21/07/16
Na de zomervakantie leiden we autoverkeer richting Noorderbrug tot medio 2017 om

Eenrichtingsverkeer tussen Fort Willemweg en Gentelaan

Na de zomervakantie start de herinrichting van de rijbanen tussen Fort Willemweg en Gentelaan. Firma BAM verlegt allereerst kabels en leidingen, het wegenwerk van bouwer Strukton sluit daar meteen op aan. Automobilisten moeten rekening houden met langdurige en omvangrijke hinder, want van september 2016 tot medio 2017 wordt er eenrichtingsverkeer ingesteld op dit tracé. Voetgangers en (brom)fietsers worden langs het werk geleid.
 
Na de zomervakantie start de ombouw van het kruispunt bij de brandweerkazerne

Verkeershinder bij de brandweerkazerne

In Maastricht-Oost starten we na de zomervakantie met de ombouw van het kruispunt bij de brandweerkazerne. De Borgharenweg krijgt als eerste een nieuwe inrichting. In de loop van september sluiten we deze af voor doorgaand autoverkeer. Busverkeer, voetgangers en (brom)fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden doorgaan via omleidingen langs het werkterrein. Van januari tot medio 2017 is de Willem Alexanderweg aan de beurt. 

 
Meer weten? Klik hier voor de vier grootste hinderklussen
Meer weten over Het Radium? Klik dan hier

Het Radium

Het Radium ligt in de hoek van het nieuwe Noorderbrugtracé en de Cabergerweg. Het gebied grenst aan het Frontenpark en kenmerkt zich door tal van karakteristieke gebouwen zoals de oude Cokesfabriek, de Radiumschoorsteen, het 'Kunstfront' en de Gashouder. Gebouwen die nu misschien sjofel ogen, maar niets is minder waar. Als het nieuwe tracé van de Noorderbrug gereed is, is Het Radium een duidelijk herkenbaar gebied dat onderdeel is van het Sphinxkwartier. Meer weten? Ga dan naar www.hetradium.com of volg de ontwikkelingen via Facebook.
 
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Belvédère Wijkontwikkelingsmaatschappij BV · Boschstraat 24 · Maastricht, Zuid-Limburg 6211AX · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp