Copy
Barcelona, 29 d'abril de 2016

Butlletí informatiu La Confederació

Abril 2016

Presentació de l'Anuari de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya 2016

L’ocupació al Tercer Sector Social català creix un 5% l’any 2015 ocupant a 90.000 persones a Catalunya

Ahir dia 28 d'abril de 2016 La Confederació va presentar al Palau Robert de Barcelona - en el marc de la cloenda de l'Assemblea anual de socis -  els resultats de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya 2016, la segona edició d’una recerca periòdica que té per objectiu conèixer l’estat i l’evolució de l’ocupació que generen les organitzacions no lucratives que treballen en el sector dels serveis socials i d’atenció a les persones.

L'acte va estar presidit per l'Hble. Sra. Dolors Bassa, Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i el President de La Confederació, el Sr. Joan Segarra. Pau Vidal i Laia Grabulosa, Directors de l'Observatori del Tercer Sector i de La Confederació respectivament, van exposar els principals resultats de la recerca i finalment, va cloure l'acte el Sr. Josep Vidal, Director General d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa.

Volem agraïr molt especialment a totes les persones que ens hi vau acompanyar i, una vegada més, a totes les entitats que, aportant les seves dades, han fet possible disposar de l'Anuari: un instrumet d'anàlisi compartit i de millora contínua de l'ocupació que generem des del Tercer Sector Social.
PDF
Informe de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya 2016
 
ppt
Presentació dels objectius i dels principals resultats de l’Anuari de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya 2016
L'Anuari de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya és una iniciativa impulsada per La Confederació, amb el suport de la Direcció General d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa de la Generalitat de Catalunya (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies) i la col.laboració de l'Observatori del Tercer Sector.
Tweet
La Confederació
Via Laietana 54, 1r pis
Barcelona 08003

93.268.85.60
info@laconfederacio.org
www.laconfederacio.org

Donar-se de baixa    Actualitzar dades de la subscripció


This email was sent to monicarub@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Confederació · Via Laietana 54 1r pis · Barcelona, 08003 · Spain

Email Marketing Powered by MailChimp