Copy
Barcelona, 27 de febrer de 2017

Butlletí informatiu La Confederació

Febrer 2017

Cap a un model de col·laboració público-social en la provisió de serveis d'atenció a les persones: visio i propostes del Tercer Sector
Us presentem el document “Cap a un model de col·laboració público-social en la provisió de serveis d’atenció a les persones: visió i propostes del Tercer Sector”.
 
Des de La Confederació hem elaborat aquest document amb la voluntat de recollir la visió i propostes construïdes pel propi sector sobre com hauria de ser el model de col·laboració entre l’administració pública i la iniciativa social per garantir uns serveis públics de qualitat, al servei de la ciutadania, i amb màxim impacte i retorn social.

Igualment, el document vol ser una carta de presentació sobre quin és el valor diferencial que aporta el Tercer Sector Social en la provisió d’aquesta tipologia de serveis.

Podeu descarregar-vos-el aquí.

 
Premis La Confederació 2017: esperem les vostres candidatures fins el 3/03! 

Amb aquesta primera edició dels Premis, des de La Confederació volem reconèixer les millors iniciatives de gestió democràtica i de transformació social portades a terme per organitzacions del Tercer Sector Social amb activitat econòmica en l’àmbit dels serveis socials i d’atenció a les persones.

La Confederacó impulsa aquesta iniciativa amb el suport i col·laboració del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l’Ajuntament de Barcelona i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Recordeu! Fins el 3 de març de 2017!

Bases 2017, accés al formulari de presentació de candidatures i informació detallada en el següent enllaç.


 OPORTUNITATS ARACOOP !  

A continuació us presentem les línies obertes i a les quals encara sou a temps de participar-hi. Aprofiteu-ho!
 
Postgrau en gestió de cooperatives i empreses d’economia social 

Matrícula (subvencionada en el marc del programa aracoop): del 27 de febrer al 3 de març.
Durada del postgrau: del 14 de març de 2017 a finals de novembre de 2017
 
Més informació al següent enllaç.

Programa d'acompanyament expert en Innovació Col.laborativa 

L’acció consisteix en un procés conjunt d’innovació col·laborativa, estructurat en tallers grupals i suport individualitzat amb professionals i organitzacions, desenvolupant les bases per a definir i executar un pla d’innovació col·laborativa d’aplicació real dins de l’organització.
 
Més informació al següent enllaç | Formulari d'inscripció

Acompanyament expert per a la transformació en cooperatives o societats laborals

Persegueix difondre entre projectes associatius i empresarials els avantatges de les empreses de l’economia cooperativa, així com la possibilitat de donar continuïtat a les seves activitats econòmiques a través de la creació o transformació en una cooperativa, oferint orientació i acompanyament expert a aquells projectes que vulguin dur a terme dit procés de creació o conversió.

Inscripcions obertes a través de formulari fins el 15 de març de 2017. Més informació en el següent enllaç.
 Et vas perdre d'acte de presentació del Programa aracoop 2017?  

El passat dia 1 de febrer de 2017 va tenir lloc la presentació pública del Programa aracoop 2017.

Aquí teniu el vídeo resum de l'acte.

Com a membres del Consell Assesor del Programa en representació del Tercer Sector Social, La Confederació va ser-hi present amb la intervenció de Joan Segarra, President de La Confederació.
Quadern de la jornada 'Acció comunitària als barris: agents implicats i rol del tercer sector social’  organitzada conjuntament amb ECAS 

Ja teniu disponible el quadern que recull un resum i principals aportacions de la Jornada "Acció comunitària als barris: agents implicats i rol del tercer sector social" organitzada conjuntament amb ECAS i celebrada el passat dia 13 de gener de 2017 al Palau Macaya de Barcelona.

Podeu descarregar-vos-el en el següent enllaç.
Quadern de la jornada ' Repensem el temps del futur per construir el present' organitzada conjuntament amb DDIPAS

Ja teniu disponible el quadern que recull un resum i principals aportacions de la Jornada "Repensem el temps del futur per construir el present. Cap a una gestió igualitària dels usos del temps al tercer sector social" organitzada conjutnament amb la Xarxa DDIPAS i celebrada el passat dia 20 de gener de 2017 al Palau Macaya de Barcelona. 

Podeu descarregar-vos-el en el següent enllaç.
La Confederació és l’organització empresarial que des de l’any 1997 representa a les entitats no lucratives – associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions – que generen activitat econòmica en el sector de serveis socials i  d’atenció a les persones a Catalunya.

Més informació a www.laconfederacio.org
Amb el suport de:

                                        
Tweet
La Confederació
Via Laietana 54, 1r pis
Barcelona 08003

93.268.85.60
info@laconfederacio.org
www.laconfederacio.org

Donar-se de baixa    Actualitzar dades de la subscripció


This email was sent to secretaria@laconfederacio.org
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Confederació · Via Laietana 54 1r pis · Barcelona, 08003 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp