10/03/17
Van maandag 20 maart t/m vrijdag 12 maart is de Franciscus Romanusweg tussen Borgharenweg en Viaductweg afgesloten voor alle verkeer

Afsluiting Franciscus Romanusweg 

Tussen Borgharenweg en Viaductweg
Vanaf zaterdag 18 maart tot en met vrijdag 12 mei gaat de ombouw van het kruispunt bij de brandweerkazerne een volgende fase in. Twee maanden lang nemen we de rijbanen van de Franciscus Romanusweg - tussen Borgharenweg en Viaductweg - onder handen en richten we deze opnieuw in. Verkeer leiden we om via de nieuwe rijbanen van knooppunt Oost, tussen Borgharenweg en brandweerkazerne. Winkels en bedrijven blijven steeds bereikbaar. Download hier een kaart met omleidingsroutes voor autoverkeer. Reist u te voet of per (brom)fiets? Download dan de kaart met omleidingsroutes voor langzaam verkeer.

 
Het zuidelijke deel van de Noorderbrug nemen we als eerste onder handen

Start renovatie Noorderbrug

Tegelijkertijd met de herinrichting van de rijbanen van de Franciscus Romanusweg start de renovatie van het zuidelijke deel van het brugdek van de Noorderbrug. Werkzaamheden voeren we uit in fasen, zodat autoverkeer zoveel mogelijk door kan gaan. Het voet- en fietspad kan echter niet open blijven en is afgesloten van zaterdagavond 18 maart tot in de zomer van 2018. Voetgangers en (brom)fietsers worden omgeleid via de Wilhelminabrug. Autoverkeer kan doorrijden, maar moet rekening houden met aangepaste snelheden en levert één rijstrook richting kruispunt Geusselt in.
 
Het voet- en fietspad van de Noorderbrug is vanaf zaterdagavond 18 maart afgesloten

Voet- en fietspad Noorderbrug eerder dicht

Opgelet: het voet- en fietspad Noorderbrug gaat eerder dicht dan gepland. Niet op 20 maart, zoals eerder aangekondigd, maar op zaterdag 18 maart, om 18.00 uur. Dit heeft te maken met de voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn op en rond de Noorderbrug (rondom het kruispunt bij de brandweerkazerne) voor het inrichten van de nieuwe verkeerssituatie.
 
Maak gebruik van de acties van Maastricht Bereikbaar

Slim op weg

Zolang de werkzaamheden voor het project Noorderbrugtracé duren, moet verkeer rekening houden met hinder en wijzigingen in rijroutes. Kijk voor actuele reisinformatie op de Slimme Kaart van Maastricht Bereikbaar. Reist u regelmatig met de auto over de Noorderbrug of Kennedybrug? Dan kunt u sparen voor cash en cadeaus als u vaker de auto laat staan. Kijk op Kom in Beweging voor meer informatie. Iedereen die woont of werkt in Maastricht kan gratis een e-bike proberen. Meer weten over de acties van Maastricht Bereikbaar? Bel naar de klantenservice: 043 - 799 94 09.
 
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven