07/07/16
In de avond en nacht van zoterdag 9 op zondag 10 juli leggen we de nieuwe rioolbuis op zijn plek

Weekendwerk bij Boschpoort

Komend weekend gaat het rioolwerk bij Boschpoort volop door. Langs de Commandeurslaan legt Strukton van vrijdagochtend 8 tot maandagavond 11 juli een nieuwe rioolbuis aan onder de spoorlijn. Om de ruim twintig meter lange en 10.000 kilo zware rioolbuis op zijn plek te leggen, werken de mannen van Strukton dag en nacht door. De grootste klus staat ingepland voor zaterdag 9 juli: dan hijst een Mammoetkraan de nieuwe rioolbuis in de avond en nacht op zijn plek. (Brom)fietsers moeten tot en met donderdag 4 augustus rekening houden met een afsluiting van de Commandeurslaan.
 
In de avonden en nachten van maandag 18 en dinsdag 19 juli is de Cabergerweg in beide rijrichtingen afgesloten

Nachtafsluitingen Cabergerweg

Tussen de Brusselsepoort en bedrijventerrein Bosscherveld verwijdert en vernieuwt firma BAM sinds eind mei kabels en leidingen. In straten waar veel verkeer passeert doet BAM dit door middel van ondergrondse boringen. Maar dat lukt niet altijd: soms werkt de ondergrond niet mee. Dat geldt ook voor het kruispunt Cabergerweg-Fort Willemweg. Op maandag 18 en dinsdag 19 juli is de Cabergerweg daarom van 20.00 tot 07.00 uur afgesloten tussen Fort Willemweg en Het Rondeel. Verkeer wordt met gele borden omgeleid.
 
Aanmelden voor de laatste Sphinxkwartier-Frontenpark tour vóór de zomervakantie? Klik hier voor meer informatie
Lou heeft het fotoboek van de bouw van de Noorderbrug voortdurend bij de hand

Wereldwijde expertise uit Geulle

Lou Thijssen uit Geulle was er al in de tachtiger jaren bij, toen de Noorderbrug werd gebouwd. En ook deze keer ontbreekt hij niet. Dichtbij de Frontenkeet voert hij bodemonderzoeken uit, zodat de ondergrond nauwkeurig in kaart is gebracht voordat de bouw van de nieuwe pijlers van start gaat. Lou heeft zijn eigen naslagwerk voortdurend bij de hand: een heel fotoboek met foto's die hij heeft genomen tijdens de bouw van de Noorderbrug. Hij vertelt er graag over, net als over de wereldreizen die hij in de tussenliggende jaren maakte voor zijn eigen bedrijf.
 
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven






This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Belvédère Wijkontwikkelingsmaatschappij BV · Boschstraat 24 · Maastricht, Zuid-Limburg 6211AX · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp