14/10/16
Tijdens de bijeenkomst droeg iedereen letterlijk 'een steentje' bij

Kick-off voor Noorderbrugtracé

De uitvoering van het nieuwe Noorderbrugtracé is zowel in Maastricht-West als Oost in volle gang. Hoogste tijd dus voor een officiële starthandeling! Samen met pers namen wethouder Gerdo van Grootheest, projectmanagers Bauke Lobbezoo (Strukton) en Leo Kuepers (projectbureau Noorderbrugtracé) een kijkje in de bouwput van pijler 14. Daarna volgde een lunchbijeenkomst voor bouwers en buurt waarbij iedereen de kans kreeg een eigen steentje bij te dragen. Bekijk een foto-album van de kick-off op Flickr Belvédère Maastricht.
 
Zo'n 680 funderingspalen zijn er nodig voor de 16 nieuwe Noorderbrugpijlers

680 palen voor 16 pijlers

De realisatie van de circa 680 palen voor de pijlers van de nieuwe Noorderbrugaanlanding is in volle gang. Bij de Frontenkeet heeft firma Terracon de funderingspalen voor pijlers 15 en 16 al aangebracht en is firma Züblin druk in de weer met de aanleg van de palen voor pijler 14. Eind volgende week komt ook firma Tubex aan in Maastricht, voor de aanleg van de funderingspalen ónder de Noorderbrug. De bouw van de nieuwe pijlers voor het bijna 600 meter lange brugdek gaat door tot in het voorjaar van 2017.
 
Het kabel- en leidingwerk bij bedrijventerrein Bosscherveld zit er nog niet op

Eenrichtingsverkeer tussen Belvédèrelaan en Sandersweg

Het kabel- en leidingwerk binnen bedrijventerrein Bosscherveld zit er nog niet op. Vanaf volgende week verlegt firma BAM een middenspanningskabel tussen Belvédèrelaan en Sandersweg. Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 oktober is één rijstrook van de Fort Willemweg afgesloten. Verkeer richting Cabergerweg kan doorgaan, verkeer naar Boschpoort wordt omgeleid via de Belvédèrelaan, Pontonnniersweg en Sandersweg. De omleidingsroute geldt óók voor (brom)fietsverkeer. Kijk voor actuele reisinformatie en omleidingsroutes op de Slimme Kaart van Maastricht Bereikbaar.
 
Meewandelen met de Sphinxkwartier-Frontenpark tour? Klik hier voor meer informatie
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Belvédère Wijkontwikkelingsmaatschappij BV · Boschstraat 24 · Maastricht, Zuid-Limburg 6211AX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp