11/02/16
Komt u ook?

Infomarkt in Brusselsepoort

Wilt u weten wat er allemaal staat te gebeuren voor de realisatie van het nieuwe Noorderbrugtracé en wat dit voor u betekent? Kom dan op zaterdag 20 februari tussen 11 en 14 uur naar winkelcentrum Brusselsepoort. Ter hoogte van Albert Heijn staan wij klaar om uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden!
Puindepot bij de Gashouder

Puinbreken voor hergebruik

Rondom de Bosscherweg en bedrijventerrein Bosscherveld is de sloop intussen flink opgeschoten. Slooppuin hebben we opgeslagen in een depot aan de Lage Frontweg, naast de Gashouder. Daar sorteren we het puin netjes voor hergebruik. Maar eerst moet het puin in stukjes worden gebroken. Eind februari plaatsen we daarom een puinbreker bij het depot. Naar verwachting duurt het breekwerk zo’n drie maanden.
 
Een bekend gezicht: wachten bij het kruispunt Viaductweg. Maar dat gaat veranderen!

Groen licht bij brandweerkazerne

Het kruispunt bij de brandweerkazerne in Limmel bouwen we vanaf de zomer om tot een heus knooppunt. Kruisende bewegingen zijn dan niet meer nodig, waardoor de verkeersdoorstroming verbetert. De verkeerslichten blijven staan, maar geven voortdurend groen licht. Behalve als de brandweer uitrukt en de Noorderbrug kruist: dan gaan de verkeerslichten wel op rood.
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère-Maastricht.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven