Copy
SAVE THE DATE!
Bekijk deze email in uw browser
SAVE THE DATE: 16 MEI 2020
16 Februari 2015 was de dag dat wij de deuren van onze kattenkliniek openden! De afgelopen 5 jaar hebben wij vele katten mogen verwelkomen en mogen helpen. Zonder jullie hadden wij onze kliniek nooit tot het huidige succes kunnen maken. En daar willen wij graag iets voor terugdoen. Daarom organiseren wij op 16 mei een open dag. Naast een rondleiding door de kliniek met een kijkje achter de schermen, waar je normaal gesproken niet zo snel komt, zullen wij diverse leuke activiteiten organiseren. Zo zal er een knuffelspreekuur zijn voor de kinderen, is er informatie over de juiste voeding voor je kat, komt een vachtvriendelijke kattentrimster alles vertellen over vachtverzorging en kunnen de kinderen geschminkt worden. Natuurlijk kan je ook al je vragen kwijt aan de beide dierenartsen en gaat natuurlijk niemand naar huis zonder leuke goodybag. 
Aan de volledige invulling wordt nog gewerkt, dus houd onze website en Facebookpagina goed in de gaten!
Neem gerust vrienden, familie en kennissen mee naar deze leuke dag!

 
Zeg eens AAA. Ook in 2020 doen wij in februari mee aan 'de maand van het gebit'. De gehele maand staat in het teken van gebitsverzorging, van preventie tot behandeling. Daarom zullen wij de gehele maand gratis gebitscontroles uitvoeren* en kunt u tegen gereduceerd tarief het gebit laten reinigen. Kijk voor de volledige actie en voorwaarden op onze website.
Wist u dat slechts een klein deel van de vlooien op de kat zit. De rest is te vinden in de omgeving als pop, larf of eitje. En wist u dat vlooien kunnen zorgen voor een lintwormbesmetting? Daarom is het belangrijk om bij het zien van volwassen vlooien op de kat ook te zorgen dat de omgeving behandeld wordt én om de kat te behandelen tegen lintworm. Daarom hebben wij in de maand maart een mooie actie! Lees verder
Wat doen slakken in een nieuwsbrief van een kattenkliniek? Nieuwsgierig geworden welk belangrijk bericht wij te vertellen hebben?  Lees dan hier verder!
Overgewicht is een veelvoorkomend probleem onder onze huisdieren. Ongeveer 40% van de katten is te zwaar. Dit kan leiden tot aandoeningen als suikerziekte, verergering van arthroseklachten en vermindering van de levensverwachting. Ga samen met ons werken aan een gezond gewicht bij uw kat en profiteer daarbij van diverse voordelen. Alles weten? Lees hier verder.
Facebook
Facebook
E-mail
E-mail
Website
Website
Instagram
Instagram
Copyright © 2020 Kattenkliniek Felicare, All rights reserved.


uitschrijven voor de nieuwsbrief    aanpassen voorkeuren nieuwsbrief
Email Marketing Powered by Mailchimp