Copy
Barcelona, 23 de gener de 2017
Entitats sòcies La Confederació

 OPORTUNITATS aracoop #03 
Com a socis i membres del Consell Assessor del Programa aracoop en representació del Tercer Sector Social de Catalunya, des de La Confederació us informem de les properes actuacions previstes.

Us animem a difondre-ho entre les vostres entitats associades tot esperant que sigui del seu interés. Aprofiteu l'oportunitat !
Taller virtual de creació i posada en marxa d'una cooperativa 

Oberta la convocatòria per participar en l'acció Taller virtual de creació i posada en marxa d'una cooperativa en el marc del Programa aracoop 2017.

Es tracta d'una formació dirigida a persones emprenedores interessades en l'economia social i cooperativa que tinguin previst posar en marxa un projecte socioeconòmic en forma de cooperativa, persones que treballen assessorant o orientant en la creació d'empreses i ocupació i/o al professorat de secundària.

Els continguts del Taller s'estructuraran al voltant de:

•  El cooperativisme: d'on venim i cap a on anem
•  Dels principis i valors a la pràctica cooperativa
•  Les cooperatives de treball associat, serveis i de consumidors i usuaris: avantatges, especificitats i casos pràctics
•  Aspectes clau de la posada en marxa: equip promotor, viabilitat i procés de creació.
•  Coneixent cooperatives reals

Fins el 10 de febrer de 2017 podeu enviar la sol·licitud per participar-hi !
La Confederació és l’organització empresarial que des de l’any 1997 representa a les entitats no lucratives – associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions – que generen activitat econòmica en el sector de serveis socials i  d’atenció a les persones a Catalunya.

Més informació a www.laconfederacio.org
aracoop és un programa marc de cooperació público-privada, promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb la participació de la Confederació i les Federacions de cooperatives i La Confederació empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, amb la col·laboració de més de 100 institucions públiques i privades implicades en la creació i creixement d’empreses de l’economia social i cooperativa.

Més información a www.aracoop.coop
La Confederació
Via Laietana 54, 1r pis
Barcelona 08003

93.268.85.60
info@laconfederacio.org
www.laconfederacio.org
Tweet


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Confederació · Via Laietana 54 1r pis · Barcelona, NJ 08003 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp