01/09/16
Sinds maandag 29 augustus geldt eenrichtingsverkeer op de Fort Willemweg

Uitvoering Noorderbrugtracé van start!

De eerste helft van 2016 stond in het teken van voorbereidende werkzaamheden zoals sloop en het verleggen van kabels, leidingen en rioleringen. Voorbereidingen die ook in de tweede helft van het jaar nog volop doorgaan. Maar nu de bouwvak erop zit, is ook de daadwerkelijke uitvoering van het Noorderbrugtracé van start gegaan. Van west tot en met oost moeten weggebruikers rekening houden met forse en langdurige hinder door afsluitingen, omleidingen én extra reistijd.
 
Van maandag 5 tot en met maandag 19 september moeten (brom)fietsers rekening houden met hinder

Afsluiting fietspaden rondom de brandweerkazerne

Rondom het kruispunt bij de brandweerkazerne moeten (brom)fietsers van maandag 5 tot en met maandag 19 september rekening houden met afsluitingen en omleidingen. Zo is het fietspad van de Willem Alexanderweg afgesloten tussen Balijeweg en Viaductweg. Op de Borgharenweg moeten (brom)fietsers richting noorden doorgaan via de rijbaan. Ook het fietspad tussen de Willem Alexanderweg en Borgharenweg is afgesloten. Omleidingsroutes worden met gele borden aangegeven.
Volgende week vinden op verschillende locaties asfaltboringen plaats

Asfaltboringen voor het Noorderbrugtracé

Op maandag 5, woensdag 7 en donderdag 8 september vinden op een groot aantal locaties asfaltboringen plaats. De boringen zijn nodig om de kwaliteit van het asfalt goed in beeld te brengen. Omwonenden ondervinden minimale hinder, verkeer moet af en toe rekening houden met kortdurend oponthoud. De meeste boringen vinden overdag plaats, tussen 09.30 en 15.30 uur. Dat geldt niet voor maandag 5 september: dan werken we van 20.00 tot 06.00 uur door.
 
De aansluiting van de nieuwe rioolbuizen is afhankelijk van de hoeveelheid regen die vooraf én tijdens de werkzaamheden valt

Laatste loodjes voor rioolwerk Boschpoort

Het rioolwerk bij Boschpoort heeft nog voor aanvang van de bouwvak vertraging opgelopen door tegenvallers in de ondergrond. Nu de bouwvak erop zit, gaat het rioolwerk dan ook nog door. Naar verwachting is het oponthoud van korte duur. Afhankelijk van de weersomstandigheden sluiten we de nieuwe rioolbuizen dindag 6 óf woensdag 7 september aan op het bestaande riool.
 
Sphinxkwartier-Frontenpark tour: start vanaf 7 september
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Belvédère Wijkontwikkelingsmaatschappij BV · Boschstraat 24 · Maastricht, Zuid-Limburg 6211AX · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp