Copy
Believe you can and you're halfway there!
View this email in your browser

Goedemorgen Melle,


Hoe is het met je? Ben je al lekker op vakantie geweest? Of heb je de afgelopen dagen in Nederland genoten van die paar zonnestralen die we hebben gehad. Als we de weersberichten mogen geloven is het alweer klaar met de pret, maar dat laten we ons niet al te vaak zeggen toch? Stamp in de plassen, ga naar de bioscoop, lees een goed boek, doe wat je wil! Maar laat het slechte weer je in ieder geval niet tegenhouden om te doen wat je leuk vindt. 

Ik ben inmiddels alweer eventjes terug uit Italië en wat was dat heerlijk zeg. Die 10 dagen zijn voorbij gevlogen! We hebben ons tonnetjerond gegeten en gedronken aan lekkere kaasjes, pizza's, ijsjes, en goede wijn. Die wijn was zelfs zo goed dat we 30 flessen (!) mee naar huis hebben genomen. Nu denk je vast: dan ben je toch een fortuin kwijt? Nee hoor, want goede flessen wijn koop je daar gewoon voor €2,00. Valt best mee dus. 

Goed, laten we beginnen met dit nieuwe briefje. Allerlei interessante blog posts komen weer voorbij. Want hoewel ik in Italië zat, heeft de wereld niet stilgezeten. 

Liefs,
Josianne
Kennen jullie Melle al? Melle is de oprichtster van de blog Thank god it is monday. Wat zij zelf zegt over haar blog: Iemand die weet wat ze wil, wat ze kan en wat voor haar werkt. Dát is in mijn ogen een echte girlboss en precies de reden waarom ik dit blog ben begonnen. Hier deel ik mijn eigen ervaring om jou en mezelf te helpen en te inspireren..

Klinkt goed toch?
Twee inspirerende artikelen van Melle:
 • Start your visionary monday. Ooh, dit vind ik zo gaaf. Twee van mijn favoriete bloggers gaan samen masterclasses en workshops organiseren over hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. Op de eerste datum kan ik helaas niet, maar wie weet kan ik er in de toekomst een keertje bij zijn!
 • Toekomstdromen. Zó stoer, Melle gaat van 5 dagen naar 4 dagen werken om haar dromen te verwezenlijken; een cursus coaching komt daar onder andere bij kijken. Hoe tof is dat? Dan ben je wel echt een girlboss!
 • Een boekentip: 52 small changes for the mind. Linda schreef een tof artikel over dit boekje en naar aanleiding van haar artikel heb ik het boek ook besteld. Ik ben er nog niet aan toegekomen om erin te beginnen, maar zodra ik het uit heb kun je een uitgebreide review verwachten op m'n blog!
   
 • Is 'good enough' really good enough? Gemiddeld geven we ons leven een 7, maar waarom streven we niet naar een 10? Moeten we niet altijd het allerbeste eruit halen? Zowel op carrière- als op relatiegebied. Interessant artikel om over na te denken. 
   
 • Compleet tegenovergesteld is het artikel Voldoende is ook genoeg. Moeten we de lat niet allemaal iets lager leggen? Leggen we die lat niet veel te hoog voor onszelf? Ook dit artikel biedt een interessant standpunt. 
   
 • Na de vakantie last van een dipje op je werk? Hoe zorg je ervoor dat je toch gemotiveerd blijft en de deadlines dit keer wél haalt? Bedrock deelt een fijn artikel hierover met handige tips!

Doe tip!
 

Ga je heel toevallig binnenkort naar Italië? Breng dan zeker een bezoekje aan Fattoria La Vialla. Een boerderij waar ze alles (van olijfolie tot wijn en van pastasauzen tot koekjes) zelf maken. En dan denk je dat je in een fabriek terecht komt; nee hoor. De totale grootte van het land is 1300 hectare, maar het voelt als een klein boerderijtje. Aankomende week lees je meer over Fattoria La Vialla op It's a lovely day, maar bij deze vast een voorproefje!
Het is girlboss time! Iedereen heeft wel iemand naar wie hij of zij opkijkt en in dit artikel deel ik die personen naar wie ik opkijk. 
Foodie Sunday - Het boek van Jet + Winactie! Ik schreef een review over het Boek van Jet, geschreven door de dochter van Matthijs van Nieuwkerk. Het is een superleuk boek en omdat ik zo enthousiast ben, geef ik een exemplaar weg. Je kunt tot vanavond 20.00 uur meedoen!
Italië in 30 foto's. Ja, ik ben echt weer terug van vakantie en in dit artikel laat ik jullie in 30 foto's zien wat ik allemaal heb gedaan. Want hoewel ik heel erg relaxt heb gedaan, heb ik toch ook zeker niet stilgezeten.
In Italië heb ik flink wat gewinkeld; iets teveel misschien wel. En daarom las ik een 3-month no buy challenge in. Drie maanden lang mag ik níks kopen. Dat wordt spannend!
Er werd gewinkeld, gegeten bij de boerderij maar er werd ook gelezen, en veel ook. In dit nieuwste artikel deel ik de boeken die ik heb gelezen tijdens de vakantie. Van hele stomme boeken tot echte aanraders, ik las het allemaal!
Zo, dat was hem alweer! Een heleboel interessante artikelen en leuke tips; ik hoop dat jullie er wat aan hebben op deze regenachtige dag. Trouwens, als je zelf nog leuke artikelen weet (of ander leuk nieuws) waarvan je denkt: dit móet iedereen weten. Laat het me dan weten, dan kan ik hem in een volgende nieuwsbrief toevoegen!

Ik hoop dat jullie leuke plannen hebben voor vandaag? Voor mij wordt het rustig aan doen denk ik; afgelopen woensdag zijn er twee verstandskiezen uitgegaan dus ik mag nog even niet sporten. Ach, goed excuus om verder te lezen in m'n boeken!

Fijne zondag allemaal!

Liefs,
Josianne
Wil je meer lezen? Volg me op social media:
Copyright © 2016 Jocialized, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp