15/09/16
Klik hier om deze aflevering van Via Maastricht te bekijken
Via Maastricht is klaar voor een nieuw seizoen! Wethouder John Aarts trapt af en vertelt meer over A2 Maastricht, de Fietsenstalling Maastricht, Maastricht Bereikbaar én het Noorderbrugtracé.
Tot in het voorjaar van 2017 moet verkeer op de Bosscherweg rekening houden met afsluitingen en omleidingen

Wegafsluitingen Bosscherweg

Van maandagochtend 26 september tot maandagochtend 3 oktober is de Bosscherweg in beide rijrichtingen afgesloten tussen spoorweg en afrit Noorderbrug. Afrit Noorderbrug blijft open voor verkeer richting Centrum. Automobilisten van en naar België worden omgeleid via de Brusselseweg. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen doorgaan. Maar let op: ook na maandag 3 oktober moeten automobilisten rekening houden met afsluitingen!

 
Dire firma's, drie bouwmethodes voor de funderingspalen van de nieuwe aanlanding

Pijlers voor de nieuwe aanlanding

Begin oktober gaat de bouw van de nieuwe aanlanding van start. Tussen Maasoever en Lage Fronten bouwen we zestien nieuwe pijlers op voor de 650 meter lange aanlanding. Ter hoogte van de Lage Fronten begint het gesloten deel: een aardebaan die ruim 530 meter lang en tot negen meter hoog wordt.
 
Vanaf maandag 26 september is de Borgharenweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen passeren

Omleidingen bij de brandweerkazerne

Rondom het Tregaterrein bij de brandweerkazerne is het kabel- en leidingwerk van firma BAM nog in volle gang. De werkzaamheden gaan vanaf maandag 26 september verder in een hogere versnelling. Zowel automobilisten als (brom)fietsers moeten voortdurend rekening houden met afsluitingen en omleidingen. Met gele omleidingsborden worden veilige omleidingsroutes aangegeven. Kijk voor actuele reisinformatie op de Slimme Kaart van Maastricht Bereikbaar.
 
Meewandelen met de Sphinxkwartier-Frontenpark tour? Klik dan hier voor meer informatie
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Belvédère Wijkontwikkelingsmaatschappij BV · Boschstraat 24 · Maastricht, Zuid-Limburg 6211AX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp