15/07/16
Bij het Tregaterrein sloopt bouwer Strukton vanaf volgende week delen van de muur

Slopen bij het Tregaterrein

Binnen het Tregaterrein - langs het kruispunt bij de brandweerkazerne - is firma BAM alweer een poosje aan de slag met het verleggen van kabels en leidingen. BAM gaat binnenkort ook buiten het Tregaterrein aan de slag. Vanaf volgende week sloopt bouwer Strukton daarom delen van de muur langs de Willem Alexanderweg én langs het fietspad tussen Borgharenweg en Noorderbrug. Zo maken we ruimte vrij voor de nieuwe kabel- en leidingentracé's. Automobilisten kunnen doorgaan, (brom)fietsers moeten rekening houden met omleidingen.
De komende weken richt BAM aan weerszijden van de rotonde werkterreinen in

Boren bij de Brusselseweg

Ook in Maastricht-West gaat het verleggen van kabels en leidingen nog altijd door. Bij de rotonde aan de Brusselseweg gaat firma BAM nog vóór de bouwvak aan de slag. Om verkeer zo min mogelijk te hinderen, boort BAM met een boorstelling onder het wegdek door. Vervolgens worden mantelbuizen en een nieuwe gasleiding onder het wegdek aangebracht. Van begin tot eind neemt de klus neemt zo'n acht dagen tijd in beslag. Na afloop blijven nog een poos (afgehekte) putten achter, want de nieuwe kabels komen ná de zomervakantie.
Aanmelden voor de laatste Sphinxkwartier-Frontenpark tour vóór de zomervakantie? Er zijn nog een paar plekken vrij!
Team Ontwerp is klaar voor de eindspurt!

Tussenspurt voor team Ontwerp

Sinds afgelopen september zijn ze aan het rekenen en tekenen: team Ontwerp heeft er intussen bijna elf maanden hard werken opzitten en het ontwerp is bijna gereed. Maar laatste loodjes wegen zwaar, weten Technisch Manager Mark de Vries en ontwerpleider Kunstwerken Jesse Maas. Daarom namen zij team Ontwerp mee naar de fabriek van Romein Beton in Dodewaard. Daar gaan de betonnen liggers voor de nieuwe aanlanding van de Noorderbrug na de zomervakantie in productie. Het uitstapje heeft zich geloond voor Mark en Jesse: ze zijn in Maastricht teruggekomen met een super gemotiveerd team!
 
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Belvédère Wijkontwikkelingsmaatschappij BV · Boschstraat 24 · Maastricht, Zuid-Limburg 6211AX · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp