Copy
Barcelona, 28 de juliol de 2016

Butlletí informatiu La Confederació

Juliol 2016

Debat sobre la necessitat d'avançar cap a un salari mínim digne: aportacions i reflexions de La Confederació

Com a President de La Confederació, en Joan Segarra va  participar el passat dia 12 de juliol de 2016 al Debat Catalunya Social organitzat per la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya amb el títol “Cap a un Salari Mínim digne. Una reforma necessària per reduir les desigualtats socials a Catalunya”. Si bé el debat trascendeix el Tercer Sector Social i esdevé una estratègia de país que afecta a tots els sectors d’activitat, amb la seva intervenció el President de La Confederació va voler posar sobre la taula elements de reflexió des de la mirada del Tercer Sector Social, com a sector d’activitat econòmica generador d’ocupació.

[...] Llegiu les principals aportacions
Millora de la contractació pública de serveis d'atenció a les persones
Quadern de la Càpsula de Coneixement i Debat La Confederació sobre la Directiva Europea de contractació pública i la qualitat dels serveis d'atenció a les persones

Ja teniu disponible el quadern amb el contingut de la sessió realitzada el passat dia 26 de maig de 2016 de la mà de la Direcció General de Contractació Pública del Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya.


Formació
Troba al web de La Confederació la formació que necessites!

La Confederació promou la formació contínua dels professionals del sector  posant a disposició d’entitats i professionals l’oferta formativa dissenyada i organitzada des del propi Tercer Sector, a través d’entitats i centres de formació especialitzats.

En el menú de formació de la pàgina web podeu trobar accions formatives vinculades tant a l'àrea de gestió com a la d'intervenció social, en diferents àmbits com infància, persones amb discapacitat, lleure educatiu, etc.


Accedeix al web i consulta les properes accions formatives programades
Ocupació i relacions laborals al Tercer Sector Social
VII Conveni col·lectiu de treball del sector de tallers per a persones amb discapacitat intel·lectual de Catalunya per als anys 2013-2017

El conveni ha estat signat per les organitzacions empresarials DINCAT AEES i La Confederació; i els sindicats UGT i CCOO de Catalunya.

Més informació
Ja disponible l'edició del III Conveni Col.lectiu de Lleure educatiu i sociocultural de Catalunya per als anys 2011-2016

La Confederació, l'Acellec i l'Accac hem editat conjuntament el text del III Conveni Col.lectiu de Lleure educatiu i sociocultural de Catalunya.

Descarrega't el document complert
Altres noticies i informacions

La Confederació: entitat promotora del Programa Aracoop
 
En representació del Tercer Sector Social, i en base al seu rol patronal, La Confederació s'ha incorporat com a entitat promotora de l'Aracoop, un programa marc de cooperació público-privada amb l'objectiu de promoure la creació i el creixement d’empreses de l’economia social i cooperativa. Gràcies a aquesta participació les organitzacions sòcies de La Confederació podran beneficiar-se de les actuacions que s'hi desenvolupin.

Podeu conèixer el Programa Aracoop a través de la seva web
El Tercer Sector Social reivindica la seva independència respecte dels poders polítics

El passat dia 8 de juliol de 2016, Joan Segarra, President de La Confederació, va participar en la jornada ‘Governança, rol i incidència del tercer sector en el context actual’ organitzada per Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS) amb la participació d’un centenar de professionals de l’àmbit social.

Consulteu els continguts de la jornada en el següent enllaç
 
III Pla de Suport al Tercer Sector Social de Catalunya

Aquest tercer Pla de suport - signat el passat dia 25 de juliol de 2016 - recull la  renovació del  compromís  del  Govern  de  la Generalitat amb les entitats del tercer sector social de Catalunya. El Pla compta amb 6 àmbits d'actuació concretats en 32 mesures que han de contribuir a la millora i enfortiment de les entitats del Tercer Sector Social .

Com a organització empresarial representativa del Tercer Sector Social de Catalunya, des de La Confederació valorem positivament aquest III Pla de Suport, tot esperant que contribueixi a l'impuls i foment del conjunt del sector.

 
La Confederació és l’organització empresarial que des de l’any 1997 representa a les entitats no lucratives – associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions – que generen activitat econòmica en el sector de serveis socials i  d’atenció a les persones a Catalunya.

Més informació a www.laconfederacio.org
Tweet
La Confederació
Via Laietana 54, 1r pis
Barcelona 08003

93.268.85.60
info@laconfederacio.org
www.laconfederacio.org

Donar-se de baixa    Actualitzar dades de la subscripció
Butlletí elaborat amb el suport de:


This email was sent to direccio@laconfederacio.org
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Confederació · Via Laietana 54 1r pis · Barcelona, 08003 · Spain

Email Marketing Powered by MailChimp