Copy
Barcelona, 7 de març de 2016

Butlletí informatiu La Confederació

Març 2016

Estem d'estrena!

Ens plau presentar-vos la nova pàgina web de La Confederació, un espai d'utilitat per les entitats associades i el conjunt del Tercer Sector Social; i per conèixer més i millor qui som i què fem. Un instrument per aprofundir en la comunicació interna i externa; una plataforma per posar a l'abast del sector recursos sobre ocupació i relacions laborals, formació contínua dels professionals o eines per la millora de la contractació pública de serveis d'atenció a les persones, entre d'altres.

Entra i coneix-la a www.laconfederacio.org
Reservat la data! - 28 d'Abril de 2016: Acte de presentació dels resultats de la 2a Edició del Baròmetre de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya

El proper dia 28 d'abril de 2016 celebrarem l'Assemblea General Ordinària de La Confederació i, posteriorment, a les 12.00 hores, tindrà lloc un acte obert de presentació dels resultats de la 2a Edició del Baròmetre de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya, amb presència de la Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, la Sra. Dolors Bassa, i el Director General d'Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa, el Sr. Josep Vidal.

Properament, més informació i inscripcions.
El Registre Central de Delinqüents Sexuals entra en funcionament per donar compliment a les obligacions derivades de la Llei de protecció de la infancia.

En relació a les obligacions derivades de la Ley 26/2015, de 28 de julio, de modificación del sistema de protección a la infancia y a la adolescencia en relació a les persones que desenvolupen activitats en contacte habitual amb menors, el passat dia 1 de març de 2016 va entrar en funcionament el Registre Central de Delinqüents Sexuals segons el previst en el Real Decreto 1110/2015, de 11 de diciembre, por el que se regula el Registro Central de Delincuentes Sexuales.

Tal com estableix la normativa, les entitats han de demanar aquesta acreditació a qualsevol persona que en l'exercici de les seves funcions tingui contacte habitual amb menors.

Recomanem consultar el procediment i la informació complementària directament a la página web del Ministeri de Justicia, en el següent enllaç.

Entrevista a Joan Segarra, President de La Confederació

El Butlletí de l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva publica aquest mes de març una entrevista a Joan Segarra, President de La Confederació.

Patronal del Tercer Sector?

Laia Grabulosa, directora de La Confederació reflexiona en aquest article publicat a Social.Cat sobre la importància de l'associacionisme empresarial al sector no lucratiu de serveis d'atenció a les persones.
Informe “L’Economia Social i Solidària a Barcelona”

L'Informe, impulsat pel Comissionat d'Economia Cooperativa, Social i Solidària de l'Ajuntament de Barcelona, és una radiografia, quantitativa i qualitativa, de l’àmbit plural i divers de l’Economia Social i Solidària (ESS) i de la seva distribució territorial als 10 districtes de la ciutat. Detecta tant potencialitats i fortaleses com problemàtiques específiques de l’àmbit i , esdevé ja, una de les eines amb les que es treballa en el pla de treball immediat i en el de mandat de foment de l’ESS del govern municipal.

Consulteu-lo en el següent enllaç.
T'ha arribat aquest Butlletí però no hi estàs encara subscrit? No dubtis en fer-ho fent un clic en aquest enllaç!
Tweet
La Confederació
Via Laietana 54, 1r pis
Barcelona 08003

93.268.85.60
info@laconfederacio.org
www.laconfederacio.org

Donar-se de baixa    Actualitzar dades de la subscripció