Copy
Barcelona, 22 de setembre de 2015

Butlletí informatiu La Confederació

Setembre 2015

El Tercer Sector Social: un agent social i econòmic clau per a la construcció del país l'endemà del 27S
 
  • Davant l’oportunitat de construcció d’un nou país fruit de la decisió que la ciutadania expressi  lliure i democràticament el proper 27 de setembre, La Confederació emplaça als responsables polítics a construir un país on les polítiques socials configurin l’eix vertebrador de l’activitat política, social i econòmica.
  • Més enllà de la imprescindible tasca de defensa de drets socials i de lluita contra les desigualtats, el Tercer Sector Social reclama ser reconegut com a agent econòmic i social clau per a la construcció del nou país.
  • Un model econòmic més social al servei de les persones i de l'interès col.lectiu; la defensa d'uns serveis públics de qualitat; l'impuls d'una Llei Catalana de Contractes del Sector Públic; i la qualitat en l’ocupació constitueixen les principals demandes del sector.
Llegeix el posicionament i les propostes de La Confederació davant les eleccions del 27 de setembre de 2015 en el següent enllaç.
Escalfant motors per a la 2a Edició del Baròmetre de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya

Tot a punt per la posada en marxa en les properes setmanes de la 2ª edició del Baròmetre de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya impulsat per La Confederació amb el suport de la Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom (Departament d’Empresa i Ocupació – Generalitat de Catalunya) i l'execució tècnica de l'Observatori del Tercer Sector.

Recordes els resultats de la 1a Edició del Baròmetre? Consulta el resum executiu en el següent enllaç.
La Confederació realitza una primera ronda de reunions amb el nou equip de Govern de l'Ajuntament de Barcelona

Entre els mesos de juliol i setembre de 2015 una representació de la nova Junta Directiva de La Confederació s'ha organitzat per fer una primera ronda de reunions amb reponsables del nou equip de Govern de l'Ajuntament de Barcelona. Entre d'altres, les reunions han girat entorn el reconeixement del Tercer Sector Social com a agent econòmic i social de la ciutat; i la necessària millora de la contractació pública de serveis socials i d'atenció a les persones. S'han fet trobades amb la segona tinent d'alcalde - Àrea de Drets Socials, la Sra. Laia Ortiz; el Gerent de l'Àrea de Drets Socials, el Sr. Ricard Fernández;  i el Comissionat d'Economia Social, Cooperativa i Solidària, el Sr. Jordi Via. De forma complementària, s'ha fet també una trobada institucional amb la Direcció General de Barcelona Activa amb la finalitat de teixir sinèrgies i vies de col.laboració per a l'enfortiment del nostre sector.
T'ha arribat aquest Butlletí però no hi estàs encara subscrit? No dubtis en fer-ho fent un clic en aquest enllaç!
Tweet
La Confederació, Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya
Via Laietana 54, 1r pis
Barcelona 08003

93.268.85.60
info@laconfederacio.org
www.laconfederacio.org

Donar-se de baixa    Actualitzar dades de la subscripció
Butlletí electrònic elaborat amb el suport de: