Copy
Barcelona, 29 de desembre de 2016

Butlletí informatiu La Confederació

Desembre 2016

Per un gran any 2017 ple de reptes i oportunitats

A punt de tancar l'any 2016, des de La Confederació encarem el nou any il·lusionats i amb la certesa que, alhora que haurem d'afontar nous reptes, també haurem de ser capaços d'aprofitar les oportunitats que sorgeixin per a l'enfortiment del sector.

Ens espera un any en el què, gràcies a la col·laboració que hem teixit amb la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, podrem  reforçar el rol patronal de La Confederació, donant més i millor servei als nostres associats i contribuint a tenir un Tercer Sector
fort i estructurat, amb capacitat d'incidència i de transformació social.

A més, aquest 2017 estem de celebració: fa 20 anys que des de l'associacionsime empresarial representem el sector no lucratiu que genera activitat econòmica en l'àmbit dels serveis socials i d'atenció a les persones. I junts hem contribuit a construir el què és avui el Tercer Sector Social al nostre país: un agent social i econòmic reconegut.

Espero que puguem gaudir plegats d'aquest any que estem a punt d'encetar.


Joan Segarra
President de La Confederació
 Encara pots aportar les teves dades fins el 18 de gener de 2017!

Ets entitat del Tercer Sector Social? Tens persones contractades? Participa en la 3a Edició de  l'Anuari de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya, una eina imprescindible per conèixer l'estat i l'evolució de l'ocupació del sector.
 
Encara hi ets a temps! Accedeix al qüestionari
 Aprofita les oportunitats que ofereix el Programa aracoop! 

Com a socis i membres del Consell Assessor del Programa aracoop en representació del Tercer Sector Social de Catalunya, des de La Confederació informem periòdicament als nostres socis de les oportunitats que ofereix el Programa:

Butlletí Oportunitats aracoop #01
Seminari de Millora de competències Professionals

Butlletí Oportunitats aracoop #02
Acompanyament expert per al creixement i la internacionalització d’empreses d’economia social i cooperativa
 Jornada 'Acció comunitària als barris: agents implicats i rol del tercer sector social’  

Obertes inscripcions a aquesta jornada organitzada per ECAS i La Confederació, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l'Observatori del Tercer Sector.

Dia: 13.01.2016
Hora: de 9 a 14 hores
Lloc: Palau Macaya

+ INFO
 FORMACIÓ LA CONFEDERACIÓ

La Confederació promou la formació contínua dels professionals del sector  posant a disposició d’entitats i professionals l’oferta formativa dissenyada i organitzada des del propi Tercer Sector, a través d’entitats i centres de formació especialitzats.

En el menú de formació de la pàgina web podeu trobar accions formatives vinculades tant a l'àrea de gestió com a la d'intervenció social, en diferents àmbits com infància, persones amb discapacitat, lleure educatiu, etc.

PROPERES ACCIONS FORMATIVES


 La nova política i  el Tercer Sector Social: incidència política 
  + INFO I INSCRIPCIONS

Dates: 09.02.2017
Hores: 5
Subvencionat: No
Tipus: Presencial
Població: Barcelona
Entitat que imparteix el curs: Fundació Pere Tarrés


 Curs de monitors/es - Caps d'Unitat    + INFO I INSCRIPCIONS


Dates: 04.02.2017 - 19.03.2017
Hores: 310 hores
Subvencionat: No
Tipus: Semipresencial
Població: Barcelona
Entitat que imparteix el curs: Escola FORCA

 
I moltes més! Entra al web de La Confederació i consulta tota l'oferta formativa
 
 PROJECTE LLIURES  


Ecas, Coop57 i Ómnium Cultura impulsen aquesta iniciativa per a l’articulació d’un fons econòmic de solidaritat en la lluita contra la pobresa, l’exclusió social i les desigualtats. Es fonamenta en la captació de recursos i la recollida d’aportacions econòmiques per a destinar-los directament a finançar projectes de transformació social en un context d’emergència que ens configura com una de les societats més desiguals d’Europa i on l’extensió de la precarietat social, laboral i vital ja afecta un de cada quatre catalans.

+ INFO
 
 PREMI INTERUNIVERSITARI  COLÒNIES I EDUCACIÓ  


El premi - que busca fomentar la recerca i l’estudi entorn les estades a les cases de colònies de Catalunya - el convoquen les tres entitats impulsores del Projecte Colònies i Educació (La Confederació, l'ACCAC i l’Acellec) conjuntament amb les set facultats d’Educació de les universitats catalanes. Es tracta d'un reconeixment de periodicitat anual, dotat amb 1.000 euros per al treball guanyador  i compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

+ INFO
La Confederació és l’organització empresarial que des de l’any 1997 representa a les entitats no lucratives – associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions – que generen activitat econòmica en el sector de serveis socials i  d’atenció a les persones a Catalunya.

Més informació a www.laconfederacio.org
Tweet
La Confederació
Via Laietana 54, 1r pis
Barcelona 08003

93.268.85.60
info@laconfederacio.org
www.laconfederacio.org

Donar-se de baixa    Actualitzar dades de la subscripció
Butlletí elaborat amb el suport de:


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Confederació · Via Laietana 54 1r pis · Barcelona, 08003 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp