Copy
Barcelona, 16 de desembre de 2016
Entitats sòcies La Confederació

 OPORTUNITATS aracoop #02 
Com a socis i membres del Consell Assessor del Programa aracoop en representació del Tercer Sector Social de Catalunya, des de La Confederació us informem de les properes actuacions previstes de les quals us en podeu beneficiar.

Us animem a difondre-ho entre les vostres entitats associades tot esperant que sigui del seu interés. Aprofiteu l'oportunitat !
 Acompanyament expert al creixement i la internacionalització 

Oberta la convocatòria per participar en l'acció d’Acompanyament expert per al creixement i la internacionalització d’empreses d’economia social i cooperativa en el marc del Programa aracoop.

L’acció consisteix en l’acompanyament expert per al disseny d’estratègies vinculades al creixement i a la internacionalització d’entitats de l’economia social i cooperativa. Les accions han de permetre a les entitats participants a enfortir la seva viabilitat i sostenibilitat i ajudar a millorar l’estratègia de gestió des d’una perspectiva de model de negoci assegurant una bona gestió i sostenibilitat del model.

Es treballaran els aspectes clau per al procés de creixement i de consolidació de les entitats d’economia social i cooperativa vinculats als àmbits de:

•  Model de negoci. Elements de valor
•  Estratègia comercial i de comunicació
•  Gestió econòmica i financera
•  Gestió interna
•  Recerca de nous mercats internacionals

Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

Fins el 30 de gener de 2017 podeu enviar la sol·licitud per participar-hi !
La Confederació és l’organització empresarial que des de l’any 1997 representa a les entitats no lucratives – associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions – que generen activitat econòmica en el sector de serveis socials i  d’atenció a les persones a Catalunya.

Més informació a www.laconfederacio.org
aracoop és un programa marc de cooperació público-privada, promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb la participació de la Confederació i les Federacions de cooperatives i La Confederació empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, amb la col·laboració de més de 100 institucions públiques i privades implicades en la creació i creixement d’empreses de l’economia social i cooperativa.

Més información a www.aracoop.coop
La Confederació
Via Laietana 54, 1r pis
Barcelona 08003

93.268.85.60
info@laconfederacio.org
www.laconfederacio.org
Tweet


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Confederació · Via Laietana 54 1r pis · Barcelona, NJ 08003 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp