Copy
Barcelona, 17 de maig de 2016

Butlletí informatiu La Confederació

Maig 2016

Remunicipalització de serveis? Parlem-ne, Alcaldessa.

Aquestes darreres setmanes han aparegut diferents notícies relacionades amb processos de remunicipalització per part de l’Ajuntament de Barcelona, de serveis educatius i socials que fins ara han estat gestionats per entitats del Tercer Sector Social. En concret, escoles bressol i serveis d’atenció a les dones. Una recuperació de serveis que ha generat preocupació, inquietud i desencís en el sector. I si bé entenem que l’estratègia de recuperació dels serveis públics de gestió externalitzada és una opció política legítima, des del Tercer Sector Social no compartim molts dels arguments que s’estan fent servir per justificar aquest model.

[...] Llegiu l'article complert de Joan Segarra, President de La Confederació.
Càpsula de coneixement i debat 26/5/2016: Directiva Europea de contractació pública i qualitat dels serveis d'atenció a les persones

De la mà de la Direcció General de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya coneixerem els continguts d’aplicació directa de la Directiva i els avenços cap a una regulació que permeti garantir-ne l'accessibilitat, continuïtat i disponibilitat.

Més informació i inscripcions
Donada d'alta La Confederació en el Registre de Grups d'Interès de la Generalitat de Catalunya

A efectes d'aquest registre, són grups d’interès les persones i les organitzacions que treballen per compte propi i participen en l’elaboració i l’aplicació de les polítiques públiques de l’Administració de la Generalitat i del seu sector públic en defensa d’interessos de terceres persones o organitzacions.

Més informació
La Confederació al BIZ Economia Social el proper dia 1 de juny de 2016. Ens hi acompanyes?

Els propers dies 1 i 2 de juny tindrà lloc el congrés d’emprenedoria BIZ Barcelona amb un espai dedicat – per primera vegada –  a l’Economia Social. Des de La Confederació hi serem presents a través de l’organització d’una taula rodona amb el títol “Emprenedoria social i Tercer Sector: per una economia més social al servei de les persones”.

Més informació
Publicat al DOGC el II Conveni Col·lectiu de Treball per als Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de Catalunya

El conveni ha estat signat per CCOO i UGT de Catalunya,per la part sindical, i per la part empresarial per UCCAP i DINCAT Associació Empresarial, ambdues organitzacions sòcies de La Confederació.

Accedeix al text complert:


 
Et vas perdre l'acte de presentació de l'Anuari de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya 2016? Ara ja pots veure el vídeo complert!

Visualitza el vídeo de l'acte que va tenir lloc el passat dia 28 d'abril al Palau Robert de Barcelona i que va ser presidit per la Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Accedeix al vídeo complert:


 
La Confederació és l’organització empresarial que des de l’any 1997 representa a les entitats no lucratives – associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions – que presten serveis d’atenció a les persones al nostre país.

Més informació a www.laconfederacio.org
Tweet
La Confederació
Via Laietana 54, 1r pis
Barcelona 08003

93.268.85.60
info@laconfederacio.org
www.laconfederacio.org

Donar-se de baixa    Actualitzar dades de la subscripció


This email was sent to direccio@laconfederacio.org
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Confederació · Via Laietana 54 1r pis · Barcelona, 08003 · Spain

Email Marketing Powered by MailChimp