Copy
View this email in your browser

De nieuwe privacywetgeving (en gelukkig nog zoveel meer!)

U wordt er waarschijnlijk mee om de oren geslagen... die nieuwe privacywetgeving... Ook wij willen graag in orde zijn en sturen u daarom deze mail om kort uit te leggen hoe dit in elkaar zit. Verder vind je nog een kleine sneakpreview van onze komende kindervoorstelling!

Privacywetgeving

Misschien even kort verklaren, u heeft te kennen gegeven via onze website, Facebookpagina of via onze concerten dat u op de hoogte wil blijven van onze concerten en kindervoorstellingen. U heeft hierbij uw naam en uw e-mail adres achter gelaten. Wij gebruiken uw gegevens (naam + e-mail) énkel voor onze persoonlijke nieuwsbrief. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden. 

Vanaf 25 mei wil Europa uw privacy nog beter beschermen, dit doet ze via de GDPR (General Data Protection Regulation), een verstrenging van de Belgische privacywet.

Dit betekent dat u moet bevestigen dat u onze mails wilt blijven ontvangen, anders zullen wij helaas afscheid van u moeten nemen en dat zouden we erg jammer vinden. Het enige wat je hiervoor moet doen is op onderstaande knop klikken:

JA! Ik wil op de hoogte blijven van de komende concerten en voorstellingen...
U vindt sowieso bij elke mail onderaan de optie om u uit te schrijven van de nieuwsbrief. Moest u nog verdere vragen hebben hierrond, dan kan u een e-mail sturen naar 4beauforte@gmail.com.

Naast de nieuwsbrief kan je ons ook altijd blijven volgen op onze 4beauforte Facebookpagina

 
Bij deze is het officiële gedeelte weer afgerond en kunnen we over naar het nieuwe topic!
 

Nieuwe kindervoorstelling

We hebben sinds de zomer van 2017 niet stil gezeten en hebben volop gebrainstormd over een leuk verhaal, een goede boodschap en leuke interacties. Deze keer kozen we voor het thema pesten, een 'stekelig onderwerp'!

In januari zaten we samen met de componisten en we zijn heel blij dat ze alle 3 weer zo enthousiast zijn! Net zoals bij onze voorstelling '4beauforte en de dansende rode schoentjes' hebben we opnieuw het genoegen om te mogen samen werken met Anouck Vaassen, Els De Sadeleer en Joris D'hooghe. 

Momenteel is het compositie en aanpassingsproces volop bezig. Wij kunnen u al vertellen, de muziek die we tot nu toe hoorden is zeer uitnodigend. Het is alvast een plezier om het te repeteren! En we kunnen bijna niet wachten om het aan iedereen te laten horen...

Ook voor deze voorstelling kozen we voor sfeerscheppende prenten, deze keer van de hand van Sterre Goossens. Een kleine tip van de sluier vind je hieronder (schets!)

Wij houden jullie op de hoogte wanneer onze eerste voorstelling geprogrammeerd wordt, in de tussentijd fluiten we vrolijk onze andere kindervoorstelling en studeren we nieuw repertoire in. U kan ons ook nog altijd boeken voor recepties en bijzondere gelegenheden die om muzikale opluistering vragen.


Hopelijk tot binnenkort! 

Copyright © 2018 Fluitkwartet 4beauforte, All rights reserved.