19/11/15

Sloop voor Noorderbrugtracé

Voor de aanleg van het nieuwe Noorderbrugtracé moet bouwer Strukton nog verschillende panden en percelen slopen. De meeste sloopwerkzaamheden vinden plaats binnen het bedrijventerrein Bosscherveld. Maar ook langs de Bosscherweg, Cabergerweg en Fort Willemweg wordt tot in het voorjaar van 2016 gesloopt. Lees meer over de sloop voor het nieuwe Noorderbrugtracé. 

Knooppunt Bosscherweg

Ter hoogte van de Bosscherweg realiseren we nieuwe op- en afritten, zodat autoverkeer ook in de toekomst via de Boschstraat en Bosscherweg van en naar de Noorderbrug door kan gaan. Maar eerst is er nog heel wat sloopwerk nodig. Niet alleen van de panden op het voormalige Grondbank-terrein, maar later ook van de huidige aanlanding van de Noorderbrug. Lees op de website meer over de werkzaamheden en de toekomstige inrichting rondom knooppunt Bosscherweg-afrit Centrum.

Duurzaam slooppuin

Tijdens de sloop voeren we het puin af naar een depot naast de Gashouder aan de Lage Frontweg, binnen het bedrijventerrein Bosscherveld. Begin februari plaatsen we hier een puinbreker die het puin in kleine stukjes breekt voor hergebruik. De kleine stukjes gaan in de fundering van nieuwe wegen. Het metselwerk breken we in grotere stukken, waarmee we de schanskorven van de toekomstige kunstwerken vullen. Lees hier meer over duurzaamheid bij het project Noorderbrugtracé.
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère-Maastricht.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven