Copy
Barcelona, 26 d'octubre de 2015

Butlletí La Confederació

EDICIÓ ESPECIAL
Baròmetre de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya

 

Octubre 2015

Per segon any consecutiu - i amb el suport de la Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya - La Confederació impulsa el Baròmetre de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya, un projecte estratègic amb la finalitat última de conèixer - de forma àgil, sistemàtica i periòdica - l’estat de situació i l’evolució de l’ocupació en el sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones.

I és que l’ocupació que genera un determinat sector d’activitat és sens dubte un indicador clau per determinar la seva capacitat i potencialitat. En aquest sentit, aquesta segona edició és fonamental per consolidar la iniciativa i disposar, per primera vegada, d’una sèrie de dades que permeti efectivament començar a dibuixar l’evolució del sector a partir d’indicadors comuns específics en l’àmbit de l’ocupació.

Qui pot participar?

  • Associacions, fundacions, cooperatives d'iniciativa social, així com les federacions que les agrupen, estiguin o no afiliades a La Confederació
  • Que treballin en qualsevol dels àmbits d'activitat propis del Tercer Sector Social: acció social, lleure educatiu, discapacitat, gent gran, salut mental, drogodependències, atenció precoç, etc.
  • Que tinguin més de 4 professionals contractats
Si compleixes aquest perfil, necessitem conèixer la teva realitat per poder aproximar-nos qualitativa i qantitativament a l'ocupació que genera el Tercer Sector Social en el seu conjunt!

Com es pot participar?

La participació es fa mitjançant la recollida de dades a través d'un qüestionari on line.
  • Consulteu el  qüestionari en format pdf des d’aquí per preparar-vos la información que necessitareu.
  • Les preguntes fan referència a l'activitat a Catalunya, l’any 2015.
  • La durada prevista per respondre el qüestionari és aproximadament de 30 minuts.
  • No us perdeu la guía "Preguntes Freqüents"
La informació que faciliteu en aquest qüestionari s’utilitzarà única i exclusivament per a finalitats de recerca, tractant-se de forma anònima i agregada. 
Enllaç directe al qüestionari electrònic de la 2a Edició del Baròmetre de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya
Fes memoria i recupera els resultats de la primera edició!

El Baròmetre de l'Ocupació vol ser una eina per a  la millora contínua del Tercer Sector Social i els resultats han de servir-nos per seguir avançant individual i col·lectivament cap a una ocupació de qualitat.

 
* Resum executiu de la primera edició del Baròmetre de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya
 
* Informe infogràfic de la primera edició del Baròmetre de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya
 

El Baròmetre de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya compta amb el suport de la Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Per al desenvolupament i execució tècnica del Baròmetre, La Confederació compta amb la valuosa tasca de l'Observatori del Tercer Sector (OTS) encarregat del treball de camp i del tractament de les dades. Per qualsevol dubte tècnic l'equip de l'OTS us atendrà a barometreocupacio@observatoritercersector.org

T'ha arribat aquest Butlletí però no hi estàs encara subscrit? No dubtis en fer-ho fent un clic en aquest enllaç!
Tweet
La Confederació, Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya
Via Laietana 54, 1r pis
Barcelona 08003

93.268.85.60
info@laconfederacio.org
www.laconfederacio.org

Donar-se de baixa    Actualitzar dades de la subscripció
Butlletí electrònic elaborat amb el suport de: