Copy
Barcelona, 12 de desembre de 2016
Entitats sòcies La Confederació

 OPORTUNITATS ARACOOP #01 
Com a entitat sòcia del Programa ARACOOP en representació del Tercer Sector Social de Catalunya, des de La Confederació us informem de les properes actuacions previstes de les quals us en podeu beneficiar.

Us animem a difondre-ho entre les vostres entitats associades tot esperant que sigui del seu interés. Aprofiteu l'oportunitat !
 SEMINARI DE MILLORA DE COMPETÈNCIES PROFESSIONALS 

Obert el període de sol·licitud per participar en el Seminari de millora de competències professionals organitzat en el marc del projecte Aracoop i impartit per l’escola de negocis Fundació Eada.

Aquesta activitat va dirigida a persones amb responsabilitats directives d’empreses de l’economia social i cooperativa i pretén millorar la professionalització i les competències directives de les organitzacions.

Contempla quatre mòduls:
  1. La visió estratègica i model de negoci
  2. El lideratge col·laboratiu
  3. La comunicació eficaç en públic i amb grups d’interès
  4. Pla d’aplicació dels aprenentatges adquirits a l’entitat
Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

Fins el 30 de desembre podeu enviar la sol·licitud per participar-hi !
La Confederació és l’organització empresarial que des de l’any 1997 representa a les entitats no lucratives – associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions – que generen activitat econòmica en el sector de serveis socials i  d’atenció a les persones a Catalunya.

Més informació a www.laconfederacio.org
Aracoop és un programa marc de cooperació público-privada, promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb la participació de la Confederació i les Federacions de cooperatives i La Confederació empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, amb la col·laboració de més de 100 institucions públiques i privades implicades en la creació i creixement d’empreses de l’economia social i cooperativa.

Més información a www.aracoop.coop
La Confederació
Via Laietana 54, 1r pis
Barcelona 08003

93.268.85.60
info@laconfederacio.org
www.laconfederacio.org
Tweet


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Confederació · Via Laietana 54 1r pis · Barcelona, NJ 08003 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp