07/11/16
Klik hier om de website te bezoeken
Tijdens de bouwvak van 2017 sluiten we de nieuwe aanlanding van de Noorderbrug aan op de bestaande brug. Tijdens de werkzaamheden sluiten we twee weken de brug af voor al het verkeer. Na deze twee weken kan het autoverkeer meteen over het nieuwe tracé rijden. 

Door te plannen in de bouwvak en door tal van maatregelen te nemen houden we Maastricht ook tijdens de afsluiting bereikbaar.
Bekijk hier een filmpje van de Hoge en Lage Fronten. Met dank aan Fred Berghmans

Druk najaar ontzien, een keer hinder voor weggebruikers

Om de najaarsdrukte te ontzien en om weggebruikers maar één keer met hinder en nieuwe situaties te confronteren is besloten de hele operatie in één keer tijdens de relatief rustige bouwvak te plannen. We kiezen dus voor eenmalige ‘korte en hevige’ hinder.
Bekijk hier een filmpje van de Hoge en Lage Fronten. Met dank aan Fred Berghmans

Samen houden we Maastricht Bereikbaar

In nauwe samenwerking met Maastricht Bereikbaar zorgen we er voor dat de stad en omgeving tijdens de afsluiting zo goed mogelijk bereikbaar blijven. We zetten een pakket aan maatregelen in om Maastricht bereikbaar te houden. Denk aan een uitbreiding van de P+R voorzieningen, acties met voordelige trein- en buskaartjes, fiets- en e-bike acties en het inzetten van een speciaal beloningsprogramma om het aantal Maaskruisende bewegingen terug te dringen.
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven