04/08/16
Tegenvallers in de ondergrond zorgen voor oponthoud

Oponthoud rioolwerk Boschpoort

't Zijn zware laatste loodjes voor het rioolwerk rondom de Bosscherweg. Streven was om de nieuwe rioolbuizen nog vóór de bouwvak aan te sluiten op het bestaande riool, maar dat lukt niet. Tegenvallers in de ondergrond zorgen voor vertraging. Na de bouwvak gaat het rioolwerk dan ook nog een paar weken door. Naar verwachting ronden we de werkzaamheden begin september écht af. Maar let op: rioolwerk is erg weersafhankelijk en regenweer kan zomaar nieuw uitstel opleveren.
 
De Lage Frontweg is tot medio 2017 afgesloten voor doorgaand verkeer

Aan de slag bij de Lage Frontweg

De uitvoering van het nieuwe Noorderbrugtracé gaat na de zomervakantie ook binnen het bedrijventerrein Bosscherveld volop van start. Vanaf maandag 29 augustus is de Lage Frontweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Dan start - onder andere - de bouw van een viaduct ónder de nieuwe aanlanding. Het wordt na de zomervakantie dan ook een heel stuk moeilijker om een parkeerplaats te vinden langs de Lage Frontweg. Kijk voor parkeeralternatieven op de website van Maastricht Bereikbaar.
 
Klik hier voor de vier grootste hinderklussen van 2016
De stadsherder van Sjoen Graas laat zijn schapen twee weken lang los in de DBU-groeve

Sjoen Graas in de DBU-groeve

Bouwer Strukton verplaatst na de zomervakantie grote hoeveelheden grond voor de realisatie van het nieuwe Noorderbrugtracé. Al die grond wordt tussentijds opgeslagen in een depot en vervolgens hergebruikt of afgevoerd naar een andere locatie. Een depot hebben we al gevonden: de DBU-groeve langs de Sandersweg. Maar er staat nog het nodige gras en onkruid in de weg. Via landschapsbeheer Sjoen Graas hebben we een duurzame oplossing gevonden. Vanaf maandag 15 augustus grazen zo'n 270 schapen de groeve leeg. Een win-winsituatie voor schapen, bouwers én de dieren die in de groeve leven!
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Belvédère Wijkontwikkelingsmaatschappij BV · Boschstraat 24 · Maastricht, Zuid-Limburg 6211AX · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp