Copy
View this email in your browser

Beste muziekliefhebber,
Vanaf de lente hoor je de vogels fluiten en ook wij laten weer van ons horen.
Ondertussen hebben we de drukke oudejaarsperiode afgesloten en staan we te popelen om aan ons lenteprogramma te beginnen. 

Graag geven we je nog een overzichtje van onze voorbije concerten. Het is dan wel al maart, maar een beetje Kerst is altijd gezellig, toch?

 Enkele afgelopen concerten
  • Op 11 december 2015 speelden wij voor het eerst een schoolvoorstelling op een podium. De meeste scholen bezitten niet over een feestzaal mét een verhoog dus deze luxe komen we niet elke dag tegen. Na lang twijfelen (concept van een écht concert versus de intimiteit die je creëert zonder het gebruik van een podium) hebben we gekozen om toch op de planken te gaan staan. Aangezien de school al volop in de Kerstsfeer zat, was niet enkel onze decoratie aanwezig, maar werd de gezelligheid nog meer bevestigd door slingers en andere kerstversiering aan de rand van het podium. Wij vonden dit alvast twee erg geslaagde voorstellingen!
Tijdens de kerstperiode werden we natuurlijk voor meerdere opluisteringen, recepties en kerstconcerten gevraagd. We belichten er drie: de Kerstreceptie van Groep T, het Leuvense stadhuisconcert  en een eigen geschreven Kerstvoorstelling die we drie keer voor Museum M mochten spelen.
 
  • Op 17 december luisterden we voor de tweede keer een receptie in triovorm op voor Groep T. Deze keer mochten we net voor de reusachtige kerstboom staan in het midden van de hal, waardoor onze klank veel verder reikte en de boom samen met ons voor een gezellige kerstsfeer kon zorgen. We hebben hier alvast een heel leuke foto aan overgehouden en we kijken al uit naar een volgende opluistering. Zou dit, samen met de stadhuisconcerten in Leuven, een nieuwe traditie kunnen worden?


     
  • In juni en november speelden wij voor verschillende gelegenheden in Museum M. Dit was beide keren een erg fijne samenwerking! We vonden het dan ook erg leuk toen Museum M contact met ons opnam met de vraag om een kerstvoorstelling voor hen in elkaar te steken. Aangezien deze vraag erg kort op de dag kwam, hebben enkel twee van onze leden deze voorstelling in elkaar geknutseld en driemaal in de Sint-Pieterskerk te Leuven mogen brengen. Wie weet kunnen we hier in de toekomst een variatie voor vier fluitisten van maken?


     
  • Naar jaarlijkse traditie waren wij weer van de partij tijdens de jaarlijkse Stadhuisconcerten te Leuven. Hierbij konden de ingeschreven geïnteresseerden een geleidde rondleiding doorheen het Stadhuis van Leuven bijwonen, gevolgd door een concertje in het Stadhuis zelf. Een superleuk initiatief dat al jaren wordt georganiseerd. Wij mochten hier voor de vierde keer op rij aan deelnemen en hopen dit nog enkele jaren te mogen doen.
De komenden concerten

25 maart, 15-15.45u: opluistering verjaardagsevenement Sin-Vincentius.
     Brabançonnestraat 97, 3000 Leuven.

25 april: schoolvoorstelling '4beauforte en de dansende rode schoentjes'.
     Privévoorstelling, Ouwegem.
 
22 mei: ledenfeest van De Bond in het Kasteel van Horst.
     Privéconcert, Horst
 
5 juni, workshops én kindervoorstelling '4beauforte en de dansende rode schoentjes'.
    Museum M, Leuven
 
21 juni: schoolvoorstelling '4beauforte en de dansende rode schoentjes'.
     Privévoorstelling, Laken
 
14 oktober: Seizoensafsluiter Provenciaal Domein Kessel-Lo.
     Provenciaal Domein, Gemeenteplein 5, Kessel-Lo
 
27 december: kindervoorstelling '4beauforte en de dansende rode schoentjes'.
     Cultuurzaal Den Elzas, Huldenberg
 


Nog even wat ontspanning.

Kan jij alle woorden in deze woordzoeker vinden?
Ondertussen leer je nog wat bij over ons fluitkwartet.


Heb je vragen of wil je je uitschrijven voor deze mail, stuur dan zeker een mailtje naar 4beauforte@hotmail.com. Wij helpen je graag verder! 
Bezoek zeker onze website www.4beauforte.be of neem een kijkje op onze Facebook pagina www.facebook.com/4beauforte. Ben je benieuwd naar het repertoire dat we spelen? Luister dan zeker eens naar onze soundcloudsampels op www.soundcloud.com/4beauforte.