16/06/16
Van zaterdagavond 25 tot maandagochtend 27 juni is de Bosscherweg afgesloten

Reminder: weekendafsluiting Bosscherweg

Om ruimte vrij te maken voor de aanleg van het nieuwe Noorderbrugtracé verleggen we een deel van het riool voor Boschpoort. Van zaterdag 25 juni, 18.00 uur tot maandag 27 juni, 06.00 uur is de Bosscherweg in beide rijrichtingen afgesloten tussen de Gebroeders van Limburgstraat en Noorderbrug. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen via een korte omleiding doorgaan, automobilisten worden omgeleid via België. Kijk voor actuele reisinformatie en omleidingsroutes op de Slimme Kaart van Maastricht Bereikbaar.
Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli inspecteren we de onderzijde van het brugdek

Rijstrookafsluitingen Noorderbrug

Vanaf eind 2016/begin 2017 renoveren we het dek van de Noorderbrug. Dat doen we zowel aan de onder- als bovenzijde. Voordat het zover is nemen we eerst elk onderdeel van het brugdek onder de loep. In de week van maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli zetten we een laagwerker in om de onderzijde van het brugdek te inspecteren. Weggebruikers kunnen doorgaan, maar moeten dagelijks van 9.30 tot 15.30 uur rekening houden met rijstrookafsluitingen.
Aanmelden voor de Sphinxkwartier-Frontenpark tour? Klik hier voor meer informatie
Wandel zaterdag 4 juni mee met de Walhallatour!

Wegvangen en terugplaatsen

Voor de aanleg van het nieuwe Noorderbrugtracé maken we toekomstige werkterreinen 'natuurvrij'. Dat wil zeggen dat we dieren wegvangen zodat ze niet in de knel komen als de uitvoering van start gaat. Intussen hebben de meeste dieren een nieuwe plek gekregen, maar we blijven de vinger aan de pols houden. Want met name tijdens regenachtige perioden duiken padden en wormen weer op in de poelen en plassen van de leeggevangen terreinen. 
 
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Belvédère Wijkontwikkelingsmaatschappij BV · Boschstraat 24 · Maastricht, Zuid-Limburg 6211AX · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp