Maandag 26 september start de ombouw van de Borgharenweg

Verkeershinder rondom de Borgharenweg

Maandag 26 september gaat de herinrichting van de Borgharenweg volop van start. Tot begin 2017 is de Borgharenweg afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Voetgangers, (brom)fietsers en de P&R bus kunnen wel passeren. Woningen en bedrijven blijven voortdurend bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Maar let op: we richten ook de noordzijde van de Franciscus Romanusweg opnieuw in. Ga slim op weg en check vóór vertrek de Slimme Kaart van Maastricht Bereikbaar.
 
Tot in het voorjaar van 2017 moeten bewoners van Boschpoort rekening houden met (verkeers)hinder

Vraag en antwoord Bosscherweg

Van maandag 26 september tot maandag 3 oktober is de Bosscherweg in beide rijrichtingen afgesloten voor autoverkeer. Automobilisten richting Centrum/Boschpoort moeten tot medio december rekening houden met omleidingen. Voor bewoners van Boschpoort gaat dan ook een langdurige periode in van (verkeers)hinder door omleidingen en extra reistijd. We hebben de vragen en antwoorden over de afsluitingen van de Bosscherweg op een rij gezet.
 
Rondom de Caberwegerweg brengen we de oude vestingwerkmuren in kaart

Zand erover!

Rondom de Cabergerweg graven de archeologen van Strukton deze week de ene na de andere sleuf open. De meeste sleuven zijn klein en worden al snel weer dichtgegooid. Andere sleuven zijn van een véél groter formaat en blijven langer open. Met al dat graafwerk brengen de archeologen de oude vestingwerkmuren onder en rondom de Cabergerweg in kaart. In de loop van 2018 leggen we oude muren weer bloot: dan worden ze een belangrijk onderdeel van de droge gracht die de Hoge en Lage Fronten met elkaar verbindt tot het ruim twintig hectare grote Frontenpark
 
Rondom de Caberwegerweg brengen we de oude vestingwerkmuren in kaart

Belvédère in beeld

Heeft u onze Flickr Belvédère Maastricht pagina al bezocht? Hier kunt u alle werkzaamheden voor de aanleg van het nieuwe Noorderbrugtracé op de voet volgen. Maar we hebben méér in de aanbieding: via onze Flickr account kunt u ook nog eens terugblikken op de verbouwing van het voormalige Ketelhuis, waar filmhuis Lumière vanaf vrijdag 23 september de deuren opent voor het publiek. En natuurlijk laten we ook de verbouwing van het markante Eiffelgebouw vastleggen. Voor het (kijk)gemak hebben we de foto's alvast in albums onderverdeeld.
 
Meewandelen met de Sphinxkwartier-Frontenpark tour? Klik hier en en meld u aan!
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Belvédère Wijkontwikkelingsmaatschappij BV · Boschstraat 24 · Maastricht, Zuid-Limburg 6211AX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp