvor han altid afslutte med at håbe, folk kunne lide det, for han kunne ikke lave det om.

Det kan jeg heller ikke. Bredahl out :o)

Christian Munk-Christensen: "Uanset om jeg vinder eller taber glæder jeg mig til at taste kampen og analysere mit spil"

Af Taus Bøytler

Christian Munk-Christensen (tv) hilser på sin klubkammerat
Kenneth Olesen i bedste Covid-19 stil
Foto: Charlotte Møller-Madsen
2020 var været et voldsomt godt år for Team Casino Munkebjerg-stjernen Christian Munk-Christensen, der blev holdverdensmester med det danske landshold, kom i finalen i Gibraltar Open og krydsede den magiske grænse på 1300 i rating.

Som om det ikke var nok, kan han nu også kalde sig vinder af XG Masters 2020 - Turneringen, hvor det ikke er nok at vinde sine kampe. Man skal også spille godt ifølge analyseprogrammet eXtreme Gammon, i daglig tale XG.

Nyhedsbrevet har talt med Christian om den flotte sejr, hans tilgang til spillet, idéer til begyndere plus det løse.

Undervejs i finalen mod Mads Andersen talte Karsten Bredahl i sin kommentering flere gange om, hvad du ville håbe, der ville ske, hvis du havde styr på, at du førte PR-mæssigt. Men er det overhovedet muligt at holde et løbende overblik over, hvordan du ligger PR-mæssigt i forhold til din modstander under en kamp?

Christian: "Undervejs i finalekampen havde jeg mange svære beslutninger. Nogen af dem følte jeg havde potentialet til at være meget dyre, hvis jeg gættede forkert.

Antallet af beslutninger gjorde, at jeg følte mig overbevist om, at jeg nok ikke havde gættet rigtigt på dem alle. Det, der kendetegner vanskelige positioner, er, at man efter sin analyse stadig skal ud og lave et kvalificeret gæt.

Desuden missede jeg en knold, som jeg "opdagede", da jeg ret sjusket havde rullet, og den følte jeg også kunne være en klar blunder. Så alt i alt sad jeg med den klare følelse i store dele af kampen, at jeg nok ikke havde spillet særlig godt.

Måske var min følelse også lidt influeret af, at jeg havde spillet en meget dårlig semifinale mod Steen dagen før finalen, og jeg havde desuden sovet dårligt inden finalen, så jeg var ret træt under kampen.
Mads lavede nogen ting i finalen som jeg måske ikke havde spillet, men jeg kunne ikke være sikker på om det var mig eller ham, der havde ret.

Og selvom det var mig, der havde ret, så kunne jeg alligevel ikke vurdere størrelsen på hans fejl. Generelt bruger jeg ikke ret megen energi på at holde øje med modstanderens fejl. Jeg forventede, at Mads ville spille en god kamp og forsøgte at bruge mine trætte kræfter på selv at spille så godt som muligt.

Der var en konkret situation, hvor jeg i min analyse tog højde for min vurdering af "PR-stillingen", noget som jeg meget sjældent bruger. Faktisk kan jeg sige, at det var den eneste gang i hele turneringen, hvor jeg overvejede PR-stillingen som led i min beslutningsproces. Situationen var, at jeg var bagud 6-10/25 og og havde mulighed for at recube til 8.Jeg var på baren mod et 4 punkts bord. Jeg havde 13 direkte hittere og kiggede også på hvor mange skud jeg ville ramme i næste sekvens (efter jeg misser og Mads ikke kan redde sit blot).

Jeg regnede på gammonpris og take point og kom frem til, at det måske kunne være en lille recube, men var dog ikke sikker på min analyse.

På det tidspunkt troede jeg, at jeg var bagud på analysen og tænkte, at hvis det hele blev afgjort nu, så ville jeg nok tabe analysen Derfor endte jeg med at rulle for at få flere partier til at komme tilbage på analysen.

Aktuelt var det en lille no redouble (-0,039), så jeg endte med at tage den korrekte beslutning, omend måske af de forkerte årsager.
"
 
Er der facetter af spillet, du forsøger at undgå under en XGM-kamp, som for eksempel bagspil, fordi den disciplin kan være svær selv for topspillere, og det derfor kan påvirke PR'en?

Christian: "Jeg forsøger ikke at undgå bagspil eller andre komplicerede positionstyper. Jeg spiller det, der kommer ud af baffleboxen efter bedste evne, så det er lidt terningerne, der dikterer, om vi ryger i et bagspil eller ej.

I XGM spiller man mod en modstander ad gangen og bagspil er svære for begge sider, så selvom bagspil nogen gange koster lidt på PR, så er det nok ret ens for begge sider.

I en PR turnering som BMAB spiller man mod hele feltet, og hele verden vil efterfølgende kigge på den samplede PR for turneringen, når vinderen skal findes. I sådan et format vil jeg simplificere tingene og stræbe efter løbespil og holdespil.
"

Kan du finde på at justere dit spil i en XGM-kamp, alt efter, hvem din modstander er?

Christian: "Jeg justerede ikke mit spil mod Mads. Jeg så mig selv som ganske svag favorit og vidste, at jeg skulle spille rigtig godt for at vinde. Mads er alt for dygtig til at det kan svare sig at komplicere tingene, så jeg forsøgte i finalen egentlig bare at spille mit eget spil og håbede så på, at det ville række.

Generelt justerer jeg ikke mit spil ret meget i forhold til modstanderen, og slet ikke i et xgm format. Jeg forsøger blot at spille det, jeg tror er korrekt, og den strategi hjalp mig til at vinde samtlige analysepoint i XGM turneringen, bortset fra PR pointet mod Steen Grønbech i semifinalen som han vandt knebent.
"

Hvilke gode råd har du til en nybegynder eller lettere øvet spillet, der overvejer at tilmelde sig XG Masters 2021?

Christian: "Øv dig mod botten. Forsøg at kigge på alle dine fejl og beslutninger, som du ikke var sikker på. Forsøg at regne ud, hvorfor botten mon evaluerer de forskellige træk som den gør, og kig eventuelt på vundne spil og gammons, når du vurderer et træk.

Kan du ikke selv regne ud hvorfor dit flyt er en fejl, så kan du vise den til erfarne spillere og få deres vurdering. Post gerne stillingen på Facebook, hvor der er masser af spillere, der øser af deres viden.

Optag dine kampe og tast dem efterfølgende ind i XG så du kan se, hvor du fejler. Jeg er selv meget procesorienteret i min tilgang til backgammon, noget jeg lærte i min tidligere golfkarriere, og her er botten uundværlig.

Uden botten aner man ikke hvordan man har spillet og hvor man har brug for at forbedre sig. Uden botten har man kun slutresultatet af kampen, og det lærer man jo ikke meget af.
"

Kan du blive deprimeret over at spille almindelig backgammon, hvor held i sagens natur spiller en meget større rolle, end det gør i XG Masters?

Christian: "Jeg er jo som de fleste, der kender mig ved, ret konkurrenceminded. Så jeg spiller for at vinde, og jeg forsøger at gøre mit bedste.

Når jeg så ikke vinder er det en skuffelse, men ikke noget jeg bliver deprimeret af. Uanset om jeg vinder eller taber glæder jeg mig til at taste kampen og analysere mit spil. Denne del giver mig faktisk større fornøjelse end at spille kampen!

Inden jeg begyndte at optage alle mine kampe var der perioder hvor jeg syntes at det var ret sygt, hvis jeg tabte for mange kampe i træk, og det kunne godt gå lidt ud over motivationen til at spille backgammon. Så botten har givet mig fornyet glæde ved spillet fordi den tillader mig at være mere optaget af processen end af resultatet.
" 

Kristian Helio synes, det er spændende og fascinerende at møde de bedste i XG Masters

Af Taus Bøytler

Øverst til højre: Kristian Helio (th) hepper på Danmark sammen
med holdkammerat Thomas Johannesen
Fotos: Kristian Helio og Thomas Johannesen
Lige som mange andre deltagere i XG Masters 2020 var Kristian Helio, der i holdturneringen tørner ud for Familien Nemesis II, godt klar over, at han ikke ville vinde turneringen.

Alligevel øjnede han en gylden mulighed for at måle sig mod de bedste og for at få kigget på sit eget spil.

Hvordan ser du tilbage på din indsats i XG Masters 2020?

Kristian: "Lidt blandet, men mest skuffende.
Primært fordi min gennemsnitlige PR var højere end sidste års turnering, og min bedste kamp PR-mæssigt var vist også noget højere end sidste gang.

Til gengæld formåede jeg at vinde analysepoint udover "bare" for en vunden match, hvilket var glædeligt.
Næste mål var at gå videre fra gruppen, selvom det ville blive svært.

Derudover havde jeg en kamp, der blev analyseret og kommenteret af Bredahl, hvor jeg vinder matchen, men spiller en høj PR.
Det er første gang jeg har prøvet kommentering, hvilket var ret interessant, og noget jeg gerne vil revanchere og gøre bedre, hvis muligheden byder sig igen.
"

Bliver du bedre af at gennemgå de mange optagede kampe?

Kristian: "Ja, det gør jeg helt klart.
Der er stadig en del, jeg skal have bedre spillere til at forklare, og selv derefter kan det forekomme mig noget abstrakt - men jeg prøver at finde mønstre med gentagne fejl, som jeg så kan undgå fremover og hele tiden optimere og forbedre min spilforståelse generelt.

Nu har jeg imidlertid spillet BG i DBgF regi i 23 år, og ca. 5 år før det - og det er vel kun de seneste 3 års tid, jeg er begyndt at analyse, se analyserede kampe og sågar læse lidt bøger.

Det betyder, at der er nok af forbedringsmuligheder at gribe fat i, men helt generelt synes jeg, det går det rigtige vej, hvor XG er et godt værktøj til forbedring af den teoretiske del."


Prioriterer du som deltager i XG Massters også at se og gennemgå kampe, du ikke selv medvirker i?

Kristian: "Nej, jeg har måske kort løbet et par kampe igennem for den kommende modstander, men mest hvis jeg har følt, at niveauforskellen ikke er så stor.

Kampe af de allerbedste på landsholdsniveau, får jeg ikke så meget ud af at løbe igennem. Der vil jeg hellere, for underholdningen og læringens skyld, se disse spilleres kommenterede kampe, så jeg får forklaring omkring de forskellige overvejelser med.
"

Er der forskel på, hvordan du sætter dig op til en kamp i XG Masters og en almindelig kamp, hvor PR ikke betyder noget?

Kristian: "Ja, det er der. I XG Masters prøver jeg at spille det absolut bedste jeg kan, også selvom jeg ved, jeg er på vej til at blive udspillet undervejs, vil jeg prøve at holde min PR så langt nede som muligt. Nogle gang knækker filmen stadig, men det er målet.

I andre typer kampe, primært holdturneringskampe, prøver jeg mere at spille efter fornemmelse i selve spillet.
Dermed ikke sagt at jeg laver store fejl med vilje, men jeg kan godt lide at justere lidt undervejs ifht psykologien og flowet i spillet.
"

Hvad er det fedeste ved at deltage i XG Masters?

Kristian: "Det er at have mulighed for at måle sig med de bedste, som prøver at spille deres bedste spil på dagen. Det synes jeg er spændende og fascinerende.

Hvis der samtidig er fremgang at spore i eget niveau, er det selvfølgelig glædeligt. Efterhånden optager jeg næsten alle kampe jeg spiller, men der er noget specielt over XG Masters kampene.
"

Kian Ehdaeifar er den nye stjerne i Odense

Af Taus Bøytler

Kian Ehdaeifar (th øverst) er klar til kamp mod Juliánna Juhl-Johansen Zölde Fejér
Fotograf: Christian Klebajn
Han kom langt i XG Masters 2020, men tabte kvartfinalen til den tidligere verdensmester Lars Trabolt. Han har over 1200 i rating, selv om han kun har spillet backgammon i DBgF-regi i under to år.

Nyhedsbrevet har mødt den nye stjerne i Odense, Kian Ehdaeifar.

Du har langt over 1200 i rating efter at have været medlem af DBgF i under to år. Hvordan er du blevet så skrap så hurtigt?

Kian: "Backgammon er min store interesse, og jeg bruger mange timer på at studere det.

Tre måneder efter jeg kom til Chang, købte jeg XG og begyndte at optage mine kampe, og analysere andres kamp på Youtube. Mine holdkammerater var også en stor del af min læring. Michael Greholm og Tommy Larsen er to af dem, der har hjulpet mig rigtig meget.

Og til sidst Daniel Sørensen. Jeg har lært mest af ham, da jeg har chancen for at møde ham en gang om ugen, hvor vi snakker om backgammon. Men jeg vil stadig hellere have bedre pr i sted for højt rating."


Hvordan vil du beskrive dig selv som backgammonspiller?

Kian: "Jeg har spillet backgammon i 18 år, dog med persiske regler. Da jeg begyndt at spille i Odense Chang backgammonklub fik jeg lært de officielle regler. Og det var også der, jeg har først spillede med dobbeltterningen."

I XG Masters 2020 tabte du kvartfinalen til den tidligere verdensmester Lars Trabolt? Hvordan ser du tilbage på den kamp og på hele turneringen?

Kian: "Det var første gang, jeg deltog i i XGM, men det var helt sikkert ikke sidste gang. Jeg synes, Karsten Bredahl laver et kæmpe arbejde både med XGM og hans youtube kanal. Jeg har haft rigtig gode oplevelse i XGM, hvor jeg mødte gode modstandere i min pulje.

I anden runde skulle jeg spille mod Lars Trabolt. Jeg glædede mig rigtig meget til at spille mod verdens bedste. Det er meget fascinerende at se, hvordan han tænker og spiller. Det var mega behageligt at spille mod ham."

I holdturneringen spiller du for Odense Chang i 1. division. Lige nu ligger hele holdturneringen jo stille på grund af COVID-19, men hvis vi leger med tanken om, at det på et tidspunkt bliver muligt at spille igen, hvad er så dine forventninger til sæsonen?

Kian: "I holdturneringen 2019/2020 var Odense Chang meget tæt på at rykke op fra 1. division til eliten. Det er også vores mål til næste sæson. Jeg savner faktisk meget at spille holdturneringen, og det tror jeg også mange andre gør.

Jeg håber, at der snart bliver fundet en modgift mod covid-19, så vi kan komme tilbage til den almindelige verden med masser af backgammon."


Hvad er den største oplevelse, du har haft som backgammonspiller?

Kian: "Hver gang jeg deltager i en backgammonturnering er det en god oplevelse, da jeg møder nye og flinke mennesker. Den største oplevelse var under XGM 2020, hvor jeg skulle spille mod The Best Lars Trabort. Jeg håber, at det vil ske igen."

Dansk Backgammonforbunds platforme

Følg os på W E B S I T E T
Følg os på W E B S I T E T
Skriv til os på E M A I L
Skriv til os på E M A I L
Følg os på F A C E B O O K
Følg os på F A C E B O O K
Bliv medlem af Dansk Backgammon Forbund
Meld dig til nyhedsbrevet her
Nyhedsbrevets redaktion
Taus Bøytler (ansvarshavende redaktør)
Lene Espersen (layout og grafik)
Sally Larsen (oversættelse)
Maria Bonke (korrektur)
Copyright © 2020 DBgFs  Nyhedsbred - All rights reserved.

Frameld dig dette nyhedsbrev    Opdatér dine oplysninger


This email was sent to <<Emailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Backgammon Forbund · Backgammonvej 66 · København V 1600 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp