Copy
Barcelona, 23 de novembre de 2015

Butlletí informatiu La Confederació

Novembre 2015

Encara hi sou a temps! Darrera setmana per participar en la 2a Edició del Baròmetre de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya

El proper dia 27 de novembre finalitza el termini per respondre el qüestionari de la 2a Edició del Baròmetre de l'Ocupació, una inciativa impulsada per La Confederació amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació i la col.laboració técnica de l'Observatori del Tercer Sector.

La vostra participació és clau per conèixer l'estat i evolució de l'ocupació en el Tercer Sector Social. En aquest sentit, us demanem un darrer esforç i que us animeu a col.laborar en aquest projecte que sens dubte ens ha de servir per millorar i reforçar-nos com a sector.


Enllaç al qüestionari

Sessió de treball sobre el Conveni de Lleure Educatiu i Sociocultural

El passat dia 12 de novembre la Comissió de Lleure  de La Confederació va organitzar una sessió de treball sobre el III Conveni de Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya. Passats uns mesos de la seva entrada en vigor, una vintena d'entitats van tenir l'oportunitat de compartir inquietuds, dificultats i bones pràctiques en l'aplicació del mateix.

La Confederació impulsa un nou Grup de Treball sobre Ocupació i gestió de Recursos Humans al Tercer Sector Social

El Grup es constituirà el proper dia 3 de desembre de 2015 i té per objectiu oferir un espai de treball transversal on les entitats sòcies de La Confederació - siguin de l'àmbit que siguin: gent gran, lleure, acció social, discapacitat, etc - puguin compartir reptes, intercanviar coneixements i junts avançar cap a la millora contínua en aquesta qüestió de capdal importancia.

Com a associació empresarial representativa del Tercer Sector Social, aquest és un tema nuclear i animem a totes les entitats sòcies a participar-hi.

El Grup es dirigeix fonamentalment a responsables de gestió de persones i cal inscriure's a través del següent formulari electrònic.

 

La JCCA de la Generalitat de Catalunya emet un informe favorable sobre el Codi de bones pràctiques en la contractació pública dels Serveis d’Atenció a les Persones

Consulteu l'Informe 10/2015, de 23 de juliol, de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya sobre el Codi de bones pràctiques en la contractació pública dels Serveis d’Atenció a les Persones resultat del procés de treball de l'OSACP amb patronals, sindicats, col.legis professionals i Tercer Sector. El Codi segueix pendent de signatura per part del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Nou Acord Interprofessional de Catalunya 2015-2017

Consulteu l'esborrany del nou Acord Interprofessional de Catalunya  2015-2017 que previsiblement es signarà aquesta setmana un cop els òrgans de govern de les organitzacions signants l'hagin ratificat: Foment del Treball Nacional, Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (FEPIME), Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CONC) i la Unió General de Treballadors Catalunya (UGT). L'Acord Interprofessional estableix orientacions, recomanacions, i criteris sobre matèries relacionades amb la negocaició col.lectiva i el marc de relacions laborals a Catalunya.
T'han reenviat aquest Butlletí però no hi estàs encara subscrit? No dubtis en fer-ho fent un clic en aquest enllaç!
Tweet
La Confederació, Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya
Via Laietana 54, 1r pis
Barcelona 08003

93.268.85.60
info@laconfederacio.org
www.laconfederacio.org

Donar-se de baixa    Actualitzar dades de la subscripció
Butlletí electrònic elaborat amb el suport de: