30/06/16
Archeologische vondst binnen het Grondbankterrein

Ondergrondse sporen

Nu het sloopwerk binnen het voormalige Grondbankterrein erop zit, is het tijd voor de vervolgklussen. Bijvoorbeeld archeologisch én explosievenonderzoek. Want voordat de bouw van de nieuwe pijlers en toekomstige op- en afritten van knoop Boschpoort kan beginnen, moet de ondergrond eerst zorgvuldig worden onderzocht. Explosieven hebben we (nog) niet aangetroffen, maar de eerste archeologische vondst is binnen: een bierfles uit het begin van de 20ste eeuw!
 
Vanaf maandag 4 juli start het kabel- en leidingwerk bij de Fort Willemweg

Kabelwerk bij de Fort Willemweg

Maandag 4 juli start firma BAM met kabel- en leidingwerk aan de noordzijde van de Fort Willemweg, tussen Cabergerweg en Kastanjelaan. Speeltuin Fort Willem blijft voortdurend bereikbaar, net als het parkeerterrein aan de overkant van de Fort Willemweg. Automobilisten moeten rekening houden met een rijstrookafsluiting richting Brusselseweg, voetgangers en (brom)fietsers worden omgeleid via trottoir en fietspad aan de overkant van de weg. De bushalte aan de Fort Willemweg vervalt tijdelijk. 
 
Aanmelden voor de Sphinxkwartier-Frontenpark tour? Klik hier voor meer informatie
Klik hier om de digitale versie te downloaden

Jong van Geest

Met als titel 'Jong van Geest' is een magazine verschenen over het Sphinxkwartier: Maastrichts nieuwste stadswijk met een rijke historie. In het magazine vertellen nieuwe bewoners en ondernemers wat deze wijk ten zuiden van het nieuwe Noorderbrugtracé zo aantrekkelijk maakt. Natuurlijk ontbreekt een plattegrondje met tips en een overzicht van het rijke verleden niet. Het magazine is gratis af te halen bij onder andere Pathé, Muziekgieterij, Lumière Cinema, Bureau Europa en natuurlijk óók bij het Infocentrum Belvédère, want daar zijn zowel het Sphinxkwartier als het nieuwe Noorderbrugtracé onderdeel van.
 
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Belvédère Wijkontwikkelingsmaatschappij BV · Boschstraat 24 · Maastricht, Zuid-Limburg 6211AX · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp