Copy
Invitation til VIP-arrangement

TTH Holstebro # Ribe-Esbjerg HH

Onsdag, den 5. april 2023, kl. 17.15 (kampstart kl. 19.00)

Kære <<Fornavn | contact>> <<Efternavn | contact>>

Det ser ud til at grundspillet skal afgøres i sidste spillerunde i HTH Herreligaen. 26. spillerunde byder på et altafgørende drama.

Stubkjærs Grill helstegt pattegris med flødekartofler, salatbar, broccolisalat, tzatziki, brød og smør.

Sådan bestiller du

Du kan logge ind i TTH Holstebros billetsystem på adressen shop.tthholstebro.dk med brugernavn (valgt e-mail) og kodeord.

Du kan også benytte nedenstående link, som er virksomedens primære bestiller:


<<Billet login | contact>>


Virksomhedens billetprodukter kan være delt på flere bestillere. Er der fejl i billetprodukterne, eller er det oprettet forkert, så bedes du skrive til os på jan@tthholstebro.dk.

Nederst i indbydelsen finder du link til vejledning.

Du finder et samlet overblik over VIP-indbydelser til aktuelle kampe på vores hjemmeside. Se dem her.

Bordplan

Inden kampen udsendes bordplan og andre informationer om VIP-arrangement. I TTH Holstebro App kan du se din placering, når du er seatet.

 

Adgangstegn

VIP-billet scannes i foyeren ved indgangen. Din billet skal forevises som adgangstegn. 15 minutter efter åbning af VIP Lounge forbeholder vi os ret til at disponere over bestilte pladser, hvor der endnu ikke er fremmøde.


Pauseforfriskninger

Der serveres pauseforfriskninger i VIP-Lounges mod aflevering af drikkekupon. Drikkekupon udleveres til spisningen. Hvis du ikke deltager i spisningen og anvender VIP-billet udleveres den ved scanning inden kampstart. Kaffe kræver ikke drikkekupon.


Aftermatch

Deltag i Aftermatch i Svane Køkkenet Baren. Her er der interviews og reaktioner fra kampen. Det sker på Mediehuset Holstebro Scenen. Mod aflevering af drikkekupon kan du få en forfriskning. Drikkekupon udleveres til spisningen. Hvis du ikke deltager i spisningen og anvender VIP-billet udleveres den ved scanning inden kampstart.

 

Tilmelding

Tilmeldingen lukker, når der ikke er flere pladser i VIP-Lounges. Det forventes at være søndag, den 2. april 2023, kl. 20.00.

Bestilling af billet til kamp og tilmelding til spisning skal online via shop.tthholstebro.dk. Når spisning tilmeldes, er der mulighed for at afgive information om ønsker til bordplan, hvis der er truffet aftale med anden virksomhed om placering sammen m.v.

Du finder en kort vejledning til generel billetbestilling her.

Hovedsponsor

Email
Facebook
LinkedIn
Instagram
TTH Holstebro A/S
Gråkjær Arena Holstebro — Stationsvej 37 — 7500 Holstebro
Telefon 97 43 59 59 — info@tthholstebro.dk

Se e-mailen i din browserOpdatér dine oplysningerAfmeld VIP-indbydelser 

Email Marketing Powered by Mailchimp