09/12/15

Webcams voor het Noorderbrugtracé

Sinds kort is het mogelijk om real-time webcambeelden van de realisatie van het nieuwe Noorderbrugtracé te bekijken. De webcams zijn een initiatief van Maastricht Bereikbaar en geven u vanaf het dak van het Sphinxgebouw een exclusief kijkje op het hele Noorderbrugtracé. Via het uitklapvenster kunt u telkens een andere camerapositie kiezen. Ga naar www.noorderbrug-maastricht.nl en kies voor tabblad ‘Plan” of klik op de afbeelding hiernaast. 

Keet voor de bruggenbouwers

Aan de overkant van de Maas – bij de Voltastraat – staat de keet van de tunnelbouwers sinds het begin van het jaar leeg. Maar daar komt binnenkort een einde aan, want in januari 2016 bouwen we de Voltakeet op bij het voormalige Bo-rent terrein. De keet wordt de komende jaren het hoofdkantoor van de bruggenbouwers van aannemer Strukton. 

Duurzame LED-verlichting

Bij de aanleg van het nieuwe Noorderbrugtracé passen we méér aan dan alleen maar asfalt. Want op alle nieuwe en vernieuwde wegen brengen we LED-verlichting aan. Zo sparen we op termijn niet alleen geld uit, maar leveren we ook een bijdrage aan een beter milieu. Bovendien profiteren ook dieren van de nieuwe verlichting. Lees hier meer over duurzaamheid in het Noorderbrugtracé.

Kerstvakantie voor bouwers en Infocentrum

In de kerstvakantie leggen de bouwers van Strukton de werkzaamheden twee weken lang neer. Van maandag 21 december tot maandag 4 januari wordt er niet gesloopt en gegraven. Vanaf vrijdag 25 december is ook het Infocentrum Belvédère gesloten. Met vragen kunt u terecht bij de Servicelijn Belvédère. Houdt u er wel rekening mee dat het beantwoorden van vragen langer duurt. 
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère-Maastricht.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven