Copy
Uutiskirje syyskuu 2018 TESTI!

Elidon kuulumiset tässä kirjeessä:

Syksy tulee - ole loistava! 

 

Varmista näkyvyys syksyn pimetessä. Heijastava materiaali tekee tuotteestasi, kyltistäsi, autostasi ja jopa työntekijöistäsi erityisen näyttäviä. Teippaamme loistavat tarrat, työstämme heijastavat liivit ja kypärät sekä toteutamme muut markkinointiratkaisut, joissa tarvitset heijastavaa pintaa. Erotut varmasti!

Heijastava teippaus on näyttävä ja kestävä tapa erottua ja jäädä mieleen.

Aivan uusi, heijastava yliteippauskalvo tuo ajoneuvoihin ainutlaatuisen heijastusefektin, joka on päivällä näyttävä ja pimeällä loistava. (Huomaathan kuitenkin heijastaviin kalvoihin liittyvät rajoitukset liikenteessä.) Tämä kalvo sopii erinomaisesti myös vaativille seinäpinnoille, joihin tarvitset näyttävyyttä kaikkina vuorokaudenaikoina vuoden ympäri.

Heijastava yliteippauskalvo tekee ajoneuvosta päivällä näyttävän ja pimeällä loistavan.

Onko toiveissa erityistä loistavaa? Toteutamme myös erikoisemmat toiveet - laita viesti tai soita meille.

Hyvän akustiikan kuulee ja näkee

 

Kaikuuko toimitiloissasi? Akustiikkalevyillä vähennät häiriöääniä ja korostat tärkeitä ääniä. Elidon akustiikkaratkaisut sopivat monenlaisiin tiloihin, ja kun ääniympäristö on kunnossa, keskittyminen paranee ja stressi vähenee. 

Akustiikkalevy saa olla persoonallinen. Tulostamme akustiikkatuotteiden pintaan värejä, kuvioita, tekstejä, valokuvia. Hyvän akustiikan hyötyjen lisäksi personoidut akustiikkaratkaisut toimivat siis myös näyttävänä sisustuselementtinä.

Katso ja kuuntele uusi akustiikkavideo, jonka toteutimme Innobrandille! 

Flyer on näppärä tapa esitellä yrityksen palveluita.

Näppärä kuin flyer

 

Liidätä viestisi eteenpäin flyerilla. Näppärä painettu lentolehtinen on aina ajankohtainen. Suunnittelimme ja toteutimme flyerit, jotka esittelevät asiakkaamme Industri Textilin Jobin huolto-osaamista.

Päivitä flyerit ja esitteet ajantasaisiksi. Laitetaan mukaan sopiva ripaus uusia, tuoreita visuaalisia elementtejä, jotka vahvistavat haluttua mielikuvaa.

Ollaan yhteyksissä, niin laitetaan flyer- ja esitepuoli kuntoon. 

Elementit yhdistyvät videossa

 

Näin upealta näyttää, kun yhdistää kiinnostavasti havainnekuvia, valokuvia, animaatiota ja 3D-elementtejä.

Katso Espoon kaupungille toteuttamamme video, joka sai näkyvyyttä EXPO REAL 2018 -messuilla Münchenissä Saksassa. 

Näytä yrityksesi vahvuudet liikkuvan kuvan avulla. Laita viesti ja ryhdytään ideoimaan teille videota

Katso lisää näyttäviä videoita, kiehtovia komposiittikuvia ja animaatioita, upeita valokuvia ja havainnollistavia 3D-kuvia Elido Creativen sivuilla.

Elidolaiset toivottavat sinulle näyttävää ja upeaa syksyä! 
Elido
Blog
Ilmetys - markkinoijan verkkokauppa
Viestisi kaikki vaiheet, ideasta konkretiaan!
Elido – näytämme vahvuutenne! Elido on täyden palvelun mainos-, viestintä- ja digitoimisto, josta saat yhdessä tiivissä paketissa kaiken yrityksesi viestin kertomiseen. Elido Yrityspalveluihin kuuluvat myös Studiokuva Elido, markkinoijan verkkokauppa Ilmetys sekä mainosteippauksiin, -tulosteisiin ja -telineisiin erikoistunut Länsimainos. Elido Oy sai Kauppalehden myöntämät Menestyjät 2017 - ja Kasvuyritys 2017 -sertifikaatit, mikä kertoo siitä, että kuulumme sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialamme parhaimmistoon.  
Osoitelähde: Elido Oy:n yhteydenpito-, uutiskirje- ja markkinointirekisteri.
Rekisteriseloste >>
Mikäli et sittenkään halua meiltä enää postia,
voit perua uutiskirjeen täältä.