15/12/16
Tunnelbuizen, A2 Maastricht

Bereikbaarheid Noorderbrug na #nachtvd4buizen

In de avond en nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 december worden vier verkeersbuizen van de Koning Willem Alexandertunnel in gebruik genomen. Dat betekent dat vanaf morgen de dagelijkse rijroutes bij Maastricht veranderen. Verkeer wordt al vroegtijdig in de juiste banen geleid via nieuwe bewegwijzering. Verkeer naar de Noorderbrug volgt straks 'Maastricht Centrum-Noord' op de borden. Wij wensen de tunnel-collega's veel succes in de #nachtvd4buizen!
Asfalt, knooppunt oost

Eerste asfalt zit erop

't Eerste asfalt voor het toekomstige knooppunt Oost zit erop. En deze week wordt er in Maastricht-West hard gewerkt. De fundering voor de eerste bushalte is gestort en de doorsteek Bazuinstraat is geasfalteerd. Volgens huidige planning is volgende week de Fort Willemweg aan de beurt. Daarna is het tijd voor een welverdiende kerstvakantie. In de week van 2 januari pakken we het werk weer op.
 
Francois de Veijestraat, COA

Parkeerplaats François de Veijestraat afgesloten

Vanaf 14 december is de parkeerplaats aan François de Veijestraat 4-6 afgesloten. De parkeerplaats is overgedragen aan het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA). Het COA realiseert een asielzoekerscentrum in het bestaande gebouw en op de plek van de huidige parkeerplaatsen komt nieuwbouw. Het asielzoekerscentrum wordt naar verwachting vanaf maart/april 2018 in gebruik genomen. Bezoekers die gebruik maakten van de parkeerplaats kunnen uitwijken naar P+R Maastricht Noord.

 
Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère.

Disclaimer | Colofon
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze emails niet meer ontvangen?
Dan kunt u uw emailadres
hier uitschrijven