Copy
Nieuwsbrief juli 2017
Foto: kindervoorstelling

Baby nieuws!

Hoera! Volgers van onze facebookpagina zagen het misschien al op onze meest recente foto’s: de eerste 4beauforte spruit is onderweg! Begin augustus verwachten Hannelore en haar vriend Jeroen hun eerste kindje! Wij kijken er alvast naar uit!
Komende Concerten

Onze concertagenda zal even wat rustiger worden, maar achter de schermen brainstormen wij volop over een nieuwe kindervoorstelling. We houden jullie op de hoogte!
 
Onze afgelopen concerten en activiteiten

1. Opnames Euprint

Een tijdje geleden kreeg 4beauforte de leuke vraag van uitgeverij Euprint om enkele muziekstukken voor meerdere fluiten op te nemen. Op zondag 7 mei was het dan zover: in de Bachzaal van de Academie Regio Tienen maakten we een hele dag beeld- en geluidsopnames.

Verschillende bezettingen en genres kwamen aan bod met de volgende werken:

- “Bon Soir” voor flutechoir en piano van Steven De Baecke

- “Fwietfwiet” voor 5 fluiten van Philippe Van den Bossche

- “Jig-saw play” voor 3 fluiten en altfluit van Marcel De Jonghe

- “Fantasy for Flutes” voor 3 fluiten van Istvan Lukacs

- “Rock Around” voor 2 fluiten van Steven De Baecke
 

Charlotte Bary nam de pianopartij van “Bon Soir” voor haar rekening en voor de 5de fluitpartij in “Fwietfwiet” konden we rekenen op de fijne medewerking van Heidi Van Wayenberg.

Het was een intensieve maar productieve en leuke dag, waarvan u het resultaat kan bekijken en beluisteren door op de titels van bovenstaande stukken te klikken! 

2. Promotiezitting op  7 juli van de KU Leuven

Vrijdag mochten we in de nieuwe Aula van de KU Leuven in de Vesaliusstraat de proclamatie van de afstuderende ingenieurs van Groep T opluisteren. 

3. Kindervoorstelling "4beauforte en de Dansende Rode Schoentjes"

Wanneer je als kwartet uitgenodigd wordt om maar liefst 20 kindervoorstellingen te spelen voor één organisatie, wil je hier als uiteraard een aandenken van! En wat is er leuker dan foto’s?! Wanneer je op zoveel locaties speelt, is geen enkele plaats hetzelfde. Er moest dus van elke zaal wel een kiekje genomen worden. Ook het enthousiaste publiek mocht niet ontbreken op de foto’s. Zonder hen zouden we deze concerten niet met zoveel plezier en liefde blijven geven.

Omdat we gelukkig niet enkel op muzikaal vlak zo goed overeenkomen, zijn we na de concerten ook af en toe gezellig iets gaan eten. Ook deze gezellige groepsmomenten mochten absoluut niet ontbreken op de foto’s. Hier alvast enkele sfeerbeelden...

En wat is er nu leuker dan een prachtige periode af te sluiten met eveneens een prachtige recentie? Tijdens onze voorstelling in Erps-Kwerps was er een recensent van Klassiek Centraal aanwezig. Wij zijn er alvast heel blij mee!
Onze review kan je terug vinden op hun website: Klassiek Centraal - 4beauforte 

Our mailing address is:
4beauforte@gmail.com
 
U staat in onze mailing list omdat u te kennen gaf op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten en concerten. Wenst u zich graag uit te schrijven, geen probleem! Stuur ons dan een mailtje en wij passen dit aan.

Bijkomende informatie kan u terugvinden door op de icoontjes te klikken, respectievelijk onze website, facebookpagina en ons soundcloud profiel (luistervoorbeelden).


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fluitkwartet 4beauforte · Renierstraat 22 · Loonbeek 3040 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp